Jimmie Åkesson höll sommartal i Sölvesborg

INRIKES. Idag har Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson hållet sitt sommartal i sin hemstad Sölvesborg. Åkesson höll inte igen i kritiken av regeringen, i synnerhet statsminister Stefan Löfven, när det var hans tur att sommartala. – Socialdemokraterna har blivit ett parti som tömt sig själva på alla former av hederlighet, sa SD-ledaren under talet.

Jimmie Åkesson höll sitt tal utomhus i Sölvesborg med en publik om tio lokala politiker, till skillnad från tidigare tal under sommaren som varit helt publiklösa.

I talet gick SD-ledaren in på partiets hjärtefrågor kriminalitet och migration. Men den första delen utgjordes av kritik av regeringens hantering av coronapandemin

– Sommaren har inneburit stora prövningar, inledde SD-ledaren sitt tal för att sedan räkna upp dödstalen i covid-19 för de olika skandinaviska länderna.

– Sverige utmärker sig fortfarande markant vad gäller dödstalen. Och vår statsminister visar inga tecken på självkritik, sa Åkesson.

– För de dödas anhöriga handlar det om miljoner tårar – men Stefan Löfven tycker att vi gick rätt väg.

Åkesson tog också upp karensavdraget, som han kallade en ”skamlös bluff” och framförde stark kritik mot överenskommelsen om coronastödet som gjordes i Bryssel. Han gav sig även in i munskyddsdebatten.

– Jag tycker att det är en självklarhet att rekommendera munskydd i en situation där det inte går att hålla avstånd, som exempelvis i kollektivtrafiken.

Tongångarna mot Stefan Löfven och samarbetet med Miljöpartiet var hård.

– Socialdemokraterna har blivit ett parti som tömt sig själva på alla former av hederlighet, sa Åkesson under talet.

Det måste bli ett slut på alla dessa tomma löften och alla tomma ord till personalen inom vård och omsorgen. Vi ska sluta kalla dem för hjältar och börja behandla dem som hjältar, avlöna dem som hjältar istället.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vi säljer inga varor eller tjänster. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

11 thoughts on “Jimmie Åkesson höll sommartal i Sölvesborg

  1. SD är ju EU-globalister och vill alltså bevara förbudet mot gränskontroller. Om något parti har tömt sig självt på trovärdighet så är det SD.

    Och munkavel på icke-åldringar som är helt immuna mot Covid-19, ja det symboliserar vad SD står för. Jag ska vika ihop en foliehatt av aluminiumrullen i köket och bära den när jag går på stan. Varje gång jag möter någon lurad fåne i munkavel så ska jag lyfta på den och hälsa:
    ”- Jag också!”

  2. Sverigedemokraterna har hela
    muslim-Sverige mot sig!
    LANDSFÖRRÄDARNA, socialdemokraterna
    har kontrakt med muslimerna!
    Sveriges Radio bjuder in en ”islam professor”
    att kommentera vad dom händer i Sverige!

    Ingen verkar reagera på att muslimerna är på
    väg att ta över Vårt Fosterland!
    – detta förutom några Sverigevänner här på
    bloggen.

    Ryssland må vara ett hot utifrån!
    Islam/muslimerna är ett inre hot!

    Det är synd om alla yngre som inte
    fattar detta!
    Jag (80) hinner nog inte bli drabbad!
    Jag hinner nog njuta av det jag presterat
    under mitt liv.

    Grattis till sharialagarna sedan!
    ”Me Too” verkar vara ett luftslott!
    Är det tecken på ”kvinnokraft”?
    Inskränker sig deras kraft till ”badtunna”
    för 17 år sedan?
    Är det kanske köksspisen dom gäller
    som ”kvinnokraft”?
    Är ”islamhotet” för stort för ”Me Too”?

  3. När drömmen blir verklighet kommer det inte att gå fort att återställa med vad som misskötts. Efter 4 år har väljarna som inte förstår svårigheten att vända en skuta som Sverige tröttnat, och vi får återigen en låt gå, var snäll regering. Då kommer ni inte att se mig i kommentatorsfälten.

  4. Går det någonsin att röja upp i den röran som vi har nu ? Jimmie Å. har ett hästjobb framför sig om SD kommer till makten.Bara att rensa upp i alla statiga myndigheter och bli av med alla vänsteraktivister som klamrar sig fast där som blodiglar lär ju ta avsevärd tid.En stor del av Svenska folket är ju också så sönderindoktrinerade av sossediktaturen så dom förlitar sig på den politiken.Ett fredsskadat folk fattar inte när det håller på att gå åt h_te.Först när det inkräktar på det personliga planet vaknar dom små grå cellerna.Jimmie höll i alla fall ett bra tal som låg skyhögt över det som Stefan L.presenterade.

  5. Jimmy kommer att ha ett stort jobb med att ränsa upp efter vad 7 klövern ställt till med.…..

    • Blir intressant att se vad skillnaden blir i Folkhemmet efter SD:s eventuella upprensning efter 7 klövern !
      Om SD nu får makten och bestämner komner det då att inrättas ett Återvandringsverk, blir det ett Swexit, stopp för allt svenskt bistånd som alltid hamnar orätta fickor ett stopp för all typ av import av icke kristna raketforskare stopp för all typ av gängkriminalitet en fungerande statlig skola m.m m.m som gör Sverige till ett riktigt Sverige igen ?
      Man kan ju alltid hoppas……

Kommentera