Sverige ska inte vara ett paradis för gangsters

BROTTSLIGHET. Det egna ansvaret måste uppvärderas och straffen höjas, säger Nadim Ghazale i en debattartikel i Aftonbladet. Nadim Ghazale är polis, föreläsare, krönikör och medverkar i veckans brott i TV.

https://twitter.com/Gzale/status/1293417557878345728

-Pettersson säger att Nadim Ghazale verkar vara en underlig man, han har kallat Sverigedemokraterna för rövhål och nu säger han samma sak som SD tjatat om i årtionden.

Sveriges inte ska vara ett paradis för gangsters.

Skötsamhet har ingen hudfärg, ursprung, religion eller kön. Uppgradera skötsamhet men framför allt degradera misskötsamhet. De flesta begriper att ingen föds till mördare, man fostras till det. Sedan har man alltid ett eget och medvetet val. Det råder ett 50/50-förhållande, vill jag påstå.

Det egna ansvaret måste uppvärderas och straffen höjas, mycket och omedelbart.

Inte främst ur preventivt syfte – men inlåsning funkar. När en kriminell hålls borta från gatan försvinner både hans brottslighet och hans påverkan på sin omgivning. Kriminella skapar brottslighet och brottslighet skapar mördare.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

8 thoughts on “Sverige ska inte vara ett paradis för gangsters

  1. I Sverige får kriminella statsbidrag för att utrota genuina svenskar!! Den uppfattningen är bara min och ingen annans! Men när hörde man senast om ett uttalat stöd från politikerna till infödda svenskar, att de ska få bidrag som räcker till allt!!! Nej, köp hellre en hoper lägenheter till muslimer med 3 fruar och 14 barn! I sossarnas Sverige glömmer vi lite fint bort att bigami är förbjudet!

  2. Men om vi inte hade några muslimmuppar här i Sverige, hade vi inte haft så stora problem. Vad är problemet med att slänga ut dina kompisar, Stefan Löfven? Ja just ja, då kommer ingen att rösta på dig och Sossarna.

  3. Om berörda myndigheter gjort/tillåtits göra sitt jobb, när första generationens män invandrat för att ”skapa sig en bild av den svenska marknaden” i t.ex. drogbranschen… Ja, då vore ett antal kriminella klaner inte här. Istället har klanmedlemmarna nu så stor anknytning till Sverige att de måste få stanna.

  4. En klok person har sagt, vi föds med lika mycket godhet som ondska, det är föräldrars skyldighet att uppfostra sina telningar så elakheten och ondskan trycks tillbaka till ett minimum. Dessutom det finns ingen hjälp via sagoväsen utan var och en måste ta ansvar för sitt eget handlande.

  5. Det stämmer men tyvärr så är Sverige ändå ett paradis för just mångkulturell kriminalitet och värre lär det bli efter valet 2022 när den landsförädiska 7 klövern som garanterat finns kvar i riksdagen fortsätter med en totalt okontrollerad massinvandring av icke kristna raketforskare !

  6. Sverige är förlorad!
    Min f d chef blev så trött på Sverige så hon flyttade till utlandet .Förbannad på Sverige har hon t.o.m. bytt sitt namn till ett passande namn i landet hon bor i.
    Då har man blivit sårad och tröttnat på att betala skatt i Sverige och jagad för sina åsikter.
    Hon utövar sitt yrke i det nya landet och mår mycket bra.

    • Sverige är som ett homogent kristet fungerande icke mångkulturellt land förlorat sedan 1975 !
      Detta ödesår beslutade svensk riksdag med Palme som statsminister att Sverige skulle bli ett mångkulturellt land, då startade landsförräderiet på fullt allvar…..

Kommentera