Tjärna ängar, Paradiset på väg åt fruktansvärt fel håll

BROTTSLIGHET. I går besökte statsminister Stefan Löfven (S) stadsdelen som drabbats av en uppskruvad våldsspiral den senaste tiden. Företagen åker inte längre dit, studenter vill därifrån och lösningarna ser allt mer avlägsna ut. fPlus följde med in i området Tjärna Ängar. ”Jag är fruktansvärt ledsen att sådant ska behöva ske”, säger företagaren Simon Nilsson i reportaget.

Enligt folkbokföringen bor det cirka 3.600 personer inne i Tjärna Ängar. Vi gör bedömningen att det minst uppgår till det dubbla, säger Polisen och socialdemokraterna vägrar göra en nationell folkräkning trots att ingen gjorts på 30 år och välfärdssystemen läcker som såll.

Oacceptabelt säger statsminister Stefan Löfven (S) om situationen i Tjärna ängar som han själv och hans parti har ansvaret för, dessutom gör han det värre dag för dag genom att fortsätta tillåta massinvandring från länder utanför Europa.

Om Tjärna Ängar på bloggen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Tjärna ängar, Paradiset på väg åt fruktansvärt fel håll

    • Hörde att H &M stänger över 290 butiker. Tack för klädskatten, Lövén och compani. Det är så här ni blir av med alla skatteintäkter. Och nu skall ni råna oss på 900 miljoner extra i skatt i någon form. Br Skatt ? Då stänger man hela landet.

      • H&M meddelar att c:a 350 butiker ska stängas nästa år. Samtidigt ska cirka 100 butiker öppnas – så nettoeffekten blir 250 butiker färre. 

        Det ska ses mot att H&M har 5000 butiker i hela världen och att e-handeln växer. Det har nog inget med klädskatten att göra.

  1. Vill INTE att ni kallar Stefan Löfven för Sveriges statsminister, då en statsminister ska se till landet, och de ärliga skattebetalande invånarnas bästa i alla lägen.

    Läste detta nånstans.

    ALL MAKT SKA UTGÅ FRÅN FOLKET, OCH REGERING ÄR FOLKETS UNDERSÅTE, ATT AGERA FÖR SVERIGE OCH SVENSKARNAS BÄSTA, FÖR FRED OCH ANSVAR ÖVER ALL TID.
    VID AVSTEG, SKA DETTA SES SOM FÖRRÄDERI MOT SVERIGE OCH SVENSKARNA OCH DÖMAS SOM HÖGFÖRRÄDERI / LANDSFÖRRÄDERI SAMT FÖRDÖMAS/STRAFFAS MED LAGENS STRÄNGASTE STRAFF. DÄREFTER OM NÅD UTDELAS AV KONUNGEN, SKA VEDERBÖRANDE LANDSFÖRVISAS IFRÅN SVERIGE OCH FÖRLORA MEDBORGARSKAPET / ALLA SKYLDIGHETER FRÅN SVERIGE SAMT FÖRLORA ALL RÄTT FÖR ÅTERVÄNDE TILL SVERIGE.
    I SVERIGES ÖGON SKA DESSA PERSONER SES SOM LAGLÖSA, SAMT BEHANDLAS MED FÖRAKT OCH AVSKY FÖR ALL FRAMTID.

    Hur tycker ni detta låter ?
    Låter det rätt och bra ?

  2. På tal om Paradiset i rubriken. Nord väst om Tjärna Ängar ligger området Paradiset. (Ett lugnt villområde med en enorm pulka backe kallad Paradisbacken,)

  3. En misstänkt bomb i Gnesta i ett tåg.
    Polisen på plats, tåget utrymt.
    varje dag händer det spännande saker i Sverige.
    Om vi frågar Lövén säger han att detta inte är acceptabelt.
    Hans pyramid börjar rämna ordentligt.

  4. T.Ä. Ett av många katastrof områden.
    Vi ( bittra, arbetslösa o lågt utbildade etc)
    har påpekat tidigt vad det här leder till.
    Nu sitter Sverige ett stort antal orter som
    denna. Tar vi lärdom? Nix. Vansinnet fortsätter! Arma land.

  5. Staplarna talat sitt tydliga språk.
    De anger med tydlighet varför man har de problem som de har.
    Svenska män och kvinnor – VAKNA !

  6. Hur svårt kan det vara att köra ut listor med socialbidragande personer mot registrerade sk svenskar, då kanske differansen kommer i dagen,
    men det är kanske oacceptabelt att få veta det!!

  7. Är S verkligen folkvalda i demokratisk ordning med de siffrorna? Jag har svårt att tro på det eller så har indoktrineringen förstört allt. Kommuner, regioner riksdag och EU får inte fortsätta tvinga på samhällena fortsatt invandring av icke självförsörjande dvs. fler bidragsberoende, fler kriminella och därför höjda skatter för de skötsamma invånarna. Väx upp och visa lite mer hänsyn till ursprungsbefolkningen!

    • Det anser inte jag. Anser att när på områden med bidragstagare ges över 70 % till sossar, typ Tjärna Ängarna, då måste vi ändra systemet.
      Tacka fan att de röstar på ett parti som matar dem direkt i munnen!

    • Händer och händer! Med målmedveten (ideologisk/politisk) planering ”händer” ingenting, man uppnår sina mål.
      I den reella vardagen, för dem som tvingas betala för den förda politiken, blir det ett h-e.

    • Det verkar inte ligga vissa så varmt om hjärtat att bry sig eller ens tänka tanken, det medvetna söndrandet av sverige från S och flera är en helig graal

  8. Försvarsministern har varit en del av den kommunala ledning som skapat Tjärna Ängar. Min syster arbetade på dagiset vid centrum av området. Hon berättade att den som skulle låsa för dagen fick tillstånd att parkera sin bil utanför entrén så att personen skulle slippa riskera att bli överfallen. Jag har bott på Bullermyren, Tjärna Ängar och Jakobsgårdarna. Områden som idag kallas utanförskaps områden. Då var det lugna områden, rena idyllen, kan man kanske säga. Idag vågar folk inte gå i områdena utan SÄPO vakter, jag är övertygad om att Löfvén skulle ha promenerat utan beskydd. Men vill han verkligen uppleva Tjärna Ängar så ska han ta sig en promenad vid 23-tiden och itnte ha beskydd med sig

  9. Ser ut som om Löven var och träffade sina kärnväljare. I alla fall i Tjärna Ängar.
    Tidig start på kampanjandet inför valet 2022. Det skall börjas i tid.

    • Han var där och träffade alla hjärnkirurger och raketforskare, fick prata lite med likasinnade begåvningsreserver. Sen lärde han ut lite om hur man svetsar, för det är typ hans expertisområde

Kommentera