Stäng

12 reaktioner på “Ny koranbränning i Rosengård

 1. Stora kravaller att vänta på i Rinkeby i morgon och övermorgon! Hoppas att militären är på plats med polisen och brandkåren.
  Var är imamer ? De kan stoppa vansinnet.

 2. I Danmark så har polisen respekt för de lagar som finns. De faller inte undan för de budskap som framförs. I Sverige sitter polisen och motarbetar dem som demonstrerar mot den våldskontroll muslimer tillskansat sig.

  Här tillåts Blm och andra grupper med rätt ”åsikter” bryta mot allt som anförs mot Stram Kurs. När muslimer tillåts vara rasister genom att skrika ut hat mot judar, då sover polisen!

  Finns det någon inom svensk polis som har någon respekt för lagar och regler? De har blivit aktivister och kan inte utföra sitt jobb längre.

  König Jerlemyr talar om 30 talet och bokbränningar, hon gillar inte det klimatet. Men hon har inga problem med de grupper som samarbetade med Nazisterna, muslimer, som än idag sprider svastikan i sitt ”hemland”!
  Det är samma grupper hon värnar om som har samma våldsmetoder som nazisterna på 30 talet. Tyvärr är hon med och legitimerar den inställningen än idag, trots att det bryter mot alla lagar som finns.

  Samhället har blivit en demokratur där allt går ut på att dölja den effekt invandringen har på Sverige.
  Det är magstarkt att angripa dem som lyfter fram problemen samtidigt som brottslingarna klappas på huvudet.

 3. Att bränna hemma inte är tillåtet har jag förståelse för, men bränna koranen är tillåtet men polisen rycker ut ändå. Märkligt land Sverige blivit.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: