Sandor tycker till om muslimska bönestunder i Brunnsparken…

INSÄNDARE. När man tittar på filmen från Samhällsnytt i inlägget här så funderar man verkligen på om det har varit totalt lönlöst med det man har sysslat med i form av skriverier och annat mot den rådande invandrings och flyktingpolitiken som har pågått nu i snart 40 år här i landet.

Sandor Herold. en tråkig invandrare…

Det verkar tyvärr inte bättre när man hör vad kärringen tycker om det som pågår i Brunnsparken i Ronneby.

Hon som bor i Ronneby tycker att det är ett trevligt inslag i Ronnebys brunnspark. Vad tycker du? Jag tycker att det är mycket otrevligt.

Hoppas att kärringen personligen kommer att få spela en huvudroll i något ännu trevligare muslimskt inslag i form av en kärleksfull halsavskärning eller stening när islam har tagit det slutliga steget mot en total islamisering av landet. Men då har väl kärringen förmodligen redan konverterat och på det sättet klarat sig undan alla trevligheter.

Denna kärringen måste vara ett praktexempel på svensk dumhet och naivitet in absurdum samt ett likaledes praktexempel på en oförmåga att tänka längre än näsan räcker.

Reportern i filmen undrar om det som händer i Brunnsparken i framtiden kommer att bli en turistattraktion? Ja, hela det här landet skulle kunna bli en turistattraktion över hur ett totalt helkorkat folk av egen fri vilja och utan något som helst motstånd gav bort sitt land till dom mest primitiva varelser som någonsin befolkat denna planet.

Likaledes skulle det kunna bli en turistattraktion över hur det kanske mest utvecklade och högst stående landet som funnits på denna planet under mindre än en generations tid håller på att falla tillbaka till medeltidsnivå tack vare sådana svenskar som kärringen i filmen.

Skulle det finnas ett pris som tilldelades den mest korkade Ronnebybo så skulle denna kärringen knappast kunna ha någon konkurrent.

Jag kan ge mig fan på att hon är Miljöpartist och en sån där som deltar i s k kärleksbombningar samt kanske även hyser ett eget stall av s k ensamkommande vuxna afghanska män.

Om någon känner igen kärringen så skicka gärna hennes namn för jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med henne och på lättförståelig svenska utan några svåra ord förklara för henne vad hon är för något.

Kan här tillägga att när jag med mina föräldrar kom till Sverige på hösten 1956 så placerades vi just på Ronneby brunn som då en tid var flyktingförläggning för flyktingar komna från Ungern.

Aldrig i min vildaste fantasi hade jag kunnat drömma om att man här 64 år senare skulle hålla ett muslimskt bönemöte eller vad man nu skall kalla denna sammankomst för och att en del av Ronneby brunn användes som tillfällig moské.

Som sagt, det behövdes inte ens en generation för att förvandla landet till en islamisk filial här uppe i norra Europa.

Tack ska du ha, kärringjävel! Ett stort j – a tack till dig och alla likasinnade idioter som saknar varje uns av respekt för sitt eget land och sin egen kultur och kanske värst av allt, respekt för sina barns framtid.

Sandor Herold, invandrare som i varje fall gjorde lite motstånd

16 thoughts on “Sandor tycker till om muslimska bönestunder i Brunnsparken…

  1. I allmänhet anses en generation vara i genomsnitt omkring 25 år lång – från förälderns födsel till ett barns födsel – även om det här varierar från fall till fall.

  2. Nu är det ju så här att Miljö och Hälsoskyddsenheten i kommunen har i uppgift att handha tillsynen av gällande Coronaföreskrifter. Möjligen var det vid detta tillfälle <50 pers. Däremot kunde man tydligt se att man satt väldigt tätt. Alltså ej de stipulerade 2 m. lucka. Hoppas nu att tjänstgörande inspektör har så pass mycket stake att hon/han har vett om att anmäla sin egen kommun för att ha gett detta tillstånd helt emot gällande regelverk.

  3. Tack Sandor för att du piggar upp en gammal man i coronaide. Ditt härliga språk berikar fosterlandet. Anund

  4. Tack Sandor, du är outstanding! I Expressen fanns på 80-talet ett helsidesreportage om en ung man som stulit något. Helsida med de mest fruktansvärda bilder på en ung man liggande halvvägs in i ett skjul på sandig mark med ena foten och ena handen helt avhuggna (delarna låg i närheten). Denna fasansfulla bild kommer aldrig att lämna mig. Den borde visas för alla som inte fattat vad islam är. Visst svenskarna utmätte också lika barbariska straff—MEN—det var länge sedan.

  5. Avspärrat för könsseparation. Ingen tillåtelse för kvinnor i kommunal park.
    Fått tillstånd för pandemin, följer sedan inte regler för avstånd eller max 50st.

  6. Kärringen i inslaget är väl redan totalt sexuellt frustrerade och tron på denna medeltida religion är befrielsen för hennes underlydad.

  7. Det kommer ta några år att rensa ut 30 års indoktrinering från MSM SVT SR. Det görs bäst i att alternativmedia ökar på, lägger i en högre växel expanderarl.

  8. Som vanligt har Sandor rätt !!! I den bästa världen borde vi från västvärlden vara utbildade och pålästa . Men tydligen inte eller måste det bero på hjärntvättningen som har pågått dom senaste 30 åren för alla som har lyssnat på alla vänster vridna lärare som verkar i alla väst världens skolor. För i dagens moderna värld borde alla normalbegåvade veta vad islam står för och har gjort i alla tider !!!! Säger bara för egen del att jag skäms för våra förfäder och framförallt för våra barns framtid !!!!!

  9. Sanningens ord från Sandor, naiviteten hos vissa är total, ta och läs på om islam och upptäck det som islam målmedvetet eftersträvar, att steg för steg ta över, och att dom kråver att deras koran, denna medeltida skrift, ska följas till punkt och pricka. Muslimskt bönemöte, snart i en park nära dig.

  10. Nu är det dags för ett uttalande av den feministiska regeringen. Men det är enklare att uttala sig om Beirut. Så slipper Löfven den farliga diskussionen.

  11. Mitt minne är visserligen reducerat med
    ålderns påverkan, men jag minns ändå
    att ett antal ”auktoratitiva” kvinnor skapade
    något de kallade ”Me Too”.

    De lyckades förstöra liver för en stackare, som
    råkat ta en kvinna på låret i en badtunna där flera
    andra badade samtidigt. Detta var 17 år tidigare!

    Efter det blev ”Me Too” helt tysta!

    Kanske de skulle titta på islams kvinnosyn?
    – men det finns väl ingen ”kvinnovinst” med det?

  12. Det värsta är att hon är långt ifrån ensam och ha denna korkade inställning,visst är det konstigt därför dom som drabbas värst av dessa märkliga ritualer är just kvinnor, då är det nog fan slut för denna dam att gå i ett kort linne som visar hud, då blir det modell 2 mans tält.istället.

    >Hur ska man kunna ta feministtjafset på allvar? Jag kan inte finna
    annan förklaring än att Svenska kvinnor vill va mannen underlägsen
    om man välkomnar detta barbari, dom vet ju om att kvinnan i dessa
    länder bara är hälften så mycket värd men ändå tycks det vara spännande?? Vi blev ju utrustade med hjärnor för att tänka , eller?

    • Gjordes en skall röntgen på henne och hennes gelikar så saknas nog stora delar av hjärnan. Kan inte finnas någon annan förklaring.

Kommentera