16 thoughts on “Lyssna

 1. Skatteverket har ju sagt i alla år att de som när de väl får sitt uppehållstillstånd, vill ändra sitt pass till sina riktiga namn och åldrar, vilket har påvisat att många har ljugit sin ålder.
  Varför mår man illa av att lyssna på den här vänsterpaddan!
  Hon är finska ursprungligen av namn att döma. Samekvinna ser ut som .
  Skall vi bryta mot asylrätten ? Skall vi hålla isär barn från föräldrar? När de ljuger måste vi ta i med hårdhandskarna. UT!

 2. ”Barn, barn, rättigheter, skickas i döden”. Jag orkar inte lyssna på fanskapet mer än 5 minuter.
  Har hon någon koll på vilka som söker asyl? manliga barn mellan 20-60 år som flyr från krigsrätt och annat elände de själva skapat i sina länder.
  Döden tar de med sig till Sverige och skickas på de som bor här.
  Skyldigheter har de inga heller.

 3. Ja men det trista är ju att samtliga i regeringen är lika
  korkade, dom tror att Sveriges statskassa är ett ymniighets horn
  som man kan ösa ur i all oändlighet, begriper inte att den ena funktionen efter den andra brakar samman just på grund av detta..

  Även dessa naiva nötterborde någon gång ställa sig frågan,
  varför det bara är unga grabbar som kommer, dom söker
  egentligen bara ett gratisliv och medborgarskap för att
  kunna få hit övriga familjen.

 4. Skrämmande att det finns sådana utan verklighetsförankring som ska vara med och styra landet, men inte undra på att man dricker för att undfly verkligheten en stund

 5. Vill inte lyssna, kommer aldrig att lyssna på MP.
  Trycker av ljudet när Bolund Lövin står och ljuger om sina göranden och låtanden. Ett totalt onödigt parti! Vill man leka Sörgården, är det bättre att läsa den boken!

 6. En kvinna över trettio men tänker som de flesta inom MP som 10-åringar.
  Asylrätt ja, men inte för vilka skäl som helst. Hon har ingen likhet med de finska kvinnor jag träffat, den svenska mjäkigheten och indoktrineringen från barnsben av oskickliga vänsterpartister har format henne. Detta spetsat med suddiga idéer om biologisk mångfald har gjort henne till en MP agitator. De makthungriga S har fört fram dem i rampljuset.

 7. Alltid skönt när man i en upp och nervänd värld stöter på någon som bekräftar att man inte är galen eller ensam. Lyssnade också igår.

  MP och barnen

  Femhundrasextitvå. Så många gånger sa Miljöpartiets Annika Hirvonen Falk ordet ”barn” i Kvartals fredagsintervju. Varje gång det blev jobbigt, varje gång något skulle kosta pengar – ”barn”. Det kändes också lite som en vuxen (Jörgen) intervjuade ett barn.

  Först tänkte jag inte lyssna, en timme med MP och deras migrationspolitik kunde man verkligen vara utan en fredag – men know your enemy och det blev faktiskt intressant. Lite som att få en inblick i hur ett barn tänker, lite frustrerande dock när man trodde att det äntligen skulle gå upp ett ljus (kostnad) vid en tuff fråga men med ett galant ”barn” eller ”helig asylrätt” så var den frågan besvarad.

  Just det där med att asylrätten är helig som svar på alla åtgärder och krav är också något jag aldrig kommer att förstå. Är inte asylrätten bara att man har rätt att söka asyl? Eller har jag missat något? Det betyder väl inte fri tillgång till vård, skola, boende, bidrag och permanent uppehållstillstånd. Det är väl inte det som är asylrätt?

  Annars gjorde Jörgen ett bra jobb, tyvärr försent. Det var nog första gången jag hörde en journalist ställa den här typen av frågor till Miljöpartiet. Skrämmande när man tänker efter eftersom MP har dikterat migrations och flyktingpolitiken under massor av år och först nu får den här typen av frågor. Ännu mer skrämmande när man lyssnar på svaren.

  Men så tänker man – vilken tur att endast 3% av Sveriges medborgare lyssnar på MP. Synd bara att Löfven och Reinfeldt ingår i procenten.

  Efter att lyssnat klart kände jag bara – jag vill inte ha delad ekonomi längre. Gör vad du vill med dina pengar men låt bli mina. Låt bli mina pengar, det är till mina baaaarn.

 8. Bra att lyssna så att man får en insikt i, om än inte förståelse, hur en del av svenska folket röstar och vad de har för åsikter i denna fråga. Hur tokigt de än framställer denna viktiga fråga, där de tar upp enskilda fall så vet man att de finns därute och de sätter agendan för denna politik. Än så länge….

 9. Tror att en restriktiv integrationspolitik innebär att vi skickar människor till ett bankomatfattigt land.

  • Det syns att hon inte är etnisk svensk. I mina ögon ser hon samisk/finsk ut.

   Hon tar sig rätten att plundra och förslava det svenska folket medan hon betraktar sig som godhetens gudinna. Vilken floskel•spruta!

Kommentera