Stäng

Förskola beskjuten i Göteborg

VÅLDSVÅGEN. Två personer i Göteborg har gripits misstänkta för grovt vapenbrott under torsdagskvällen. Detta efter att polisen hittat skotthål i en förskola i Biskopsgården, efter att flera personer lamat om höga smällar i området, rapporterar GP.

Steget Efter

Polisen vill inte svara på hur gripandet gick till, eller om skjutningen kan ha några kopplingar till gängkonflikter. Något vapen har man ännu inte säkrat.

– Pettersson säger att skotthål i en förskola i ett mångkulturellt område känns riktigt spännande för barnen och deras föräldrar…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

5 reaktioner på “Förskola beskjuten i Göteborg

 1. De invandrare som finns här finns oftast inte i deras hemländer.
  Uppdrag gransknings senaste program var lysande. Där ondgjorde sig Irans ambassad att vi tog emot kriminella Iranier som de gärna skulle åtala och fängsla. Han hade en hel pärm med personer som skulle fängslas.

  Varför kontrollerar inte migrationsverket med ambassaden innan asyl ges? Interpol, varför fungerar inte dem?

  Hur kan det få pågå att vi år efter år får ta emot deras kriminella? Deras grovt kriminella?

  I deras hemländer kan man oftast vara ute 24/7 hela året, inga gäng och inga rån men här!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Det är ett välkänt faktum att socialisterna i Sverige länge gett kriminella asyl så de ska kunna undgå att bli straffade i sina hemländer.
   Det var därför som den dömde våldtäktsmannen flydde från Danmark till Sverige och sökte asyl. Nu var det lite för nära Sverige för att sossarna skulle kunna komma undan med att ge honom asyl. Hade han kommit från Tjeckien, Ungern eller Polen hade de säkert gett honom asyl på synnerligen ömmande skäl.

  2. Jag ser två orsaker Jesse.
   De har sökt asyl i annat namn.
   S skulle förlora en trogen väljare.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: