Snecker erkänner

Linda Snecker (V) erkänner att invandringskritiska i Sverige egentligen har rätt.

Så här skrev hon på twitter i veckan.

Bra Linda. Så här uttalade sig Mourtada Yousef, före detta gängkriminell från Malmö, i SVT:s Opinion Live november förra året.

Så visst ska vi lyssna på vad ”orten” säger Linda. Definitivt.

8 thoughts on “Snecker erkänner

  1. Jisses…Denne var tvungen att skriva att det var fyra vita män, hon verkar ha någon sorts bokstavskombination eller om inte alla. Vad än denne skriver så är det hela tiden vita män, hur ofta skjuter vi eller kastar granater bara för att någon tycker illa om oss ?

  2. Enligt Linda S. retorik har den, som inte dödat eller rånat värdelösa åsikter om mord och rån. Alltså är mördare och rånare mer bildade i frågan än de, som aldrig mördat eller rånat. Jag tror det oftast är tvärtom. Vänsterblivna grupper använder gärna våld, upplopp och kaos på gator och torg för att statuera exempel på att de vet bäst.

  3. Linda Snecker (V) enfaldiga politiska retorik, erkänner ingenting av ”ortens” verklighet och vad människor där verkligen tycker.

    Hon ser mer till sitt ”eget privilegium” och det teoretiska budskap. Som hela hennes vänsterpolitiska värld rör sig runt och i.

    En ”lidnersk knäpp” vore önskvärt.

  4. Bålsta är väl den där idylliska lilla orten med utsikt över Mälaren som man passerade igenom när man veckopendlade till Stockholm. Det ger jag inte mycket för att kallas för utsatt ort. Möjligen den täta trafiken, men jag tror att E18 nu är flyttad till utkanten. Har det månne skett en ny befolkningsmix även i Bålsta som hotat Linda?

Kommentera