Terrorist trivdes inte i Albanien, åkte till Sverige


INVANDRING. År 2003 körde Irak ut organisationen ”Folkets mujahedin” som är en iransk rebellgrupp ur landet, där de varit sedan 1986. Beslutet fattades enhälligt och motiverades med ”denna terrorgrupps mörka historia”.

Så småningom betalade USA Albanien för att ta emot iranierna och 2700 bosatte sig utanför Albaniens huvudstad Tirana där de fick tillfälligt uppehållstillstånd.

En av dessa terrorister trivdes inte i Albanien utan åkte till Sverige och sökte asyl här. Migrationsverket beslutade att inte ta upp hans asylansökan till prövning och hänvisade honom till Albanien. Verket menade bland annat på att Albanien ”har en asyllagstiftning som håller hög internationell standard”. Mannen överklagade Migrationsverkets beslut att inte behandla hans asylansökan till migrationsdomstolen.

Migrationsdomstolen kommer fram till att mannen, som sökte asyl i Sverige bara tre månader efter att han fått asyl i Albanien, inte hunnit skaffa sig ”en sådan anknytning till Albanien att det kan anses rimligt att utvisa honom dit”.

Läs mer på Samnytt…

Göteborg Förvaltningsrätt UM-15508-18

-Pettersson fattar inte vad iraniern som bott i de muslimska länderna Iran, Irak och Albanien har för anknytning till Sverige och vad han har är att göra…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Terrorist trivdes inte i Albanien, åkte till Sverige

 • Maja 2

  OT
  Ladorna är tomma, eller hur Magdalena. Därför måste vi höja skatterna och låna pengar.
  Inte undra på att alla dras hit, när de får höra hur korrumperat landet är .Inga straff, en belöning ! Helt för jävligt.

  ”Mikael Lekfalk sparkades från sin post som kommundirektör i Luleå efter att ha lagt över en halv miljon kronor av skattebetalarnas pengar på en personlig mentor utan att informera kommunstyrelsen om detta. Nu har han fått ett nytt kommunalt toppjobb som social- och äldredirektör i Nacka kommun.

  Lekfalk bytte efter skandalerna namn till Mikael Gustavsson Roxell och hans tidigare agerande har inte avskräckt Nacka kommun från att ge honom en ny anställning på chefsnivå. Själv tycker inte Lekfalk att hans agerande varit så farligt.

  – Att man får sluta på sådana roller är inte helt ovanligt. Du kan få gå på dagen om politiken inte har förtroende för dig, säger han till Aftonbladet.

  När Lekfalk/Roxell tvingades lämna tjänsten som kommundirektör fick han nästan två miljoner kronor i avgångsvederlag. Han blev också polisanmäld för grov trolöshet mot huvudman.”

  https://nyadagbladet.se/inrikes/skandalomsusad-kommundirektor-far-nytt-toppjobb/

  Gilla

 • Bettan

  Papsen’s inlägg var helt fantastiskt. Och Joakim Ruist är så skön och han kan inte säga nåt som är fel. Det vore att sticka hål på sig självt eller nåt liknande. TV journalisten har lite svårt att hålla igen sin ilska mot Joakim. Och han som snackar (har glömt hans namn) han kan summera så fantastisk bra. Med beröm godkänt!

  Gilla

 • ruben

  Irak:s regering är måna om sin egna befolkning ändå. De säger ju enhälligt ”…denna terrorgrupps mörka historia”. Det är tydligen för mycket verklighet för att det ska sjunka in i Svenska Migrationsdomstolens ”jurister”. Om det slinker igenom så enkelt, så är nog mörkertalet gigantiskt. Stackar Sverige behöver vuxen politik fort.

  Gilla

 • Harry

  Är knappast ensam att tycka att alla som vill ska omedelbart beviljas asyl här. Sverige är nästan det sista land jag skulle viljaa bo i. Värre här än där. Sverige har blivit ett B land. Apormas land.

  Gilla

  • Dora

   Svårt att inte hålla med.

   Men, jag väljer att kämpa till sista apan knuffas över sundet. Mitt land, slutsnackat.

   Gilla

 • Nisse

  Den s k humanitära stormakten Sverige, är inte human mot sin egen befolkning, som hjälpt till att bygga upp landets välstånd.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Det pratas mycket bland förstå sig påarna om politiska tillsättningar av domare i USA!

  Undrar vilka som sitter i migrationsdomstolen? Det verkar som om dom är tillsatta för att hitta på detaljer som gör att alla ska få stanna!

  Ungefär som dom vanliga domstolarnas jakt på förmildrande omständigheter, så att galningar kan gå fria och fortsätta plundra, mörda och våldta!

  Gilla

 • gamgubben

  Migrationsdomstolarna är väl bemannade av politiker och allt för många med ringa eller ingen internationell erfarenhet detsamma gäller ingen kännedom av ”Folkets Mujahedin.”
  Hur kan det vara möjligt att komma med ”han har varit för kort tid i Albanien för att ha någon anslutning.” Vilken anslutning till vårt land har han och kan han vara en säkerhetsrisk i.o.m. tidigare aktivitet, det borde vara relevant vid beslutsprocessen.
  Men i Absurdistan landet där anarki råder samt går hand i hand med kvasihumanism där hör han hemma, arma enfald!

  Gillad av 1 person

 • ossie

  Tror fasen att terroristerna trivs här. Här blir de försörjda och kan verka utan besvär från polis o myndigheter.

  Gillad av 1 person

 • turrim

  Finns det inte någon som skäms i regering och riksdag???

  Gillad av 1 person

  • Fyllfinnen

   Troligen en massa handhjärtan och ryggdunkningar, fortsätta med rökandet och pillren som får en att dansa på rosa moln med regnbågsfärgade enhörningar. Sen allsång med låten ”we shall overcome” som har blivit en nationalsång inom riksdagen sedan 1992, dom som inte kan låten utantill får sitta utanför sandlådan utan röka och piller

   Gilla

 • Kalasbetalaren

  Det är väl klart att den stackaren inte trivdes i Albanien!

  Där krävs det väl rasistiskt nog att man arbetar om man vill ha någonting!

  Bättre här med allt på skattebetalarnas bekostnad!

  Gillad av 1 person

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: