Stäng

Tortyr och våldtäkt i Sverige får mindre uppmärksamhet än nyheter från USA

MEDIA & BROTTSLIGHET. Nu är två arabiska män, 18 och 21 år misstänkta för att ha torterat och våldtagit två svenska pojkar 15 och 17 år. SVT Aktuellt ger tortyr och våldtäkt i Sverige 30 sekunder mitt i programmet, men lägger gärna fem minuter på en skjutning i USA eller våldtäkter i Indien. 

-Det är nästan så Pettersson tror att media försöker dölja att det finns problem i Sverige. Den ena araben var dessutom dömd till fängelse för mordbrand men gick ändå lös….  

De misstänkta, på sannolika skäl:

 • Amin, El Hani, född 2002, misstänkt för människorov, grov misshandel, våldtäkt, grovt rån
 • Ali, Jahani Asi, född 1999, misstänkt för människorov, grov misshandel, våldtäkt, grovt rån

Tid 2020-08-22 23:00 — 2020-08-23 08:39 Norra Begravningsplatsen, Solna kyrkväg, Solna

Solna tingsrätt Målnr: B 7860-2

 • TIDIGARE 2020-08-25. Ghettotrash kidnappade, våldtog och torterade svenska pojkar…

BROTTSLIGHET. De två pojkarna 15 och 17 år som torterades på en kyrkogård i Solna räddades av ett förbipasserande vittne. Det uppger åklagare Anders Tordai. Förövarna, två araber 18 och 21, som båda är kända av polisen sedan tidigare, är misstänkta för grov misshandel och människorov, enligt Aftonbladet

20200826_044907

Den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali har lite uppgifter. Två vanliga svenska pojkar på väg hem, nyktra, efter en födelsedagsfest hos vänner, plockas ut på måfå och torteras av ”ghettotrash” som jag förmodar är en omskrivning för invandrare. Gärningsmännen är kända av polisen och enligt socialtjänsten har föräldrarna till gärningsmännen brustit i omsorg.

Den yngre araben var dömd till fängelse men gick ändå lös.

-Pettersson säger om vi inte är i ett lågaktivt inbördeskrig så är vi bra nära och journalister samt många politiker gör allt för att dölja verkligheten.

 • TIDIGARE 2020-08-23. Pojkar kidnappades och misshandlades grovt på kyrkogård

BROTTSLIGHET. Förbipasserande hittade två avklädda pojkar på en kyrkogård i Solna tidigt på söndagsmorgonen. Pojkarna ska ha utsatts för en tortyrliknande misshandel som varat under stora delar av natten, enligt uppgift till Aftonbladet.

– Två män är anhållna misstänkta för misshandel och människorov, säger Anna Magnusson vid åklagarkammarens presstjänst.

Vid 23-tiden på lördagskvällen ska pojkarna ha förts in på kyrkogården och hittades avklädda av förbipasserande tidigt på söndagsmorgonen. Brottsoffren, som är omyndiga, har utsatts för tortyrliknande och kränkande våld under flera timmar. De misstänkta männen ska vara i 20-årsåldern.

Polisen

-Pettersson noterar att en ny våldskultur växt fram i landet…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

35 reaktioner på “Tortyr och våldtäkt i Sverige får mindre uppmärksamhet än nyheter från USA

 1. Återigen idel adel fr mellanöstern…
  Dessa otacksamma djur, som du o jag försörjer, jobbar på annat sätt än Svensson då de vill dryga ut kassan.
  Blir intressant o se om Svensk Lag stödjer offren el arabpacket.
  Inte ett ljud från vår ’eminenta regering’…

 2. Om inte folk fattar nu vad den okontrollerade invandringen ställer till med så är det nog ute med Sverige.
  Vi sitter hemma och knyter näven i fickan och gnäller på nätet men gör inte ett skit åt situationen!
  Vi borde gå ut ur huset och protestera!

  1. Det värsta är väl att regeringen inte fattar vad som händer i landet. Eller också gör den det men låter det pågå, allt för att kväsa de infödda. Kanske för att vi, vid det muhammedanska övertagandet av landet ( vilket sker tillsammans med S som då visar sitt rätta ulvansikte) villigt skall låta oss föras till slakten likt en fårahjord.

 3. Regeringens agenda, göm, ljug och förneka alla brott som kan kopplas till invandringen.

  Vill du ha en sån här regering, vill du att dina barn och barnbarn ska drabbas !?

  Om svaret är JA … ( för jag har alltid röstat på Socialdemokraterna, för då behöver jag inte tänka själv ).
  Fortsätt då att rösta på dessa, när sen dina barn eller barnbarn blir utsatta…säg då att du röstade för att de skulle bli kulturberikade av dessa AIDS vinst för samhället.

  Om svaret är NEJ … då gör du rätt och tar ansvar.

  Bara en superidiot röstar för sin familjs terror och lidande.

 4. Så här blir det när landet styrs av barnlösa, apatiska pratkvarnar som inte har en aning om varför man sätter gränser och verkställer straff. Som tycker att alla är lika värdelösa och saknar begrepp och vad som bra och dåligt, rätt och fel, Oskyldiga brottsoffer och skötsamma personer är lika mycket värda som kriminella psykfall. De styrande har inga idéer utan måste anlita politiskt tillsatta experter kommer och talar om för dem vad de ska säga och tycka. De sitter där de sitter för att de inte duger till andra karriärvägar.

 5. Fråga till SVT: Varför gör ni inte ett djupreportage om två svenska barn som blivit torterade och våldtagna av två araber i Stockholmsområdet?
  Svar från SVT: För att det skulle vara förödande för den socialdemokratiska Sverigebilden.

  1. Däremot hade de ett svävande inslag om ”ökad risk för högerextremistiskt våld”, bara så där. Samma dag som detta människorovet och vägspärrar i Göteborg

 6. Tänk om alla politiker och etablissemang avskum kunde sluta skjuta sig i fötterna och börja skjuta sig i huvet istället

 7. Stenbock brukar ju kommenterar det mesta på Petterssons men detta avskyvärda brott,finns det inga ord för …..
  Tråkigt bara,att inte dödstraffet finns kvar i Abzurdistan !

 8. Löfven, tigande Morgan Johansson och övriga i regeringen, ser ni inte vad som händer i Sverige och vilka det är som utför dessa bestialiska brott? Är ni både blinda och döva, läskunniga är ni väl definitivt inte. Snart kommer Putin och intar Sverige och jag undrar om inte det är lika bra.

  1. Så klart att dom ser vad som händer! Men varför skall dom göra något så länge dom får röster?

   Vad det gäller Putin så skall vi nog inte hoppas för mycket. Ryssland vill inte ha ett nytt Afghanistan och lär passa sig för att anfalla Sverigeistan! Jihadkrigare från hela världen hade strömmat hit för att försvara kalifatet!

   1. Presidenterna Putin och Lukasjenko och deras militärpolis och Spetsnaz-trupper skulle snabbt kunna röja upp här i landet, i denna sörja nu med våld, förnedringsbrott och kriminellas vägspärrar – tro inte något annat; Ryssland kan föra krig på alla nivåer!

 9. Ja, och dess konsekvens är otvetydig. Den ser jag i min värld i alla fall.

  Var helst jag jag kommer i samtal utgör givetvis pandemin samt övrig tragisk utveckling i Sverige dess prolog.

  Men inom, jag skulle säga 1-2 minuter, har min samtalspartner styrt över till andra sidan Atlanten och hatföremålet framför andra: Trump!

  Otaliga gånger har jag kunnat notera detta mönster.

  Därmed är den inhemska analysen snabbt förringad och avslutad!

  Så går det till i ett hjärntvättat samhälle!

 10. Tack Löven,Mollgan och ni andra hycklare som låter våra barn mördas,våldtas och förnedras.Hur fan kan ni sova om nätterna?Tack för att ni förstört Ett helt land. Må ni ruttna i helvetet!!!

 11. Fler och fler börjar fatta att MSM ”nyhetsvärdering” är politiskt ensidig. Slagsidan i rapporteringen börjar närma sig en kapsejsning.

  Varje händelse av denna typ och därpå följande ”mörkläggning” av polis och media är kontraproduktiv för etablissemanget i det längre perspektivet.

  Invandring, återvandring, utvisning och straff som håller undan förövare av denna karaktär från att fritt vistas på gatorna, kommer högt upp på den lista som fler och fler tecknar för sig själva.

 12. Annie sharia Lööf ringer sossarna o säger nu räddar vi 2 röster från åka i fängelse röfven säger ja det är ju klart araber och afrikaner är ju lite stökiga självklart kan dom få en chans till i det fria så länge dom röstar på mig o sossarna

  HahA skulle inte vara förvånad om detta hände

  Sjukaste landet som finns

  Hemskt att se

 13. När får vi se och höra tårögda Svenska Journalister i Nord Koreatelevisionen som vi nu tvingas skattebetala till uttala sig och fördöma ett sånt här vidrigt brott mot två Svenska unga pojkar ? Det är så vidrigt detta uppenbara förringande om vad som nu sker våra Svenska fina ungdomar.Men,eftersom vi nu tydligen ingår som en stat till USA så är rapporterna därifrån så oerhört mycket viktigare verkar det som.Är det inte lika bra att sända nyheterna på Engelska istället eller varför inte på Arabiska ? Det som gör en galen är att man måste betala för denna sk.opartiska nyhetsförmedling vare sig man äger en TV eller inte.Det är skamligt och det är ett milt uttryck !!

 14. Ett 30 sekunders nyhetsinslag i huvudnyheterna säger allt. Sverige behöver inte mer skit nu eller i framtiden.

 15. Dessa avskum gör en illamående..
  Alla sk ”journalister” borde slås i bojor och dömmas till Långa fängelsestraff.

  Allt ljugande och myglande är För uppenbart..

 16. Vi har sett en uppsjö av helt nya typer av brott. Många har sitt ursprung ur hat mot svenskar och syftar till att förnedra offren. Gärningsmännen vill visa sin makt och förakt för oss.
  Så jäkla sjukt att de inte visas ut direkt efter avtjänat straff i ett afrikanskt fängelse.
  Varför ska vi bry oss om deras hälsa, när de beter sig som svin mot oss?

 17. SVT TV4 Dn expressen och Aftonbladet är kopior av Nordkoreanska indoktrinerings medier. Samma metoder, samma utgångspunkt USA är stora satan, Israel ska utplånas, kom ihåg Socialdemokraten Hillevi Larssons fina utmärkelse där Israel utplånats från kartan! Mm mm, Allt för makten över folket.
  Riktiga smarta journalister, som skriver och säger sanningen, dom kallas Swich horor,.. där ser man nivån väldigt klart, och även skattefinansierade medias avsikter. Att den som sköter nyhetsflödet säger åt folket hur man ska tänka och tycka ”rätt”. Annars blir det offentlig uthängningen av oliktänkande! Känns mönstret igen?!

 18. SVT, SR och omni är patetiska!
  Det är skam att vi tvingas skattefinansiera dem, de pengarna hade kunnat användas till vård, skola, omsorg, polis, vägnät, järnväg…ja, därifrån tas skattepengar till SVTs propaganda som vi får betala för att få nerkörd i halsen!

  Lägg ner SVT!

  Undrar hur många svenskar som fortfarande låter sig hjärntvättas att tro på den blid SVT förmedlar?

 19. Härskarklassen föraktar det svenska folket. Det har varit så – mer eller mindre – genom hela historien sedan Sverige blev ett kungarike.

  Öfverheten betraktar oss som deras boskap som de livnär sig på. Vi är självklart skyldiga att offra våra liv för deras lyxliv och onda krig.

 20. Nu är huvudnyhen i svensk PK-media att ännu en stackars icke vit person har blivit skjuten i USA av hemska vita poliser !
  Svenska journalister i TV är nu nästan tårögda när det pratar om detta senaste polisingripande.
  Man undrar hur den framtida utvecklingen ser ut för det Amerikanska samhället när BLM och övriga vänsterextremister nu börjar ta över allt mer.

  1. Vidrigt, vidrigt – men det ingår i MENA mentalitet att förnedra, våldta, bedra och råna. De känner sig kränkta för det lilla minsta – dessa ”guldgossar” är uppfostrade hemifrån att hata värdlandet (oavsett i vilket land i väst de befinner sig i). Hårda straff och livsutvisning även om de har svenskt medborgarskap (medborgarskapet kan lätt annuleras – det gör man i andra länder t.ex. Österrike).

 21. Ett vidrigt brott, som borde ge livstid och helst i ett fängelse utomlands utan lyx. Kommer dessa stackars offer att någonsin hämta sig?

Kommentera

%d bloggare gillar detta: