Indianer och vita

INSÄNDARE. Vad är det för svenska språkrasister som rasande anser sig vara förmer och tror sig ha rätt att rätta vårt bruk av språket för mer rättvisa. Vem har gett dem mandat, vad heter dom, vem betalar dem, vad har de för kvalifikationer?

Rolf Malm

Så obetalbart oriktiga grammatiska diskvalifikationer som deras brukar dyrt få betalas med raserad respekt för andra människor och respektlös självhävdelse som i Nazityskland eller Sydafrikas apartheid där överheten hävdade att vissa var undermänniskor. Av över flera hundra års hävd kallas vissa för neger. Vilket så vitt jag vet betyder svart. Färgat av latinets niger och spanskans negro. För dessa vitmenande svenska slavar under det politiskt korrekta mörkret är den äldre historien uppenbart rena grekiskan. Dessa unga, färglösa politrukträlar har ersatt historieboken med partiboken. Under slavtiden hämtades de flesta negrer från områden kring floden Niger och kallades nigirer. Mörkhyade människor själva använder ordet neger utan problem. Även med stolthet som av t.ex Martin Luther King. Omskrivningen ”n-ordet” syftar istället på det problematiska, nedsättande nigger.

Vi får ju inte heller använda ord som zigenare, indianer eller eskimåer. Enligt de insnöade språkpoliserna är det nedsättande. Eskimå ska heta inuit. Zigenare ska kallas romer. Vad indianer ska ersättas med vet SVT:s sk. språkvårdare inte riktigt. Dessa rödskinnade blekansikten till godhetsknarkare som fjädrar sig i andras olycksskrud från sina höga hästar. Föraktets kolportörer som borde ha en spark i aktern och vars blonda skalper borde tas. Det är ju direkt förnedrande att förklara Amerikas ursprungsbefolkning som nongrata. Vad är det dessa vita idioter tror sig vårda? Det är som om alla svenskar skulle kallas skåningar. Långt från alla eskimåer är inuiter. Alla zigenare är inte romer. Alla indianer är inte native americans. De andra folkslagen inom gruppen blir ytterligare marginaliserade och ytterligt rasistiskt behandlade av de mästrande svenskarna. Mästare på att skjuta sig själva i foten. De borde fotas från sina förslavande gömslen och sättas i bojor som rasistiska uppviglare. Tillsammans med den kulturelit som ägnar sig åt att skriva om klassiska verk att passa i deras ”gemensamma värdegrund”. Det passar sig helt enkelt inte att försöka anpassa Pippi Långstrumps negerkung till 2000-talet. Det gör oss till historielösa, rasistiska blindstyren. Förblindade slavar under den identitetspolitik som kallar sig antirasistisk, feministisk och demokratisk. Men som lett oss till socialt, mentalt, religiöst, ekonomiskt och mänskligt förfall i en värld styrd av globalisternas rika slavägare och deras historieförfalskande medlöpare. Det är numera en skam att vara svensk. Ställ hycklarna vid totempålen, frys deras höga löner och sänd dem att irra runt utan hemland.

Rolf Malm

Ps. De följer en svensk tradition att skriva om historien efter behov. I snart 100 år har den svenska, politiska historien censurerats och ersatts med lögner, skandaler, bedrägerier och skönskrivningar. Det måste rensas ut i träsket – så att man i framtiden kan fatta klokare beslut. Jag skriver på boken ”Sverige 2084”. Stort tack för alla tips och allt stöd! Det behövs i dagens mäktiga, politiska, förföljande åsiktsregemente. Där man för säkerhets skull ska hålla käften. Om man inte som jag är en gammal hund som inte kan lära sig sitta.

Swish 0722 – 84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Gå med i namninsamlingen folkomrosta2021.se

Steget Efter

6 thoughts on “Indianer och vita


 1. …finns knappast längre något lägre än ha epitetet
  att bli kallad SVENSK….löjets skimmer ligger som
  nerpissad trasa över vårt underbara land…ett land
  vars folkvalda elit med Stolt Fana gå i täten över
  de mesta va korkskallighet gå att uppbringa, varje
  ny dag försöker 75% att slå det tidigare gångna
  dygnens ofattbart korkade dumhetsrekord…va är
  vitsen med dessa försök, att framstå som remest
  blåsta å helt utan konkurens?…där snart encelliga
  organismer strax kommer känna sig akterseglade,
  å de me råge!

 2. Man skulle kunna tro att neger kommer från det latinska ordet niger – svart – men det är lite mer komplicerat än så. På Samtiden hade de faktiskt en lång artikel om detta i lördags där författaren gick igenom dessa frågeställningar på ett bra sätt samt tog upp det ologiska att kalla någon för ”native american” eller ”afro-american”.
  https://samtiden.nu/2020/09/far-man-vara-indian/

 3. Jag avskyr det ”könsneutrala” pronomenet ”hen” som vissa journalister vill pracka på sina läsare. En artikel med ”hen” säger så mycket om författaren att den enligt mig inte är värd att läsas.

 4. Reblogga detta på ulsansblogg och kommenterade:
  Det språkbruk som vi lärt oss av våra förfäder är inte på något sätt rasistiskt. Rasism blir det när man lägger in värderingar i ord och de värderingar har inte de vänsterbliva tolkningsföreträde av.

 5. Så sant, en spade är en spade, en neger en neger eller svart ibland men inte som de kallar sig själva nigger, det är som Rolf skriver n-ordet för oss. Om jag skulle säga förbannade afro Americans men menade förbannade negrer är jag då politiskt korrekt?
  Hur du behandlar din nästa är långt viktigare än vad du kallar honom i tredje person, eller hur?
  Vi drar ett löjets skimmer över vår historia om vi byter namn på saker eller företeelser och utan vår historia blir vi velande syltryggar som inte vet på vilket ben vi ska stå på.

Kommentera