Stort bilrån i Upplands Väsby

BROTTSLIGHET. Flera gärningsmän har under onsdagen tagit sig in på ett företag i Upplands Väsby, norr om Stockholm. Gärningsmännen ska ha hotat personalen med vapen och sedan tillgripit fordon innan de åkt från platsen mot olika håll.

5590317441SE_500__T202009021147T_QSQ755_1
Bild exempel från Blocket

Patrull på brottsplatsen berättar att det är nio fordon som stulits i samband med rånet. Det rör sig om nyare bilar av märke Porsche, BMW, Range Rover, Audi och Mercedes.

En av de stulna bilarna har kört in i ett räcke vid Kungsängen och minst en person har setts springa från platsen. Hundpatrull spårar i området.

Polis söker med hjälp av flera patruller och polishelikopter efter gärningsmännen de stulna bilarna.

Enligt polisen ska ingen i personalen på företaget ha skadats i samband med rånet.

Polisen

– Pettersson säger som Stefan Löfven, smågangsters, de är glömda i morgon, då är det nya brott på gång och de stulna bilarna gömda i väntan på transport…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

11 thoughts on “Stort bilrån i Upplands Väsby

  1. När jag ser eller hör flera gärningsmän, kommer jag osökt in på tankar om vandrarmyrorna i Afrika. När de kom så var det bäst att lämna huset eftersom de kom i stora horder, åt allt ätbart utan åtskillnad och efter allt var uppätet så vandrade de vidare…

  2. Alla har naturligtvis rätt till en egen åsikt !
    Är personligen inte ett dugg förvånad över att Sverige 2020 befinner sig i och sjunker allt djupare ner i ett mångkulturellt och kriminellt träsk när 80% av det naiva och konflikträdda svenska folket har en egen trygg uppfattning och åsikt och därför då vid varje val röstar på 7 klöverns totalt ansvarslösa politik….
    Som man röstar får man ligga !!!!!!
    Har man upplevt ett annat Sverige än dagens så märker man naturligtvis skillnaden om man inte är blind och döv, därför ska ingen som ej upplevt ett annat Sverige än dagens yttra sig om trygghet och säga att inget var bättre förr.

  3. Steffes Sverige är tryggt, det är bara lite smågangstrar som busar lite säger han till folket i ett tal och Kristersson från M gläffser som vanligt och kritiserar S för att roffa åt sig ännu fler röster för att stärka sin position vid köttgrytorna och snart kommer KD och SD med samma utspel mot regeringen för att stärka även sina positioner runt köttgrytorna !
    Ständigt bara ord och ingen verkstad från Rosenbad, alla partier från V till SD vet innerst inne att det är kört, idag har kriminaliteten indirekt tagit över samhället så man fortsätter bara att bjuda över varandra med ord och förslag utan nägon verkstad fram till valet.
    Var bor och i vilken verklighet befinner dagens s.k folkvalda svenska politiker och vem tror på allvar att någon politiker verkligen bryr sig om medborgarnas och landets väl och ve ?
    Inte jag, alla politiker bryr sig innerst inne bara om makt pengar och egna förmåner och det behöver man inte vara Einstein för att inse.
    Inom kort är Sverige ett kriminellt helt icke kristet land där en annan religion ( de flesta vet vilken som menas ) styr den svenska skutan.

    • Nu är ju inte bilhandlare det hederligaste .I synnerhet när firman har en filial i Estland också.

  4. Svarta tyska lyxbilar är dryga häftiga och en dragningsmagnet för afrikaner o araber, detta är tyska bilproducenter fullt medvetna med och tjänar miljarder. Dessa bilar är inte allt som oftast helt bra heller då dem ofta kräver extra dyra verkstadsbesök och kunderna ofta blir lurade att det är jättebra bilar!

    Asiaterna är lite smartare då dem ofta tillverkar mindre komplicerade bilar med högre driftsäkerhet och avtrubbad design med bättre totalekonomi. Lite som friendly market och happy telefonkort i asien! Jag tror asien tjänar fler miljarder och säljer fler bilar med sitt smartare tänk än tyskarna!

Kommentera