Benjamin ifrågasatte kontroll – släpades ut ur tåget

INVANDRING. Benjamin Antwi ifrågasatte en andra gränskontroll och släpades ut ur tåget av polis. Händelsen filmades av en passagerare och klippet har snabbt spridits i sociala medier. Både Benjamin Antwi och polisen har gjort en anmälan.

Benjamin Antwi. Foto: Privat

Benjamin Antwi, 40, släpades av tåget – en händelse som fångades på film och har spridits av tusentals personer på sociala medier. Polisen anklagas för rasprofilering, inte minst av medier som Sydsvenskan.

Benjamin satt på tåget på väg hem till Malmö från Köpenhamn när en passkontrollant ville kontrollera honom. Efter att han visat upp sin legitimation kom gränspolisen dit och bad honom följa med ut från tåget. Det vägrade Benjamin och tjafs uppstod samt polisanmälan från båda håll som nu ska utredas.

-Pettersson undrar över några saker:

 1. Varför gjorde inte Benjamin det som polisen bad om? Gör man det blir det inga problem.
 2. Varför tar media Benjamin i försvar trots att de inte har hela bilden. Jag tror inte polisen jävlas med någon på grund av hudfärg, då skulle de inte kunna göra något annat i Malmöregionen på grund av allt mörker.
 3. Varför är denna händelse så intressant för Sydsvenskan, Aftonbladet, Expressen med flera när de inte nämner det som är intressant i brittisk press…

Rasistattack av Ali på blond kvinna i Malmö, saknar helt nyhetsvärde för Sydsvenskan och de andra medierna, men om en svensk kille…ja,ja…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

29 thoughts on “Benjamin ifrågasatte kontroll – släpades ut ur tåget

 1. Var har den svenska polisen gjort av batongerna ? Blev dom till leksaker på Pride-spektaklet, som tydligen gäller som prio-1 nu för tiden ? Snick-snack-polisen borde ha haft sin kvar och använt den, redan i ett tidigt skede.
  Ge dom 5-10 sekunder. Därefter några stenhårda smällar. Och slutligen bortforsling till annan plats. Om fjoll-polisen har svårt att fatta, så spana in ryska Spetznaz. Mycket effektiva !

  • Ett legitimation är inget pass men ett pass fungerar som ett sådant. Om han hade visat upp sitt pass så hade allt funkat smidigt. Börjar man då att bråka så är man knappast tuff, man skämmer bara ut sig.

 2. Pga regimmedierna och BLM-daltandet trodde han tydligen att han hade någon slags adelsprivilegier! De utlänningsvurmande Regimmedierna är nu helt och hållet SVENSKFIENTLIGA, till 100%!

 3. I en gränskontroll ska man hålla käften, och göra som man blir tillsagd. Det konceptet är mer framgångsrikt.

 4. Arrangerad tillställning. Kolla personen som filmar och han är med all säkerhet i maskopi med den stackars Benjamin.

 5. Han dumprofilerade sig själv när han vägrade göra sin naturliga plikt mot passpolisens önskemål. Alla normala människor är tacksamma att säkerheten sköts, som den ska. Varför tycker t.ex. Sydsvenskan att han skötte sig bra när han vägrade legitimera sig?

 6. Åk hem till Afrika om du är missnöjd med Sverige. Jävligt trött på snyfthistorier om kriminella invandrare b

 7. Benjamin söker konflikt, när han högröstat och kaxigt motsätter sig gränspolisen.
  Det finns inte ett land på jorden,bdär du tillåts vinna detta.
  Ska gränspolisen vika ner sig, för en svart man skriker?

  Fulmedia tar som vanligt parti mot samhällets försvarare, utan försöka förstå vad som skett.
  Rasism och hudfärg bla bla bla

 8. Hur tror ni passpolisen tänker? En radda med kaukasier och stickproven är OK, så sitter där en svarting, de skall väl också kollas. Passet OK men så börjar han bjäbba om rasism och säger att han minsann blivit kollad tidigare på morgonen. Att börja diskutera utan att ha bevis för vad en säger och mot en passkontrollant, då blir du haffad.
  Den svarta rasen har ju medvind nu med alla upptänkliga historier från USA och detta BLM så svartingen försöker kanske en rövare, kanske kan han få en dom och pengar, just för att jag är svart, eller?

