Känslosåsen måste bort

Känslosåsen måste bort från svensk politik”, skriver Rebecca Weidmo Uvell som vill att Sverige åter blir ett land för vuxna och inte det pajasland som vi tyvärr numera bor i.

Hennes inlägg bygger på den händelse där två migranter våldtog och torterade två svenska tonåringar på en kyrkogård i Solna.

En av de mer uppmärksammade brottsliga gärningar vi tagit del av i år, har rönt ett tämligen svalt intresse i svensk media och inte minst i den regering vi tyvärr begåvats med. Vi vet alla att det sett helt annorlunda ut om förövarna vore vita svenskar och offren invandrare.

Icke desto mindre har den uppmärksammade händelsen varit uppe på debatt i alternativa medier och hos de journalister som inte springer vänstersocialisternas ärende. ”Det räcker nu”, skriver Weidmo Uvell och visst är det så. Media lyfter upp BLM som det mest intressanta att rapportera om vid sidan av pandemin, men vad tror ni det talas om i arbetsplatserna fikarum, hemma vid frukostbordet och under fredagens AW? Just precis, det räcker nu!

Weidmo Uvell är också först ute med följande ord:

”Som moderat har jag inga problem att medge att utan Sverigedemokraternas envishet och många gånger mod i debatten hade vi kanske politiskt inte sett en tillnyktring i många politikområden ens nu. De om några är de flesta skyldiga en ursäkt”

Hade inte de borgerliga letts av en viss F. Reinfeldt hade kanske inte beröringsskräcken till SD varit så stor och kanske…kanske…hade man vågat lyssna på det parti som vågat tala klarspråk om den utveckling som solkat Sveriges rykte världen över och som gjort detta arma land mer otryggt än kanske någonsin. De på vänsterkanten famlar fortfarande bakom en ridå av braja och rödvin, så de borde för alltid lämnas därhän. Så visst tusan är SD värd en ursäkt.

Rebecca Weidmo Uvell

10 thoughts on “Känslosåsen måste bort

  1. Jag är så trött på allt detta snicke-snack. Jag har förstått sedan 1990 att allt är åt helvetet förlorat.

  2. ”Känslosåsen”, det var ett bra uttryck från Rebecca.

    Tjej som gräver duktigt och pratar klarspråk.

  3. När ska den druckne kaptenen på skutan Sverige ta tag i rodret och sluta upp med att vingla runt på däck?
    Tyvärr så är han med stor säkerhet inte kapabel till det utan det blir en klunk till ur pkbuteljen.

  4. Ja och där är många även privata luspudlar som sett utvecklingen ,men fegt kört rasisttjafset mot dem som hävdat att det är importerad brottslighet som solkat ner landets rykte, en del av dessa kappvändare
    har nu börjat förstå att dom varit fel ute, men några ursäkter från det hållet kommer vi aldrig att höra, tror inte ens dom begriper att den landsförrädiska inställning dom haft varit kränkande för dem som påtalat vansinnet, och som fått rasist kortet påklistrat för sina
    sanna åsikters skull.. Sverige är fullt med ynkryggar!

Kommentera