Afrikan vägrar ta sitt straff för våldtäkt…


VÅLDSVÅGEN. I tingsrätten friades Musa Njie för våldtäkt. Hovrätten höll inte med. De ansåg att brottens samlade straffvärde var fängelse i 2,5 år, men eftersom Njie också dömdes till utvisning skrevs fängelsetiden ner med tre månader.

Men Musa Njie vägrade ta sitt straff. När domen föll den 31 oktober 2019 var han försvunnen. Nu har Europol gått ut med en internationell efterlysning av våldtäktsmannen.

Domen mot Musa Njie föll i Göta hovrätt för mer än ett år sen. 39-åringen, dömdes då för våldtäkt, två fall av misshandel och ringa narkotikabrott. Straffet blev två år och tre månader i fängelse, och tio års utvisning från Sverige.

– Pettersson hoppas att herr Njie aldrig mer dyker upp i Sverige. Sedan undrar jag varför afrikanerna inte blir kvar i Afrika. Det finns större möjligheter för dem som vill arbeta där…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


6 responses to “Afrikan vägrar ta sitt straff för våldtäkt…

 • Cirkus Sverige.

  Detta är hur lätt som helst att få bukt med.

  För varje dag som ”VINSTEN FÖR SAMHÄLLET” inte infinner sig för straffet, så läggs det på 1 månad extra…så ex. 4 dagar borta blir 4 månader extra på straffet, 5 dagar – 5 månader o.s.v. ( ex. max 5 år extra ) och har du inte infunnit dig på 30 dagar, så blir det automatiskt utvisning på livstid efter utdelat straff.
  Hur svårt är det att få ordning på ” VINSTEN FÖR SAMHÄLLET” ?

  Gilla

 • whatthefeng

  Fallet gäller tydligen en Afrikan som har satt upp tydliga gränser för sina rättigheter inom Sveriges gränser.

  Han anser sig tydligen ha rätt till sexuellt umgänge med vemhelst han vill och närhelst han vill, misshandla vem han vill samt utnyttja narkotika närhelst han vill. Och detta utan några som helst konsekvenser. Kanske har han ett frikort från spelet Monopol – ”Get Out of Jail Free card”.

  Har en känsla av att detta är inte det sista vi får höra om honom.

  Gilla

 • Niklas R

  Han tog väl sitt andra ID-kort han fått från Migrationsverket och flyttade till en annan stad där han har släkt.
  Polisen får börja kartlägga klanerna bättre så de vet vart kulturberikarna flyttar när de bränt ett område.

  Gilla

 • G Nordström

  Det är det som är problemet Pettersson att det finns större möjligheter till arbete där. Men varför arbeta när det finns ett lands som ser till att du slipper det och blir rikligt belönad.

  Gilla

 • gamgubben

  Är man säker på att han försvunnit? Är det ett faktum så bör vi vara glada, en av de bångstyriga borta, ingen kostnad för krim. vården en typisk win win situation.

  Gilla

 • Majbjörn

  Invandrare som har fått fängelsestraff skall utvisas på livstid.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: