Svensk narkotikapolitik sämst i Europa

BROTTSLIGHET & POLITIK. Det är alltför vanligt att svenska politiker gör vägval som avviker från stora delar av övriga världen, för att sedan hålla fast vid dem med en närmast barnslig envishet, skriver Jesper Sandström i en ledare på SvD, tyvärr bakom betalvägg.

År 2002 sa nuvarande justitieministern detta…

Narkotikadödligheten i Sverige är nu högst i Europa, med 81 dödsfall per miljon invånare, nästan fyra gånger högre än EU-snittet. Det här kanske är förvånande läsning för många, eftersom vår narkotikapolitik ofta framhålls som framgångsrik av allt från ansvariga politiker till FN-utredare. UNODC, FN:s drog- och brottsbekämpningsbyrå, publicerade 2007 en insmickrande rapport med titeln ”Sweden’s successful drug policy.”

– Pettersson men att Sverige har gått från att vara ett framgångsland till att på område efter område halka efter, det beror naturligtvis på den förda politiken de senaste, det går till och med att säga ett datum där förfallet började på allvar. Den 27 februari 1975 fattade en enig riksdag under regeringen Palme ett grundläggande beslut om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt samhälle.

Sverige behöver en ny Axel Oxenstierna

En byggde upp och en rev ned. Bilder från Wikipedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Svensk narkotikapolitik sämst i Europa

  1. Den man som fick etablissemanget att rösta för ett mångkulturellt Sverige heter David Swarts . Under sina sista år ångrade han sig när han såg utfallet . Detta var en konsekvens av att lagen i USA om selektiv invandring upphävdes 1965. Lagen togs i kraft 1925 för att hindra att det amerikanska samhället skulle mista sin nordeuropeiska särprägel . Den lagen arbetade de New Yorkintellektuella med att få bort , de lyckades . Hur ser det ut i dag ? Västeuropa följde efter ? Hur har vi det ? Ta reda på Davids och de New Yorkintellektuellas hemvist så kanske något klarnar ??
    Mvh Sjöström

  2. Ju fler som dör, färre kunder, mindre intressant att smuggla och ett friskare samhälle. Alla gör sina egna val.

  3. Riksdagens beslut att förvandla Sverige till ett mångkulturellt helvete, inte samhälle.

  4. ”Sweden’s successful drug policy” stämmer nog ifall målsättningen är att antalet levande missbrukare skall minskas oavsett metod

  5. Allt kan förklaras av skolningen av de unga som börjar före den vanliga skolan startar.
    Politikerna av idag har fått samma grundutbildning och 7 klöverns politik har varit samstämmig på alla områden som nu har problem.
    Nu skall dessutom polisen blandas in vid det minsta lilla gruff i skolan eftersom lärarnas befogenheter har kringskurits något enormt.
    En ytterligare sak att nämna är att, här gissar jag, fler kvinnor har hand om klasser med dåligt uppfostrade elever med helt avvikande kvinnosyn än vad som brukligt är i Sverige.

  6. Finns det något område efter sju(k)klöverpolitikernas politik som Sverige inte ligger i botten?

Kommentera