20 personer misstänkta för brott efter upplopp i Malmö

ISLAM. Efter upploppen i Rosengård, Malmö i helgen har totalt 20 personer delgivits misstanke om brott. Sex personer misstänks för hets mot folkgrupp efter koranbränningen, medan 14 personer misstänks för våldsamt upplopp. Bland annat har flera polisfordon skadats. – Det kan handla om ganska stora summor, säger Malmöpolisens presstalesperson Calle Persson.

Jeander

Upplopp skedde efter en koranbränning och sparkandet på en koran. Andra personer krossade busskurer, välte lyktstolpar, utsatte polisfordon för skadegörelse, enligt media är det tydligen värre att elda upp en religiös sagobok än att förstöra för miljoner.

Aftonbladet

Jerusalem Post nämner upploppen, glädjande nog är de öppna mot vilka som ligger bakom…

-Pettersson skulle vilja anmäla dem som förstör för hets mot svenska skattebetalare.

Det ropades även antisemitiska slagord, arabiska muslimer skrek död åt judarna och hänvisade till massmorden på judarna i staden Khaybar, i nordvästra Arabien, år 628 e.Kr.

Där har man dock inte hittat några misstänkta trots att det finns på film. Malmö är ett smakprov på hur hela Sverige är på väg att bli…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “20 personer misstänkta för brott efter upplopp i Malmö

  1. YTTERLIGARE BROTT.
    Ny skandal i den skånska bostadskön – 58 fuskare polisanmälda
    IDAG KL 15:00
    Den regionala bostadsförmedlingen Boplats Syd har upptäckt hundratals falska dokument i sitt system, vilka ska ha gett hyresgäster lägenheter på felaktig grund.

    Flera fastighetsbolag i Skåne är drabbade men härvan har även förgreningar till andra delar av landet. ”Vi är under attack utifrån”, säger vd Krister Hjelm.
    58 personer har hittills polisanmälts för urkundsförfalskning. Ytterligare ett tjugotal personer har spärrats i Boplats Syds system och utreds än så länge internt, men även dessa kan komma att polisanmälas längre fram.
    – Det är ett väldigt omfattande fusk och det här verkar komma från ett och samma ställe och handlar om förfalskade intyg av inkomst, anställningar och bankkontoutdrag.

    För tre år sedan uppdagades det att kösystemet hade hackats. Då handlade det om att en före detta anställd manipulerat kön så att vissa personer hade gått före andra i bostadskön, den före detta anställde, har gömt sig utomlands.

    Flera ska ha erkänt och berättat om hur det gått till och i några att man betalat någon för fusket.
    En person med insyn i den svarta delen av skåska bostadsmarknaden har berättat för Hem & Hyra om hur det går till. Vi kallar honom Saad men han heter något annat i verkligheten.
    – De skapar kontoutdrag med ditt namn för tre månader och med en lön som låg på till exempel 27 000 kronor, säger Saad, han har själv använt sig av den här metoden tidigare för att lura fastighetsägare.
    mvh robin

    Läs mer här
    https://www.hemhyra.se/nyheter/ny-skandal-skanska-bostadskon-58-fuskare-polisanmalda/

  2. Noterade ni att Löfvén (och Regeringen) i olika uttalanden villar bort begreppen runt antalet polisanställda i Sverige. De talar om 30000, som de lovar skall bli 40000. detta trots att Rikspolisen själv meddelar att f n är de 20000 polisanställda, medan personalstyrkan då vänstern tillträdde var ca 22000. MEN AV DESSA 20000 ÄR ENBART 13000-15000 POLISUTBILDADE (de försöker dölja verkliga antalet). Hela tiden minskas den personalstyrka, som kan sättas in för att gripa brottslingar. I princip ersätts f n anställda avgående 2 polisutbildade med en civilist.

    Fortfarande får inte polisen sökande till utbildningen som i tillräcklig mån fyller utbildningsplatserna. Samtidigt är pensionsavgångarna höga OCH VÄRST AV ALLT ÄR FÖRTIDSAVGÅNGARNA EXTREMA!

    Självklart är det omöjligt att rekrytera när alla vet att polisen ändå inte av Socialdemokraterna tillåts utföra sin huvuduppgift – upprätthålla likhet inför lagar och gripa ALLA brottslingar.

  3. Kärnan i islams upplopp i Malmö är alltid PALESTINIER. De vet att de skyddas av vänsteraktivister och Socialdemokratin och således kan uppföra sig hur som helst. HAMAS är en militär gren även i sverige – tro inget annat. När Hamas går ut på gatorna – dock ännu utan att bära vapen (men det kommer, var så säker), så ansluter sig även andra störda muslimer.

    Förlorarna är de etniska svenskarna. Även den stora majoritéten av muslimska invandrare som faktiskt vill sköta sig blir irrelevanta av Svensk Radikaliserande Integrationspolitik och förlorare. För att överleva, så tvingas de ansluta sig till militant islam.

  4. Ursäkta men, att kasta sten på blåljuspersonal
    och springa därifrån måste vara det lägsta man kan göra

  5. Det blir ganska säkert så att dom som är misstänkta för upplopp frias och dom som är misstänkta för hets mot folkgrupp döms.Att sparka på Koranen är betydligt värre än att bränna upp en skola eller en polisbil.

    • Joakim Zander är hjärndöd och korkad. Han fattar inte att han blir halshuggen offentligt på ett torg i Sverige när sharialagarna har kommit. Han kallar dom för utsatta. Idiotiskt. Dom har mycket mer pengar att röra sig med och bättre bostäder än vad vi pensionärer hade när vi växte upp.Just sådana som han finns det för många av och därför kommer inte Sverige att överleva.

Kommentera