Skadegörelse och stenkastning mot polis i Ronneby

BROTTSLIGHET. Vid 22.30-tiden larmades räddningstjänsten till en mindre brand i Ronneby centrum och personer på platsen betedde vid våldsamt.

Det är 10-15 ungdomar som kastat sten mot skyltfönster och blåljuspersonal, säger Calle Persson vid polisen i region Syd.

Ingen person ska ha skadats, men rutor har krossats. Flera patruller har jobbat på platsen med att få kontroll över situationen.

Vid 01-tiden var läget under kontroll enligt polisen. Men mycket resurser var kvar på platsen. Två personer har frihetsberövats, men enligt polisen kan det troligen bli fler.

– Pettersson säger att Ronneby var en gång en idyll, nu är det som Mellanöstern…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

 

9 thoughts on “Skadegörelse och stenkastning mot polis i Ronneby

 1. Man kan inte blanda ihop olika kulturer vilket var härmed bevisat! Hur skall vi kunna rädda Sverige?

 2. Du milde tid. Så hemskt. Stackars dessa förföljda människor, som hatar alla som inte tycker som dom.

 3. Inbördeskriget närmar sig i Steffes trygga och heligt mångkulturella Sverige !
  Alla utanför begåvningsreserven och icke landsförrädare har länge förstått och varnat för
  att dagens kaos skulle komma, det är naturligtvis ett logiskt resultat av en drygt 40 års totalt okontrollerad ansvarslös låta gå och korrumperad massinvandring av olika icke kristna kulturer till Sverige.
  1975 röstade riksdagen då med Palme som statsminister igenom att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land och resultatet av detta syns ju klart och tydligt 2020……
  Lika barn leka alltid bäst !!!!!!!!

 4. Tony Heller om vikten av den skötsamma befolkningens rätt att äga vapen till självförsvar! Ca 7 min in; en familj som försvarade sig mot BLM-terroristerna genom att visa sig med sin AR15 annars hade de kanske varit döda och/eller fått sitt hem förstört. Men USA förfaller, de anklagas nu istället för BLM-terroristerna.

  https://youtu.be/8f_3y_ZdGxw

  • Ja här hade jag två mostrar som bodde och var på Tosiga Bonnardagen var som sagt en idyll och Blekinges trädgård nu mer som ett Beirut och politiker o polis har givit upp för Syrier o muslim drägg. Ja Skäne kan man inte åka till längre inte en flyttfåglar a flyger över utan lägger sig på rygg för att slippa se eländet.

   • På fredag är det bönemöte i Brunnsparken. Då blir det en stunds uppehåll i kravallerna kan man tänka.

Kommentera