10 thoughts on “Ovanligt Snöfall i SydAfrika = klimatkattastrof

  1. Är Greta på väg dit för att tala om för dom att det inte är på riktigt. Dom tror bara att det är snö.

  2. Inte ovanligt helt normalt, inte långt från Capetown frågade jag en neger om han visste något bra ställe där det fanns mat och rum att få. Han sa ”try skibar” och berättade hur jag skulle finna platsen. Jag tyckte namnet var lite underligt men frågade när jag kom fram då jag tog en wisky före maten, varför heter det skibar? Jo men under vintern så åker vi skidor och därför namnet The Ski Bar.

  3. Klimatalarmisternas journalister tycks blunda för alla köldknäppar runtom i världen. Solen har nu taggat ner sin aktivitet , vilket innebär kallare klimat på jorden, enligt ryska och kinesiska forskare. Svenska journalister måste blunda för kallare klimatfakta. Anställningen är viktigare och därför måste de fortsätta rapportera om global uppvärmning och att skuldbelägga människors konsumtion som orsak .

  4. Jag tycker att batikhäxorna som klär våra soptunnor och stolpar med virkade överdrag skulle de göra mycket större nytta med att sticka yllesockor och skicka till Menaländer och Sydafrika i stället för att vi skickar stora bistånd, som hamnar i fickorna på krigiska ledare.

    • Varning. En batikhäxa läser här våra kommentarer.
      Smittan kan sprida sig.
      Underligt hur de gillar Petterssons blogg.

    • Jag tror att ingen kan förklara hur klimatet värms här i Norden i takt med Menainvandringen.
      Greta kanske har svaret.
      Är det så att hetlevrade mordbrännare värmer varje dygn någon del i Sverige.

Kommentera