När får Stefan Löfven stå till svars för mördande socialdemokrater?

MEDIA. Ni minns säkert att SVT:s programledare Nike Nylander ägnade en stor del av en partiledarintervju till att låta Jimmie Åkesson (SD) stå till svars för vad en okänd SD-medlem skrivit. 

Nu hovrätten slagit fast straffet för den socialdemokratiske politikern Abdollah Ashkan Ekhtiari till livstids fängelse och utvisning för mord. Han mördade sin sovande fru med ett skott i huvudet.

-Pettersson säger att det vore något för opartiska skattefinansierade SVT att ägna tid åt. Abdollah är dessutom inte den enda socialdemokraten som mördar. 

 • TIDIGARE 2020-07-20. Socialdemokrat dömd till livstid och utvisning för mord

BROTTSLIGHET. Abdollah Ekhtiari, tidigare socialdemokratisk lokalpolitiker har dömts till livstids fängelse och utvisning för mord på sin hustru, meddelar Ångermanlands tingsrätt.

Kvinnan hittades död i sin säng i parets gemensamma bostad utanför Sollefteå i januari. Mannen hade själv anmält sig till polisen.

Abdollah Ekhtiari utvisas ur riket och förpliktas att betala skadestånd till två anhöriga med 65.000 kr till var och en. Tingsrätten har funnit att det är bevisat att mannen med avsikt har skjutit sin hustru i huvudet med ett gevär. Kvinnan sköts när hon sov i sin säng. Eftersom brottet har riktat sig mot en nära anhörig i hennes hem och skett när hon sov anser tingsrätten att gärningen varit särskilt hänsynslös. Straffet blir därför livstids fängelse.

Tidigare har mannen haft politiska uppdrag för Socialdemokraterna i Kiruna och haft uppdrag inom ABF, Unga Örnar samt ägarombud för COOP Norrbotten. Han ingick i partiets kommunfullmäktigegrupp.

-Pettersson skulle gärna se att herr Ekhtiari fick avtjäna sitt straff i Iran, givetvis av humanitära skäl…

 • TIDIGARE 2020-06-02. Iransk S-politiker åtalas för mord, misstänks ha skjutit frun i huvudet

BROTTSLIGHET. Åklagare väckte igår åtal mot en s-politiker och iransk medborgare för ett mord som ägde rum i Sollefteå i slutet av januari i år. Huvudförhandling är planerad till den 15–16 juni 2020 i Ångermanlands tingsrätt målnummer: B 238–20.

Abdollah Ekhtiari. Bild från Facebook

Det var torsdagen den 30 januari som Abdollah Ekhtiari slog larm till polisen om att hans hustru var död. När polis anlände till adressen i Sollefteå hittade man kvinnan, som hade blivit skjuten i huvudet.

För polisen berättade mannen att han skjutit henne med ett vådaskott med ett vapen han hade licens för. Han greps misstänkt för brott och nu åtalas han för mord.

I flera års tid har Ekhtiari haft politiska uppdrag för Socialdemokraterna i Kiruna. Som lokalpolitiker har han haft flera tunga poster – både i politiska organ och i bolag.

Abdollah Ekhtiari, född 1976 och medborgare i Iran kom som gäststudent till Luleå 2007. Med sig hade han sin fru och deras barn. Både han och hans fru har arbetat hela tiden och de har rest till Iran och hälsat på släkt och vänner.

-Pettersson undrar varför MSM-media inte nämner Abdollah Ekhtiari vid namn. Den socialdemokratiske politikern är en offentlig person, han har haft uppdrag genom Kiruna S-förening har uppdrag inom ABF, Unga Örnar samt är ägarombud för COOP Norrbotten. Han ingick i partiets kommunfullmäktigegrupp.

Ekhtiari använder sig av olika förnamn – både Abdollah och Ashkan. Ekhtiari är folkbokförd på en adress i Kiruna där han tidigare var ledamot i kommunfullmäktige. Medan han enligt åklagaren sköt sin fru i Graninge i Sollefteå.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

15 thoughts on “När får Stefan Löfven stå till svars för mördande socialdemokrater?

