Man skottskadad i Bandhagen

VÅLDSVÅGEN. En man i Stockholm skottskadades natten till söndagen. Polisen utreder händelsen som mordförsök. Strax efter klockan 02 larmades polisen om att en man skjutits i Bandhagen, i södra Stockholm.

– När vi kom till platsen påträffas han skottskadad, ambulans kommer till platsen strax efter, säger Mats Eriksson, presstalesperson vid Stockholmspolisen.

Mannen förs till sjukhus, men det är oklart hur pass allvarligt skadad han är. Omständigheterna kring händelsen är också oklara och nya förhör kommer att göras med mannen under dagen.

Polisen har ingen misstänkt för brottet.

Polisen

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

6 thoughts on “Man skottskadad i Bandhagen

 1. Aftonslasken skjuter sig åter själv i foten, i dagens utgiva.
  Skriver om en sjuksköterska som i självförsvar avlossade ett skott mot en an-griperska i USA. Detta blandar man som så mycket annat samman med allt negativt de kan uppfinna,kring Trump ! 😉
  Att världen utanför Abzurdistan ser annorlunda ut är för denna skitblaska okänt. T.ex. att folk tillåtes försvara sig mot angrepp….även med vapnet !

 2. Bandhagen har sedan lång tid kallats Bandithagen och gör mer och oftare skäl för öknamnet.

  Kan det vara vapnen som tidigare stals i regeringskansliet Rosenbad som nu funnit sin väg ut till de kriminella gängen för användning i Stockholms förortsghetton?

 3. Har polisen inte hunnit skrota beslagtagna vapen utan de kommit ut i svängen igen. Inte kan det väl vara slapphet vid inpassering till Sverige som gör att det finns allt för mycket vapen i omlopp.
  Naturligtvis har alla avancerad utrustning och kör 3-d skrivare för att fabricera vapen hemma.

 4. När Stenbock föddes ansågs ”spöktimmen” inträffa vid midnatt kl.12.
  Nu i invasionens tider tycks denna ha förskjutits fram,till ½ 2-2 på natten !!
  Hade det varit på motsatt håll skulle jag bättre förstå,eftersom Arabvärlden ligger några timmar före oss i sitt mörker !

 5. Nu går det undan.En skjutning om dagen och ett bombattentat per dag.Hur ska Morgan hinna med att twittra ?

 6. Bara EN hittils i dag ………!

  Inte konstigt att Trump säger:

  ”Look at SWEDEN, SWEDEN!

  Vi behöver en Åkesson vid makten!

Kommentera