 9. ”ANTIRASISMEN INIFRÅN”, Mohamed Omar skriver om den tidigare antirasistiske aktivisten Nima Gholam Ali Pour, som lämnade rörelsen när han förstod att antirasismen egentligen är en fasad för rödgrön politik, att i ett av världens minst rasistiska länder är det i stort sett bara svenskarnas rasism som ska bekämpas. I essän ”Mitt liv som antirasist” berättar Pour om sin tid inom den så kallade antirasistiska rörelsen, citat: ”Antirasism är först och främst stora pengar. Människor som aldrig skulle få ett riktigt jobb kan jobba för den antirasistiska rörelsen. Ja, det gäller mig också. I fyra år var jag för lat för att skaffa ett riktigt jobb, så jag skrämde människor med att Sverige var rasistiskt. Förlåt mig, men det var så enkelt. Antirasism i Sverige handlar om pengar och att försörja lata människor. Vad skulle hända om Sverige inte var rasistiskt? Då skulle alla som tjänar pengar på antirasism förlora sina jobb. Även en lat och obildad människa måste ha bröd på bordet. Så man skapar en falsk bild av att Sverige är rasistiskt. Och vad händer då? Människor tjänar pengar. För om vi skapar en lögn om att svenska arbetare är rasister och håller på att bli mer rasistiska, så måste Expo eller någon annan antirasistisk organisation dyka upp och hålla utbildningar som kostar pengar.” Det verklige problemet, menar Pour, är kanske inte att svenskar är intoleranta och hatiska, utan snarare tvärtom – de är för toleranta. Denna överdrivna tolerans har tillåtit den islamistiska intoleransen och det rasistiska hatet mot svenskar att spridas i vårt land.
  https://detgodasamhallet.com/2018/06/19/antirasismen-inifran/

 10. Benjamin har väl blivit instruerad av vänster gökarna
  att inte göra som polisen säger, det är ju så som dom
  själva brukar agera,Om inte Benjamin känner till det
  så är det så att i Sverige gäller lagar o regler alla,
  även Benjamin.

  Att Sydsvenskan är med och hetsar om detta är självklart,

  Ni vet tidningen som tjänat otroliga summor på tappade pass
  utan att varna myndigheterna om att det inte kan stå rätt till
  att folk helt plötsligt tappar sina pass??

 11. Han var väl inspirerad av George Floyd att inte lyda polisen och sätta sig på tvären. Han kan vara glad att han inte var i USA då hade han kanske inte levt. Typiskt negrer att sätta på offerkoftan och sen rasistkort upp.

  • Bedrövligt att vi även tvingas ta den lasten.
   Miljarder svarta i hela världen inkluderat miljoner Afa och annat pack mot oss. Undrar vad som händer nästa gång?
   Vad mera vi skall skuldbeläggas för.

 12. Och till Lövén vill jag säga ;

  Krigskonsten handlar om att vilseleda, manipulera och bedra.
  Lövén är en mästare på det!

   • Typiskt för en individ som inte tänker själv och blivit tillsagd, som sen blandar ihop siffrorna som snurrar runt där inne.

  • Bor på vår (svenska skattebetalarnas) subventionerade bekostnad i Malmö.Åker till Köpenhamn och arbetar som någon form av påfyllare av varor, i ett varuhus.
   Vet inte hur detta beskattas,men vet att sådana niggrar bl.a.,kan få förmånliga villkor/bidrag för hyran !
   Kanske rent av hyresfritt till en sådan färgglad art ?

 13. Otroligt hur svensk press håller på och jagar folk i landet, som sköter sitt arbete.

  Rasismen har inte dött.
  Den underhålls av politiker , rasskojare, och människor som lyfter sitt ego med att skälla på andra. ”

  • Rasism är b.l.a i sin rätta form att förfölja och trakassera människors vars arbete är att utföra myndigheters uppdrag, i detta fall Gränspolisens uppdrag !

   • Så du vill inte ha gränskontroller?
    Jag vill ha murar kring hela Sverige som har tyvärr förstört hela Europa med den mastodonta invandringen från Menaländer med alla ingenjörer, små pojkar och läkare med förfalskade betyg.
    man skäms som medborgare över den okunskapen som råder i landet.Nu är tyvärr invandrare lång bortifrån de största rasister och svensk vänster hänger på.
    Skamligt.

Kommentera