Att förneka svenskens existens är början på ett folkmord!

MEDIA. Folkmord, folkmord, folkmord! Att förneka svenskens existens är början på ett folkmord! Daniel och Eva-Marie diskuterar vad som är svenskt.

Hör hela avsnittet här

De teser de pratar om var från en krönika av Richard Sörman som skriver på bloggen ”Det goda samhället” ”Tjugo teser för svensk nationalism 

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Att förneka svenskens existens är början på ett folkmord!

 1. I en upplysningsfilm från Migrationsverket angående ansökning om svenskt medborgarskap och vid eventuellt avslag sägs: ”att har du svårt vid överklagandet att förstå det skrivna kan du få personligen tala med personal från Migrationsdomstolen, där sägs också ”En tolk, som ska se till att du förstår allt som sägs och att du blir förstådd.”
  Någon som vill bli svensk utan att förstå vårt språk. Hur i hela glödheta gehenna kan en myndighet ha blivit så oerhört sugen på att dela ut medborgarskap så tanken är, en god svensk behöver bara förstå någon sorts arabisk dialekt.
  Vi skyller ofta på invandrarna, men skulden att de är här bär våra myndigheter och politiker!

 2. Titta på FN-deklarationer och konventioner om folkmord mm, enl vissa paragrafer i dessa pågår redan FOLKMORDET på SVENSKAR i SVERIGE och har pågått länge, regimen är också anmäld för folkmord! Men anmälan har ignorerats, vilket är ett mycket stort tecken på att REGIMEN, både i SVERIGE och EU, är kriminella!. Det pågår även folkmord på vita i ett stort antal andra VITA länder. Folkmordet består i Massinvandring samt positiv särbehandling av de massinvandrade på Urbefolkningens bekostnad!

  OT: äntliget ett bra förslag från EU; SK vegetariska rätter av t ex köttbullar etc ska inte längre få kallas ”köttbullar” och t ex vegetariska biffar ska inte få kallas för ”biffar” mkt BRA!
  Men gissa vilken bild man presenterar I SR? En klar dragning åt att det är ett dåligt förslag dvs att det skulle vara bra att fortsätta lura och manipulera konsumenterna!

 3. Det kallas kulturellt folkmord. Slå upp ordet ”kulturellt folkmord” betydelse på Wikipedia och jämför med Sverige idag.

 4. ”Att förneka svenskens existens”, så långt har det alltså gått, även på våra bibliotek:
  Mohamed Omar berättar om hur han på biblioteket hittade :”Den svenska högtidsboken”. Boken gavs ut när kyrkan skiljdes från staten. Alternativa ceremonier för livets högtider för folk som inte går i kyrkan. Om svenska högtider hittar man följande: Samernas nationaldag, Internationella kvinnodagen, Världsbokdagen, Världsmiljödagen, Internationella fredsdagen, Internationella barndagen, FN-dagen. Här några förkortade klipp ur Mohamed Omars text: ”Jag som trodde att FN-dagen var en internationell dag, inte en svensk högtid. Att första maj finns med har jag ingenting emot, då det är en urgammal fest för att fira våren och grönskan. Men det är inte denna kulturella, ursvenska och ureuropeiska aspekt, som betonas i boken, utan i stället betonas dagens moderna socialistiska och internationalistiska aspekt. Som om det inte var nog, så följer ett utdrag ur Marx och Engels ”Kommunistiska manifestet”. Flera svenska högtider med lång tradition saknas i boken, men FN-dagen finns med. Sedan ifrågasätter man om svenska folket överhuvudtaget har någon lust att ”hylla sitt fosterland” som man gör i andra länder…den sanna svenskheten går ut på att ha en ”generös invandrings- och flyktingmottagning”, som påstås ha ”berikat” landet i ”århundraden”. Nationaldagen, säger man, bör göras till en välkomstfest för nya svenskar. I en dikt hyllas Vietnamdemonstrationen i Stockholm 1967. Svensk polis jämförs med tsarens kavalleri som slog ner demonstrationerna i Petrograd 1917. Denna dikt tänker man ska läsas av på nationaldagen. I en annan rekommenderad dikt heter det: ”Det landet ägde sitt behag. Jag märkte knappast när det dog.” Är det sådant man vill höra på Sveriges nationaldag? – att man bryr sig så lite om sitt land att man inte ens märker när det dör”.
  Läs hela texten här:
  https://detgodasamhallet.com/2019/01/31/hur-svensk-ar-den-svenska-hogtidsboken/

 5. Sverie genomgår nu mycket svåra prövningar, umbäranden och och har enorma problem.
  Det är problem och prövningar som aldrig tidigare skådats i vår historia.
  Folkmord, förräderi mot den egna befolkningen, folkutbyte bara för att näma några mycket allvarliga punkter.
  Takasserier och lejd terror mot den egna befolkningen, politiska domar och politiska fångar hör numera till vardagen i Sverige.
  Sverige är genomruttet, regimen är genomrutten, myndigheterna, polisen, rättsväsendet, myndigheter, media med SVT i spetsen är genomruttna varelser som bara vill oss ont.
  Dom är våra fiender.
  Jag ser tyvärr ingen som helst ljusning, såvida inte Trump köper rucklet Sverige! Men den chansen är tyvärr minimal!

 6. Sverige finns snart inte kvar längre.
  Det går fort nu.
  Ursäkta mig, men nu börjar jag bli deppig.

Kommentera