Invandringsdebatt mellan mp och sd

INVANDRING. Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson (SD) och Miljöpartiets Annika Hirvonen (MP) möttes på onsdagen i en debatt om migrationen i Expressen TV. Hirvonen är en av kandidaterna till att bli miljöpartiets nya språkrör. Åkesson är kandidat till att bli Sveriges nästa statsminister.

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “Invandringsdebatt mellan mp och sd

  1. Annika H påstod lögnaktigt och tyvärr utan några motreaktioner, att vi haft invandring de senaste 200 åren. Men hon är väl så ung kan tänka, att hon felaktigt fått lära sig det i en skola med undermålig historieundervisning.

  2. kan dock tycka det var klantigt att bjuda dem på ordet krig.
    har dock full förståelse för det o begriper helt o fullt vad han åsyftar men olyckligt ordval att bjuda dårarna på

  3. Allteftersom Mp krymper så blir det alltmer bara fanatiska extremister kvar i partiet. Det märks på att var gång en person framträder för partiet så framstår det att det har förvandlats till en obskyr sekt med totalitära maktanspråk.
    Annica Hirvonen hon säger rent ut att det är Sveriges moraliska uppgift att ”rädda” världen genom att satsa allt som går att skaffa fram i resurser genom beskattning av det svenska folket. ”Räddningen” finns framförallt i Sverige för de som vill ta sig hit anser hon. Denna galenpannan är en maktfaktor i Sverige. Arma land att sådana tokor får uppträda offentligt och bli tagna på allvar. Något är totalt i olag i riket.

  4. Han talade om på ren svenska vad deras så kallade politik lett till.
    Det om något borde få folk att förstå att MP har inget med miljö att göra.
    Ett känslostyrt parti utan någon som helst verklighets förankring och som blir kontra produktivt.

    • Just det. Ledningen Amanda Lind med flera har köpt oljeaktier för stora summor! Så långt räcker deras samvete.

Kommentera