Politikens kompetensbrist

INSÄNDARE. Det är ju fullständigt ofattbart att den som ska leda vårt land inte fattat att muslimska klaner håller på att ta makten från honom och stjäla landet från folket.  Det måste polisen till slut tala om för honom. Finns det någon annan människa utanför politikerkretsen som inte förstått det? Han förefaller ju helt oförmögen att tänka själv. Totalt i händerna på den inre krets som han är vald att bestämma färdriktningen för.

Rolf Malm

Hur är det möjligt att vi har en justitieminister som år efter år som en BagdadBob förnekat orsakerna till den kriminalitet och det våld som snart varje svensk kommit i närkontakt med. Hur kan vi ha en regering som i ängslan för herr Löfvens grodor och verbala handikapp bara släpper ut honom från kansligarderoben försedd med godkända talepunkter.

När nu Löfven som siste man i världen motvilligt tvingas medge klanförtrycket rycker hans närmaste utomjordingar ut för att ta honom ur villfarelsen. Som den förre S-pampen Veronica Palm. Hon nedstiger från sin alternativa verklighet och förklarar att det skulle vara en katastrof att minska invandringen. Det är inte klanerna som är problemet, det är samhällets bristande resurser säger spöket. De resurser som hon och hennes kollegor från ungdoms-förbunden tömt genom just denna massinvandring. Alla dessa lågpresterande påläggskalvar som flugits till taburetterna direkt från Bommersvik och Södertörn. De hjärntvättade, förnuftbefriade blindstyren som aldrig satt sin fot i vanliga skatteslavars verklighet. Som en vettlös, närmast bindgalen Strandhäll, en giftorm som Maria Ferm, en amatör som Hallengren, okända förmågor som Jenny Nilsson, Lindhagen, Ernkrans, Lind… Eller uppkomlingar som Shekarabi, Wallström, Ygeman, Damberg, Morgan Johansson, Eneroth, Peter Eriksson, Lövin, Lööf… Hårt hållna av alla de gamla grå sosse-eminenserna med Pierre Schori, Annika Söder och Carin Jämtin i spetsen. Som lyckats politisera t.o.m. Svenska Kyrkan. Den ende som tycks ha fötterna kvar på moderjorden är Göran Persson. Vilket man inte kan säga om hans motståndare Reinfeldt. Dom har bytt roller. Den ene blev välbärgad godsägare som tidigt varnade för den sociala turismen, den andre välbärgad samhällsomstörtare som skrämt liberala och konservativa väljare från oppositionen och tappat svenska folket på allt blod.

De utgör ju själva en klan likt Maffian. Familjen går före allt. Nepotismen och korruptionen härskar. Över 70% av mediafolket är vänster. Nästan alla anställda på tv/radio är släkt eller närstående på annat sätt. Antingen är man feminist eller klimatstolle. Oftast båda delarna. Folkviljan sitter på en gren i skogen. Det ena du vill, det andra du skall.

Det är inte svenska folket som väljer sin ledare. Det gör de rikaste globalisterna i Bilderbergsgruppen, Trilaterala Kommissionen, Romklubben. Dit har de alla inbjudits för instruktioner och utlovats rik belöning efter fullgjort, lojalt arbete i oligarkernas tjänst. Vars mål är att utplåna självstyrande nationer och ersätta dem med en världsregering. Där har de alla varit – Löfven, Reinfeldt, Annie Lööf, Carl Bildt, Wallström etc. Alla också rikligt belönade med välbetalda reträttposter i EU, FN och oligarkernas banker. Ännu dock inte Annie Lööf som ju fick åka hem som Snövit bland de sju dvärgarna. Det är en slags legal superkorruption, svår att motarbeta och för gynnade omöjlig att motstå. Den moralen försvann med Tage Erlander. Att från vunnen maktställning sedan muta sina partitrogna med fina titlar, högbetalda poster och allehanda förmåner blir oundvikligt en följd och innebär att korruptionen sprids nedåt i heirarkin.

Att de nu alla som en man hatar Donald Trump är självklart. Han är en pk-befriad buffel som motsätter sig allt detta. Han är nationalist och sätter sitt land först. Han lämnar alla globalisternas organisationer, han motsätter alla deras förslag, han avsäger sig USA:s roll som världspolis. Han vill inte offra amerikanska liv för att skydda resten av världen. Något som Reinfeldt idiotiskt anser vara ojust och ett hot mot demokratin. Trump är den ende president som inte startat något krig. Han inser faran med illegal invandring och islamisering. Han ser hur Kina tar över världen. Han är kritisk mot FN, han vägrar delta i dess falska klimatkamp, han kämpar mot medias mutade ensidighet. Han sparkar hänsynslöst makthavare som saknar kompetens. Men trots sin grovhet och hårdhänthet hålls han i styr av den amerikanska konstitutionen med en suverän Högsta Domstol som bevakar demokratin och begränsar hans makt. I motsats till Sverige där vi inte har vare sig förvaltningsdomstol eller tjänstemanna-ansvar. Där grundlagarna kan ändras över natt av obildade politikerbroilers. Bara ett menlöst KU och en riksdag där partipiskan styr knapptryckandet.

