Annika Strandhäll manipulerar Åkessons uttalande

INRIKES. För några dagar sedan intervjuade SVT:s Nike Nylander Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson, mer än halva tiden för intervjun ägnades åt att ställa frågor om en SD-medlems rasistiska uttalanden och Åkessons förkylning, kritiken blev omfattade och SVT samt Nike Nylander utsattes för hot. 

Jimmie Åkesson har tagit avstånd från dessa anonyma hot som ingen vet varifrån de kommer, även om det är troligt att det är SD-sympatisörer.

Nu går Annika Strandhäll (S) ut med ett inlägg på Facebook med en skärmdump, där det ser ut som om Jimmie Åkesson har förståelse för att en SVT-medarbetare hotas, den nedre delen där Åkesson tar avstånd från hoten har damen klippt bort.

Annika Strandhälls klipp på Facebook

VI KOMMER INTE ATT LÅTA OSS SKRÄMMAS TILL TYSTNAD.

Nike Nylander erfaren journalist och programledare för SVT Aktuellt möts av en storm av hat (såklart också sexualiserat) och dödshot efter att hon intervjuade Åkesson i veckan.
Något liknande sker naturligtvis inte när man intervjuar någon annan partiledare. Vanliga svenskar som intalar sig att detta är ett parti som andra behöver ställa sig frågan varför detta sker. Hela tiden.

Jag tillsammans med många andra (inte minst kvinnliga politiker och journalister) möter precis detsamma när vi kritiserar SD.
Jag är tacksam över att Nike Nylander väljer att inte vara tyst utan exponerar det. Detta är ett uppenbart hot mot demokratin som vi känner den.

Vi måste vägra tystna och fortsätta att ifrågasätta, att exponera, att granska och stå kvar, inte flytta på oss eller undvika.
Jimmie Åkessons reaktion nedan när Nike Nylander och hennes barn nu dödshotas säger allt. Som vanligt tar han inget ansvar. ”Jag vet inte” är ju hans mantra.

Detta är inte ett parti som andra, tro inget annat.

Annika Strandhäll

– Pettersson säger att Annika Strandhäll är en skam för Sverige, men bland socialdemokraterna verkar det vara en det är en merit att ljuga och manipulera. Jag vill även informera om att jag tar avstånd från hot och raderar de jag ser liksom kommentarer om familjeförhållanden och utseende som en del, företrädesvis ”tuffa” anonyma brukar fälla.

Jimmie Åkesson originalinlägg på Twitter

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

27 thoughts on “Annika Strandhäll manipulerar Åkessons uttalande

 1. ”Vi låter oss inte skrämmas till tystnad, men vi ser till att alla SD anhängare skräms med att blockera dem på facebook och kolla deras twitterkontot extra. ”

  Svar av Strandhäll;
  Författare
  Annika Strandhäll
  Miroslav nej, detta var hans huvudtweet sen trådade han ett fördömande för att han vet att annars är han körd i alla anständiga rum. Men som sagt det ovan var huvudbudskapet till hans väljare.”

 2. Twitter har tillfälligt begränsat dina kontofunktioner.
  Skicka en Google reCAPTCHA-utmaning
  Verifiera ditt telefonnummer
  När du trycker på ”Start” kan Google samla in och använda information om dig, din enhet och webbläsare. Se Googles sekretesspolicy …

  Nu har man trampat på en öm tå igen.
  Sossar är missnöjda över mina kommentarer mot Strandhäll.

  • Möjligtvis hennes nya knähund, Morgan…stort M och litet organ…Morgan.

   ”Lika barn leka bäst”
   ”Maka söker kaka”

 3. Trollen på Sveavägen 68 i samarbete med Expo är det mest troliga.
  Sånt skit är det ända de är duktiga på,
  Fast ibland så trampar de i klaveret och visar öppet var det kommer ifrån.

 4. Annika Strandhell, denna fjolla förnekar sig inte, var
  hennes läromästare i klipp o klistra gänget den lille
  Sigge Marjasin? Han var ju också duktig på att
  klippa o klistra och förvanska för att få ut högre ersättning.

  Nej idioter i Sosse leden blir oftast befordrade till
  en ännu högre och mer välbetald tjänst för sina
  dumheter, hos SD åker dom ut! så du kommer nog
  snart att bli vice statsminister??

 5. Strandhäll får massiv kritik på alla håll förutom på sin Fb sida. Där får inte alla skriva sina åsikter.

  • Kan det vara för att hon svarar på sina egna inlägg i synonymer !?

   Socialdemokraterna hörnstenar:
   HYCKLERI och LJUGERI.

   • ”Hyckleri och osanning” från sossarna kanske fällde mig samt att jag lyfte upp Muslimska brödraskapets infiltrering i det svenska samhället.

 6. Detta gör Annika Strandhäll i sann Socialdemokratisk anda, precis som hon blivit upplärd:
  Sanningen måste döljas (ljuga), och Socialdemokraterna måste värnas om, även om du behöver förnedra/spotta på Sverige, svenskarna och demokratin.
  Socialdemokraterna ska stå över allt !

  Röstar DU för Sverige och svenskarnas undergång, röstar DU på Socialdemokraterna !?

 7. @Maja, Kent, Guy och alla
  Vissa barn lär sig aldrig sluta ljuga trots att hon nu leker med ett mindre barn.

 8. Strandhäll är en god socialist.
  Som sådan anser hon att historierevisionism är helt normalt för att förtala politiska motståndare och utmåla Partiet på bästa sätt.

  Men eftersom socialister är per definition idioter försöker hon ändra en två dagar gammal historia som folk fortfarande kommer ihåg och hitta originalversionen av.

  • Enl. koranen är det tillåtet och tom. rekommenderat att ljuga om det gynnar islam. Verkar som mussarna och såssarna är stöpta i samma form.

 9. Finns det då ingen anständighet i dej Annika S? Varför citerar du inte Jimmy Åkesson hela uttalande, Så jävla typiskt såsse.

 10. Jimmie Åkesson borde hålla igen och inte ursäkta Nike Nylander. Kommentarerna är något hon har tuggat ihop till själv. När det gäller Annika Strandhälls påhopp så har Jimmie Åkesson sig själv att skylla när han lämnar målet vidöppet. Det vinner man inga poäng på.

 11. A.S, tycks tro att Sveriges befolkning är lika korkade som hon själv. Såzzarnas värsta sänke vinklar och ljuger i hopp om att sno åt sig några röster från de som, likt henne själv, aldrig fått åka ända upp med hissen. Sen ser vi ju här den alltför tydliga kopplingen mellan regimen och de regim-trogna. SVT och landsförrädarna sitter fast i varandras knä.

 12. Man börjar förstå att dom styrande tyckte att det var kompetensregn som kom tidigare över gränsen, när denne uttalar sig så ser man alltid den röda tråden att IQ:t inte når upp till skostorleken ens. Då blir det en wow upplevelse att se flera hundra tusen i deras ögon så kallade hjärnkirurger och raketforskare komma till Sverige

 13. När Strandhällskan skryter med att hon ingår i ” smartaste tjejgänget” så var väl det här tilltaget inte så lysande.

 14. Är det trollen på Sveavägen 68 som kanske har om inte startat stormen så iallafall haft spinndocktor spinnit vidare. 0

Kommentera