 1. Bananrepubliken förstärker dagligen sin bananstatus. Det har blivit så vanligt med aktivistskruvade nyheter i public service så man önskar det finns bra forskning på avarten. SVT/SR är skattedrivna och ska ge nyheter så objektivt, som möjligt oavsett vilkens politik det skadar eller upphöjer.

 2. Mord är OK, om det sker av socialisternas kärnväljare. Exempel: Akilov, och IKEA-knivhuggare får nu skattefri lön 12-36 år av Kriminalvården, ingen av de 20 000 dömda till utvisning utvisas.

 3. Jag är uppriktigt sagt bekymrad.
  Kan vi lita på folket vi genom allmänt val utvalt att företräda oss i riksdagen.
  Är det bästa folket vi har som representerar oss?
  När klockan klämtar, och verkligheten uppdagar att vi utsätts för fara genom t.ex. krig, invasion likt Ukraina, jordbävning, atomkrig eller liknande.
  Kommer vi då att kunna lita på våra folkvalda, kommer då Löfvén, Kristersson eller Annie Lööv att uppriktigt kunna berätta sanningen för oss.
  Kommer de att kunna fatta de bästa besluten för Sveriges befolkning, eller kommer de likt ”Bagdad Bob” att stå och berätta fabler för oss.
  Hur var det med Estonia?
  Kommer SVT och SR att vinkla och fördröja sanningen och verkligheten.
  Kommer hänsyn att tas, till folket eller fienden.
  De styrande har efter valet, hittills inte kunnat visa varken respekt eller hänsyn till sitt folk, enbart visat sitt förakt för folket.

 4. Båda är väl ganska okända.
  Kommunalpolitiker är ingen elit precis, de är vanligt folk. Och vanligt folk begår också brott.
  Så både Petterssons och SVT är ute efter nått annat. Det är propaganda som inte tjänar till nått gott utan ett försök att smutskasta människor som inte har med saken att göra.

 5. I Sollefteå röstar nästan 90% på pk partier.
  Staden är Stefan Lövens hemort.
  Sossarna är det största partiet givetvis i både kommun och Region.
  Dom röstade in den här jävla musse dåren.
  Var tog alla gamla stambefäl på I21 och T3 vägen? Dom kunde kanske rensat upp i staden.

 6. Typiskt regimmedia, Kritisera Åkessons förkylning men blinka bort en socialdemokratisk mördare, fast vem vet var denna sossemördare har gått igenom i livet och vilka trauman har haft hälsar politruk Eliasson.

 7. Hmm…Två olika förnamn. Säkert också två identiteter. Alltså rena vinstmaskinen för de förrädiska såssarna. En person = två såsse-röster. Det var alltså detta som avsågs med ”lönsamma lite längre fram”.

 8. Och den j-veln har vi försörjt med våra skattemedel.
  Skulle vilja se hans meritlista från sossarna vilka goda beslut eller gärningar han har lyckats åstadkomma för svenskarnas bästa.

  • På tal om sossar: En bekant berättade att han/ hon fått Veronica, Palm på sitt flöde på Instagram. Hon ojade sig hur rika inte betalde tillräckligt skatt utan berikade sig på skattebetalarna/ oss. Hon hänvisade till tidningen ETC ( osäker).
   Skrev att hon gärna skulle betala mycket mer i skatt om pengarna gick till omvårdnad etc.och inte till de redan rika.
   Min bekant skrev som kommentar och påminde henne om, att hon försörjdes av skattemedel utan motprestation sedan flera år tillbaka.
   Inom en kort stund så blev hon blockad och försvann ur flödet.

   • Förmodar att alla följare i flödet fick veta och kanske fatta vad det är för äckliga varelser de försörjer.
    Men troligen är de flesta följarna samma parasiter.

   • Sea Gull
    Ja, Veronica Palm är ett sänke för S, och det har nog S upptäckt sent omsider.

Kommentera