Peter Wolodarski: Man försöker tysta oberoende röster

MEDIA. Peter Wolodarski, är född 1978 i Stockholm, journalist och sedan 10 mars 2013  chefredaktör och ansvarig utgivare för Dagens Nyheter. Dagen efter, den 11 mars 2013 tillkännagav Wolodarski att tidningen skulle satsa mer på berättande och agendasättande journalistik. Alltså genom att koncentrera sig på några få ämnen som medierna bestämmer är viktiga ska de få mediekonsumenterna att tycka ”rätt” i ”rätt” frågor. Det som ofta kallas propaganda,men i Sverige påstås vara seriös journalistik. 

Nu säger Peter Wolodarski att myndigheterna i Belarus försöker tysta oberoende röster för att människor i omvärlden inte ska få reda på vad som pågår. Det är Peter Wolodarski är expert på.

Lyssna på Sveriges Radio…

Om Peter Wolodarski på bloggen…

Peter Wolodarski Bild: Rikard Westman

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

15 thoughts on “Peter Wolodarski: Man försöker tysta oberoende röster

  1. Wolodarski gör ALLT för att tysta oberoende röster…vill bara tillägga att Wolodarski borde TACKA Stalin för att han existerar idag ! OM herr Hitler vunnit kriget, då hade Wolodarski inte ens existerat idag !

  2. Den dj-la snoken är väl en av landets största…..och mest falska femtekolonnare ? En Quisling av år 2020….

  3. Det var det bästa och sannast han sagt om Sverige, sorgligt att han är så dålig på Geografi, men vi får ha överseende med det, när han nu börjar se hur det står till ,med svensk makt och media.

  4. Att ”alarmistiska media” m fl tystar oberoende röster i Sverige är något som Elsa Widding tar upp i sin senaste lysande video:

    Elsa Widding: Avsnitt 13 Kunniga röster om klimatet.

    Jag citerar och instämmer till fullo i en av kommentarerna till videon. Kommentaren är postad av E Svensson lyder:

    ”Tack Elsa för din skarpa hjärna, hoppas det finns en plats för dig i en ny regering. Du behövs…..”

    Det finns i skrivande stund ytterligare c:a 154 kommentarer postade under videon varav en överlägsen majoritet är översvallande positiva och uttalar mycket stor tacksamhet till Elsa Widding.

    Förkortningen IPCC döper Elsa Widding mycket träffande till ”Intergovernment Panic and Catastrophic Cooperation”

    (Publicerades 26 augusti 2020. Speltid 26 aug. 2020)

    • Tillägg / Rättelse:

      I min kommentar ovan står det felaktigt: ” … Speltid 26 aug. 2020″

      I stället skall det givetvis stå: ” … Speltid 17:28″

  5. Nu har väl ändå propaganda-ministern blandat ihop begreppen. Vårt land heter inte Belarus utan det heter fortfarande Sverige.

  6. Där kan man snacka om att kasta sten i glashus. Han och hans PK kolleger gör ju vad de kan för att baktala och försöka strypa för dem misshagliga åsikter.

  7. Det finns ett gammalt ordspråk som denne inte förstått vad det betyder. ”Man ska inte kasta sten i ett glashus.” Denne är mer som en elefantflock i en porslinsbutik på 9kvm, men vad kan man kräva i förstånd av en vänsterbliven stackare

  8. Vilket j-a skämt!!! Wolodarski är överstepräst i den uppfostringsanstalt som utifrån DN vräker ur sig ologiska uttalanden om hur vi skall tycka och tänka och ingenting av hans pladder har förändrat någonting till det bättre!!!

  9. Det finns gamla inslag i SVT och TV4 med Wodoo…. men de visas inte därför att TV-folket är med i samma club som han.

    Jag glömmer det aldrig för att det avslöjade en grandios självbild som är ofattbar för sunda människor.

Kommentera