Dubbla våldtäktsförsök i Täby

VÅLDSVÅGEN. Två våldtäktsförsök inträffade i Täby norr om Stockholm i helgen. Vid båda tillfällena ska gärningsmannen ha frågat om cigaretter och sex innan överfallsförsöken.

Den kvinna i 40-årsåldern som utsattes natten till lördagen lyckades fly och våldtäktsförsöket mot en kvinna i 25-årsåldern natten därpå stoppades av ett vittne.

Polisen misstänker att det rör sig om samma gärningsman vid båda tillfällena.

Polisen

-Pettersson ser att polisen misstänker samma gärningsman men lämnar inget signalement, trots två kvinnor och minst ett vittne.

Ser ni en man så tipsa polisen…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

3 thoughts on “Dubbla våldtäktsförsök i Täby

  1. Drastiska åtgärder krävs. Inför avdrag på arvodet för ansvarig minister samt statsminister då mord sker 1000:- de första 10 därefter dubblas avdraget för varje 10-tal mord. ”Då ska ni se på gnistor” som sväng – Pelle sa, det kommer att skrivas nya lagar och förordningar i rasande fart.

  2. Skrev i går om det nya flyktingboendet i Danderyd, grannkommunen. I Täby centrum är hotellet belamrat av flyktingar också.
    De som bor där och i andra flyktinganläggningar bör ha passerkort så att våldet kunde lösas.
    Så enkelt !

  3. Såg en man på tv som sa att, det ÄR EN FÖRTJÄNST FÖR SAMHÄLLET, och sa även MITT EUROPA BYGGER INGA MURAR….det måste då vara denna man !?

    Han gör ju allt för att brottsligheten ska öka i Sverige, och ger amnesti till desertörer och grova brottslingar, medan den ärliga befolkningen skadas och lider.

    Ps….byt ut ordet man till: hycklande falsk ljugande patetisk knäböjande feministisk knähund.

Kommentera