Miljöpartiet borde förbjudas

INSÄNDARE. Trots att de knappt kommer in i riksdagen, så styr de Sverige. En liten, fanatisk sekt som förgiftar samhällsklimatet på alla områden. Med hjälp av förnekande av vetenskapliga fakta, förfalskad forskning, bedrägeri och ekonomiskt vanvett. Dessutom fungerar de som svängdörrar för islamisternas inflytande på den svenska politiken.

Rolf Malm

Nu befarar dessutom terrorforskare att miljörörelsen kommer att urarta till allt mer våld. Indoktrinerade ungdomar nöjer sig inte med demonstrationer och plakat. Senast limmade man fast sig på flygplan för att stoppa flygtrafiken. Idag fick ett SAS-flyg ställas in efter bombhot. Likt djurrättsfanatiker kommer de att ge sig på allt som de anser fördröjer klimatkampen.

Färska rapporter visar att 78% av alla sexköpare är invandrare. Vi vet sedan tidigare att en majoritet av våldtäkterna utförs av utomlandsfödda. Men jämställdhetsminister Åsa Lindhagen från Miljöpartiet väljer att bortse från detta. Hon menar istället att det som är gemensamt för förövarna är att de är män! En direkt förolämpning mot svenska män, deras barn och de kvinnor de är gifta med. Att inte bekymra sig om att praktiskt taget varje våldtäkt utförs av invandrare är dessutom ett oerhört svek mot de tusentals svenska kvinnor som är offer för övergreppen. Särskilt om man som Lindhagen påstår sig vara feminist. En beteckning som de missbrukat tills den blivit ett rent hån mot den så fantastiska, kloka kvinnligheten.

Miljöpartiets falskhet är så genant uppenbar att man som svensk skäms å deras och övriga feministers vägnar. Att de utnyttjar en ung skolflicka för sina syften är inget annat än psykisk barnmisshandel. Betald med giriga globalisters judaspengar. Ett avskyvärt, slugt sätt att förföra en hel ungdomsgeneration till slavbundna sektmedlemmar.

Ledarna för denna klimatsekt har i princip noll förtroende bland svenska folket. Trots att coronapandemien nu uppfyllt alla deras önskemål om nedlagd flygindustri och ett nedstängt samhälle har koldioxidutsläppen inte minskat en enda ppm. Ändå har de tvingat en totallurad statsminister att pantsätta framtidens generationer som solidariskt ansvariga för EU-lån på 8000 miljarder skattekronor. Som dessa nördar närmast patetiskt tror sig kunna dryga ut med en rad löjliga tvångsskatter – på plastpåsar, vitvaror, sugrör, kaffemuggar och matlådor. På toppen av flygskatt, trängselavgifter, drivmedelsskatt etc etc. För satsningar på vindkraft som kommer att leda till akut elbrist och ännu högre arbetslöshet och utslagning av svensk industri. På toppen av detta vill de utöka befolkningen med 30 miljoner migranter tillsammans centerns tokstolla. När redan de miljoner som kommit orsakat evighetsköer till sjukvård och bostäder. Till en skola i totalt haveri och ett folkhem på väg till rena inbördeskriget. De är så inkrökta att de dessutom tror sig hjälpa utsatta flyktingar. Men de 60 miljonerna är ju kvar i omänskliga läger. De migranter som kommer hit hamnar ju på svältgränsen i muslimstyrda getton och tvingas till brottslighet för överlevnad. En röst på Miljöpartiet är en röst till Muslimska Brödraskapet och dess klanröster. Terrorförklarade på många håll i världen. Så som också det svenska Miljöpartiet borde bli. De är ansvariga för mångkulturens följder med ett havererat rättssystem och obegränsad kriminalitet. Nyligen skulle mamman till två barn vittna i ett mål om gängskjutningar. Innan dess besköts hennes hus med automateld för att hindra hennes vittnesmål. Hennes barn undgick med decimetrar att träffas. Familjen tvingades flytta och leva med hemlig identitet. En färsk undersökning visar att en stor majoritet inte skulle våga vittna om de blivit vittne till en gängskjutning. Bara ett fåtal tror att polisen kan få bukt med våldet. Miljömaffian är värre än den på Al Capones tid. Ansvarig är ju egentligen Morgan Johansson. Men för maktens skull går han ju villigt Miljöpartiets ärenden.

Rolf Malm

Ps. Under lång tid har politikerna och deras politruker förfalskat den svenska politiska historien. Skandaler, bedrägerier och rena olagligheter döljs med hemligstämplar och censur. Den som vågar gräva i sörjan oskadligörs effektivt av nominklaturan. STORT TACK för alla tips och allt stöd för mitt skrivande här, i Nya Tider och på boken ”Sverige 2084”!

Swish 0722  84 70 52, bankkontor SEB 5005 01 187 30. Kontakt rolflmalm@gmail.com

Steget Efter. Miljöpartiet vill att vi ska äta insekter till vilket pris som helst…  

7 thoughts on “Miljöpartiet borde förbjudas

  1. Inte bara MP utan hela den landsförädiska 7 klövern ska förbjudas !
    Hur går det för och är det med SD, är partiet fortfarande hungrigt eller börjar PK-pandemin smitta av sig även där, tycker att SD:s alternativa förslag till Migrationskommitens förslag är lite avslaget och uppgivet inget direkt nytt under solen eller radikalt.
    Synd att SD av någon anledning alltmer gått ifrån ett antal av sina kärnfrågor som partiet slogs för i början och även ägnat sig åt utrensningar av bra och kloka medlemmar ur partiet.

  2. Helt korrekt, men se det går inte för även de oklokas röster är lika mycket värda som de klokas i en demokrati. Ja bara då det gäller röster i de allmänna valen, tiden däremellan då är de kloka till mesta delen ej tillräkneliga.

  3. I Skåne har vi ingen vind och endast 3-4 timmar sol max när det är 25 grader kallt hur får vi värme i stugan då.
    Karlshamns oljekraftverk går redan nu när det är sommar.
    Tack för det miljöpartiet.

  4. Varför försvinner kommentarer när det handlar o M P s
    öronbedövande tystnad när det gäller bilbränder o andra
    bränder???Denna lilla sekt behöver att skärskådas för
    sitt enorma hyckleri?

  5. Ja Sverige uppvisar alla dom sjukdomstecken som annars
    kan beskådas hos Bananrepubliker styrda av Envåldshärkare.

  6. Eftersom MP är ett fascistiskt parti så kanske det var detta som Löfven avsåg när han skulle förbjuda rasistiska organisationer?

Kommentera