Miljökommunist hotar med våld och lär ut på Lunds universitet

Andreas Malm är humanekolog, författare, journalist och politisk aktivist. Han har en bakgrund som medlem i Syndikalistiska ungdomsförbundet i Stockholm och arbetade på den syndikalistiska veckotidningen Arbetaren åren 2002–2009. År 2010 gick Malm med i Socialistiska partiet och började skriva för den socialistiska veckotidningen Internationalen.

Andreas Malm by Code Rood is licensed under CC BY-SA 2.0

Andreas Malm har uttalat sitt stöd för den libanesiska terrororganisationen Hizbollah samt för det andra terrorgängget Hamas. Malm hävdar också, bland annat i boken Hatet mot muslimer (2009), att det finns en växande islamofobi i Europa och att denna blir allt mer accepterad även i Sverige och det är långt ifrån allt.

I Sverige är han en doldis. I den internationella klimatdebatten är hans kontroversiella idéer både hyllade och kritiserade. Nu vill Andreas Malm att miljörörelsen tar till sabotage, skriver Svenska Dagbladet, bakom betalvägg.

Malm uppmanar till lagbrott ” Det jag förespråkar är sabotage och förstörelse av egendom, aldrig våld mot personer. ”

Malm menar att de klimatlösningar han förordar är så brådskande att miljörörelsen måste ta till våld. Våldshandlingar som är politiskt betingade och syftar till att påverka samhället, det är definitionen på terrorism.

-Pettersson säger att det har vi hört förut från kommunister, det har slutat med 100-tals miljoner döda…och en sådan galning försörjs med skattemedel. Det är dags för Säpo att plocka in dåren innan han ställer till med något.

Vi kanske får lägga till fler rader

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Miljökommunist hotar med våld och lär ut på Lunds universitet

  1. Andreas M. kanske inte förstår att det är fritt fram att flytta ner till sina meningsfränder. Varför i all världen stannar han här bland oss vildar, nej flytta till dina gelikar.

Kommentera