Ung man svårt knivhuggen i Linköping

VÅLDSVÅGEN. En man i 20-årsåldern är allvarligt skadad efter ett grovt våldsbrott på Ågatan i Linköping. Brottet skedde framför många vittnen på den nöjestäta gatan mitt i stan.

Mannen är förd med ambulans till sjukhus. Brottsrubriceringen är försök till mord alternativt dråp.

Larmet kom till polisen strax efter klockan ett i natt. Platsen har spärrats av och flera polispatruller har förhört vittnen.

Polisen

– Pettersson noterar ingen gripen och inget signalement…

I går attackerades och knivskars en man på Centralstationen i Göteborg mitt på dagen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Ung man svårt knivhuggen i Linköping

  1. Ja dessa Löfvens smågangstrar med sina pojkstreck !!!!!!
    Globalistfamiljens skrämselpropaganda för den s.k Coronapandemin fortsätter och före detta Rapport numera Covidnytt och övrig PK-media fortsätter sin förmedling och hjärntvätt om en lite uppgraderad influensa vid namn Corona.

  2. Utelämnad beskrivning av gärningsmännen, är också en beskrivning.
    Hur pk media agerar, följer en given mall.

  3. Knivdåd ,knivdåd,knivdåd och åter knivdåd.Våldtäkter på män och kvinnor i alla åldrar inklusive barn.Bombdåd och bilbränningar.Rån mot unga och gamla mitt på ljusan dagen.En Justitsieminister som skryter om att han har kontroll och jagar oliktänkande och stryper ytrandefriheten istället och en Statsminister som inte såg det komma. Den minoritet av Svenskar som försöker belysa utvecklingen och agerar med torgmöten och på sociala medier tystas och straffas på olika vis då yttrandefriheten bara råder om man har ”rätt ” åsikter.Tyvärr så lever dom flesta i total okunskap och förnekelse p.g.a.av åratal av missvisande information av statsmedia.Så det är nog en dystopisk framtid vi har framför oss.Jag skriver dessa rader för att det känns så hopplöst och trist att se det land man levt och verkat och älskat förvandlas till ett skräckexempel för övriga världen.

  4. Och vad har du för belägg för detta ??
    För små tidningar …de var större förr !
    Rasistisk ??
    Din upplevelse ??
    Din känslomässiga upplevelse går tydligen före fakta och sakfrågan.
    Läs på och kom tillbaka med sakliga argument

Kommentera