Bara 4 av 10 svenskar jobbar!

INSÄNDARE. 40 % av befolkningen underhåller de övriga 60 procenten. Rekordfå arbetar ”på riktigt”. Av dessa 60 % lever 71% utrikes födda på bidrag! Har du en lön på 25.000 kr, så betalar du nu minst 17.200 kr i skatt och ständigt mer! Vår finansminister utesluter inte ens skatt på leenden, månresor eller badtofflor säger hon på fråga om återinförande av fastighetsskatten.

Rolf Malm

Så mycket blir din skatt om man räknar in kommunalskatt, sociala avgifter, pensionsavgifter, moms och punktskatter  som bensinskatt, trängselavgifter, stämpelavgifter, flygskatt, påsskatt, matlådeskatt, bägarskatt etc etc.

De som jobbar har på kort tid minskat med 240.000 personer. Av 10 miljoner invånare arbetar bara 4 miljoner. Med åldrande befolkning, coronakris och fortsatt massinvandring lär det bli värre. 71% av dem som lever på bidrag är utrikes födda! Över en miljon utrikes födda har inte jobbat på 10 år! Trots det utfärdar man i år 110.000 uppehållstillstånd utan coronatest och med frivillig HIV-test. Ändå är Sverige det land som per capita betalar mest till EU, mest till FN, mest i u-hjälp och mest till FN:s klimatfond. Nu ska våra barnbarn dessutom sättas i skuld med 8000 miljarder för återuppbyggnad av lågskatteländer efter corona. Men det är pengar för att rädda Euron, en klubb där Sverige inte ens är medlem. Men vi får tillbaka minst! Löfven lovade EU:s lägsta arbetslöshet 2020. Nu ligger Sverige i botten på listan över arbetslösa i Europa.

Så länge samhällskontraktet gällde kunde vi acceptera världens högsta skatter. När vi inte längre får trygghet på gator och torg, blir attackerade för att vi är svenskar, blonda, kristna, blir kallade rasister, inte får bostäder, inte en fungerande skola, tvingas köa för sjukvård, får usla pensioner, dör i äldrevården, har flest våldtäkter i världen, riskerar omfattande elbrist, inte har något försvar, ingen krisberedskap och inget förtroende för censurerade, partiska medier eller folkvalda, utpressas av kriminella klaner och narkotikamaffia och betraktas som paria av omvärlden – hur ska vi överleva? Som nation och enskild medborgare. Vi tvingas antingen att fly landet eller gå tillbaka till byteshandel. Tandläkaren får av hotellägaren betalt i form av gratis hotellnätter? Taxibolaget får betalt i form av gratis bilreparationer? Snickarn får betalt med gratis verktyg. Svartjobben tar över. Vem ska då betala bidragen?

Den politiska korruptionen är enorm. Partier köper röster, kommuner samarbetar med och ger fördelar till stora företag, myndigheter fuskar med reseräkningar och upphandling, regeringen politiserar och smörjer tjänstemän, utredare, experter och forskare. Politiker säljer ut Sverige för guldkantade reträttposter i globalisternas banker och organisationer etc. Varför ska löntagarna och medborgarna vara ärligare med sådana förebilder.

Rolf Malm

Ps. TACK för stöd till mitt skrivande. En gammal mans sorg över förlusten av det goda samhälle vi var på väg att bygga. Samtidigt som vi i snart 100 år lät politikerna föra oss bakom ljuset genom att förfalska den politiska historien – och komma undan med det genom lögn, bedrägeri, gömda skandaler och censur. Idag har jag i min bok ”Sverige 2084”skrivit om mordet på Ivar Kreuger 1932. En komplott som orsakade den första stora finanskrisen. Man vet idag att han  mördades av en lejd ryss, hur mordet gick till och vilka som låg bakom. Men då tystades det hela genom att påstå att han begick självmord. Det påminner starkt om mordet på Palme. Som nu anses utrett, men fortfarande är gåtfullt. Nutidens folkvalda har blivit så tillvanda att de numera tillåter sig rent landsförräderi. Vi måste rensa upp i träsket! Om inte annat för kommande generationer att lära av misstagen.

