Att ljuga är en socialdemokratisk specialitet

PROPAGANDA. Idag presenterar vi en budget som ger Malmö förutsättningar att komma ur krisen på ett bra sätt. Vi kallar den ”Ett öppet och tryggt Malmö, i en ny tid”. Det skriver Katrin Stjernfeldt Jammeh (S) och Roko Kursar (L), kommunstyrelsens ordförande respektive vice ordförande i Malmö på Sydsvenskan.

“I kommunledningen är vi glada över att Malmö stad har kunnat ”samla i ladorna” genom starka ekonomiska resultat under flera år. Delar av överskottet kan nu användas vid tuffare ekonomiska tider utan att vi behöver skära i kommunens verksamheter”, skriver Stjernfeldt Jammeh (S) och Kursar (L).

-Pettersson säger att är det så att Malmö har pengar i kassan så har de lurat landets övriga skattebetalare på för höga bidrag. De senast tio åren har Malmö för att inte gå i konkurs fått 5000 till drygt 6000 miljoner i socialbidrag per år. I år beräknas bidragen bli 6145 miljoner. Det är 16,8 miljoner om dagen!

Socialdemokratisk specialitet: Om man ljuger tillräckligt ofta kan lögnen bli till sanning för en oupplyst allmänhet och tidningen Sydsvenskan hjälper inte till med att granska makten som de ska.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Att ljuga är en socialdemokratisk specialitet

 1. LÖGN är politikers primära universalinstrument!

  Så någon anledning till förvåning saknas.

 2. Tänk er ett gigantiskt Malmö, alltså Sverige då sekten tagit över. Med en jättestor skillnad då kan ingen svensk kommun bidraga till förlusterna.
  Då först då får vi en flyttning ut ur Sverige igen. När den är klar hoppas jag de kvarvarande svenskarna är förståndigare än dagens.
  Stäng dörrarna till landet och öppna dem aldrig mer till mångkultur.

 3. George Orwell:s roman 1984 var nog egentligen en profetia om vad som komma skall

  Dubbeltänk (doublethink): Innebär att kunna hålla två motsägande trossatser i huvudet samtidigt och att dessutom acceptera båda som sanna, att kunna ljuga medvetet och ändå vara fullständigt övertygad om att man talar sanning.

 4. Jättebra. Då drar vi in malmös årliga bidrag på drygt SEX MILJARDER. Dom pengarna ger vi till fattigpensionärerna. 👍👍

 5. Aha! Kommunala tjänstemän ska utbildas för att på ett korrekt sätt beslagta dammsugarrör. En brottsförebyggande insats i tiden.

 6. “45 miljoner till brottsförebyggande insatser” ?
  Trodde det var hederligt folk i Malmö,tänk så fel man kan ha. 😄

 7. Sanslöst villket lurendrejeri……tänk om sanningen kom fram….!!!
  Sossarna i ett “nötskal”

 8. Socialdemokraterna spottar svenskarna i ansiktet…och en hel del svenskar tycker det är bra.

  Ni hör….Sveriges s.k. ledning är mycket, mycket sjuk….och de som röstar FÖR detta….ja, vad är de då !?

  Sverige behöver akut vård !

Kommentera