Sex döda i latringrop

UTRIKES. Sex personer från samma arabiska släkt omkom under lördagen när en gammal latringrop föll samman i byn Deir al-Asa, väster om Hebron i Judéen på Västbanken, enligt palestinsk polis. En man och hans son höll på att gräva en ny latringrop, när en intilliggande grop kollapsade. Båda två föll i och drunknade. Enligt vittnen kom sedan ytterligare tre bröder och en sjätte ung man för att rädda de första två, och dog även de.

Sex personer dödades på lördag, efter att de föll i en latrinbassäng i Hebron-området, rapporterade den palestinska myndighetens säkerhetsavdelning.

Fem personer drogs döda ur latrinen, en sjätte person var vid men i kritiskt tillstånd. Han evakuerades till ett israeliskt sjukhus men förklarades senare död.

De palestinska myndighetens tjänstemän sa att de omedelbara omständigheterna för dödsfallet inte var tydliga och tillade att en sond in i incidenten hade inletts.

Arutz Sheva

– Pettersson tycker det är märkligt med sex döda…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

7 thoughts on “Sex döda i latringrop

 1. Det måste vara mycket skit där, eftersom annan skit måste placeras nära den andra skiten.
  Inte undra på att DE vill bo i Sverige när man här bara trycker på knappen så är skiten borta.
  – Tänk om de vore så enkelt

 2. Oklart hur stor gropen var.
  Helt klart att en latringrop behövs för salpetertillverkning, och salpeter för krut.
  .
  Den som gräver en grop åt andra …

Kommentera