Rolf Malm

Ps. TACK för stöd, tips och bidrag för mitt skrivande! Jag försöker få min bok ”Sverige2084” klar före årsskiftet.  Gå med i folkomrosta2021.se

Swish 0722 – 84 70 52, bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Steget Efter

 

13 thoughts on “Politikens kompetensbrist

  1. Rolf låter ju nästan som en gammal kommunist. Det är banker och kapitalister som är roten till det onda.
    Som jag ser det så är kapitalistiska länder, de länder som har de mest utvecklande samhällena.

  2. När Per Bolund inte gillar sanningen så skäller han på dem som ropar VARG.
    Det är mycket enklare att bekämpa Sveriges problem om man inte låtsas om dem. Vad är det för mening med politiker som tror att skatt på plastpåsar och förbud mot plastbestick innebär någon skillnad.

    Som Pettersson sagt många gånger, klimatet mår bättre om ekonomiska migranter stannar på sin planhalva. Det skulle ge stora resultat både för miljön och för Sveriges ekonomi och framtid.

    Men när imbecilla politiker släpps lösa och får ansvar för ett lands framtid, då bör man bli rädd. Det man vet om framtiden är att eftersom de inte förstår hur mycket de förstör, så kommer de aldrig kunna återställa ordningen.
    Det ansvaret kommer att måsta tas av SD och AFS och andra sverigevänliga, det blir en tuff kamp. Men låt gärna sju-klöverns framfart granskas av ett oberoende rättsväsende, det måste finnas gränser för hur illa man får bete sig!

  3. Enl. miljömupparna bör mordbrännarna från den grekiska övärlden komma till Sverige. Jösses !!!!!!! När fick vi behov av att importera laglösa Pyromaner ?

  4. När startade eländet? 1969 vem bildade regering då som slutade 1976, O Palme.
    Under den tiden lades grunden till vad som blev Sverige av idag. Teoretiker, god talare det var han en bra utbildad broiler. Så har det fortsatt alla partiers politiker har i stort sett samma skolunderbyggnad, deras tankar är resultatet av respektive partiers indoktrinering. Pyttesmå skillnader och ändå kan de inte komma överens, se på de borgerliga.
    De vill alla vara stora och duktiga och leda landet men inser nu att det är ett sjuhelvetes arbete för att få Sverige på rätt köl igen, så de låter socialakrobaterna och deras lakejer fortsätta.

  5. Det är väl självklart att Löven har fattat hela tiden! Han har bara inte brytt sig och varför skulle han göra det?

    Han har ju väljarnas stöd! Nu när han känner vart det blåser ändrar han bara taktiken och lögnerna!

    • Löfvén har inte väljarnas stöd, På valnatten stängde valmyndigheten sin hemsida och under tiden ökade MPs procent på SDs bekostnad.
      Därefter bytte rödskrikan fot och blev socialdemokrat.
      Löfvén är inte vald av folket, han är tillsatt av politiker, (JÖKEN)

  6. Allas de som startade och byggde upp S, är döda men samtliga vänder sig i gravarna.
    De undrar hur kunde partiet utvecklas till att gå emot, just de som de skulle representera?
    Var finns demokratin i detta toppstyrda svenskföraktande parti?

  7. Inte konstigt alls Rolf. Samma problem om en blind leder en annan blind.
    En chef som inte förstår att samla de medarbetare under sig med den bästa kunskapen och förmågan för sin uppgift kommer att förstöra sin verksamhet inom en snar framtid.

  8. Jag kan rekommendera dagens Henrik Jönsson på Youtube. Jag hoppas statsgarnityret börjar varje veckas session med att varje måndagsmorgon hålla gemensam morgonbön genom att titta på lördagens Henrik Jönsson och sedan gemensamt diskutera innehållet.

    • Bästa Eva din ide är briljant. Men det är som att kasta pärlor till svinen. Henrik är väldigt pedagogisk, men det är tvivelaktigt om dessa individer skulle kunna förstå vad han pratar om.

Kommentera