Swish 0722 – 84 70 52. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

15 thoughts on “Bara 4 av 10 svenskar jobbar!

  1. Varför ska vi föda överskottet från länder
    med lågt medel-IQ ?

    De fattar inte att när de knullar blir det
    ofta barn.

    De själva och deras U-land kan inte föda
    överskottet!

    Varför ska vi göra det ?

    Fjällemlarna dränker sig när de blir
    för många ………….=> en lösning ?

    (är det kanske därför de dränker dig
    i Medelhavet ?)
    (då är det ju fel att ta upp dem ?)

  2. Utöver de redan nu arbetslösa, importerar våra politiker ytterligare 1000 per vecka.
    Jag har svårt att se logiken.

  3. Lite spännande är det att en av huvudarkitekterna av förfallet i landet har gått från ”öppna era hjärtan till öppna era näsborrar”.

    • Fullt naturligt när man gör allt bara för att tjäna mer pengar, spelar ingen roll ifall man skadar andra. Kanske därför man skriver en bok om det sovande folket, för att visa att man kan göra vad man vill när man är lite mer än andra. Vissa ska bara vara inlåsta för evigt, för att skydda mänskligheten

  4. Är ”Fyra av tio svenskar” justerat efter hur stor del av befolkningen som verkligen är svenskar?

  5. Pensionärerna utgår jag från har fått en stor det av sina skatter investerade i pensionsfonder. Däremot muslimmupparna som vält in i landet har inte bidragit med många kronor. Vi kan fördela bidrag efter inbetalade skattekronor. Så är det med banken. Har man inte satt in något är det omöjligt att få ut något.
    Dock verkar vår muslimvänlige statsminister vara lika inavlad i sitt tänkande som sina kompisar muslimerna.

    • Pensionsfonderna har investerat i aktier. När LO manar till återhållsam utdelning till aktieägarna så innebär det minder till pensionärerna eftersom AP fonderna är landets störste aktieägare.
      Att det sen ska behöva kosta 11 miljarder i förvaltningskostnader på 10 år är för mig en gåta som jag inte kan lösa.

    • Helt rätt. En progressiv pension efter det man har betalat in i landet från lönen av arbetet . Bidrag skall inte räknas in! Undantaget det barnbidraget folket har fått utöver arbete.
      ÄFS bör tas bort för folket som kommer hit och har aldrig arbetat!

      Folk som aldrig har arbetat här bör tvingas vara självförsörjande utan bidrag.
      Först efter 5 år bör de få rätt till bidrag när de redovisar vart de har arbetat.

  6. Såg en hemlös man sitta på busshållplatsen mol allena , ledsen och uppgiven.
    Hur i h-te kan inte Sverige ta hand om sina egna , men de nya kuskas till hotell dag ett när de anländer?

    • Vi har väl inte skrivit på något internationellt avtal som förpliktigar oss att göra det kan man förmoda. Vi borde göra det.

    • ”3.1 Rätten till bostad i internationell rätt
      I FN:s allmänna förklaring, artikel 25 finner man ett spår av rätten till bostad.
      Artikeln lyder:
      Var och en har rätt till en levnadsstandard tillräcklig för den egna och familjens
      hälsa och välbefinnande, inklusive mat, kläder, bostad, hälsovård och
      nödvändiga sociala tjänster samt rätt till trygghet i händelse av arbetslöshet,
      sjukdom, invaliditet, makas eller makes död, ålderdom eller annan förlust av
      försörjning under omständigheter utanför hans eller hennes kontroll.”

      Varför tillämpas inte detta i Sverige för svenskar ? Man bör polisanmäla för varje person som tvingas ut på gatan!

Kommentera