Nu har islam och muslimerna tagit ännu ett steg mot islamisering…


ISLAM. Det började med att de ville komma hit, sedan ville de ha särskild mat och någonstans att be, sedan ville de ha böneutrop en gång i veckan, sedan sju dagar i veckan fem gånger om dagen, sedan vill de ha sharialagar och sedan vill de ha vårt land och dårarna tror att de inte ska ta ett steg till.

Vi har många gånger skrivit om islam och muslimernas steg för steg taktik, nu har det tagit ett steg till. Islamiska kulturföreningen har ansökt och fått tillstånd för religiösa sammankomster i Brunnshallarna belägna i Brunnsparken med hänvisning till rådande pandemi. Ronneby kommun gav grönt ljus till utomhusmoskén och kommenterade den omdebatterade frågan med att de ”inte lägger någon värdering i det”.

-Pettersson undrar över denna flathet och principlöshet från våra myndigheter. Skulle någon annan organisation tillåtas arrangera sammankomster på kommunal mark där endast män var välkomna?

Var är alla vänsterblivna och genustramsare när muslimerna tar steg för steg mot medeltiden med allt vad det innebär för kvinnor och hbtq-personer.

Filmen från Samhällsnytt

 • TIDIGARE 2020-03-01. Islam tar steg för steg, nu uppmanar de oss att lämna vårt land

Läraren Naouel Aissaoui möter politikern Loubna Stensåker Göransson (M) som var med och drev  igenom slöjförbud i Skurups skolor – Jag upplever inte att min slöja går emot Sveriges lagar och värderingar. Men ert beslut går emot Sveriges värderingar och mänskliga rättigheter, säger Naouel Aissaoi när hon träffar sin motdebattör, skriver SVT. Utbildningen vid skolor med ”offentlig huvudman”, det vill säga skolor som drivs av kommuner, ”ska vara icke-konfessionell” alltså fri från religiösa inslag.

-Pettersson ser att muslimerna lägger förslag efter förslag, många verkar obetydliga, men målet är solklart en islamsk stat och våra godtrogna politiker och journalister går på det, böneutrop låter rimligt, vi har ju kyrkklockor, slöja är en baggis, varför ska inte vi få särskild mat, osv…

Ändå står det i koranen att kommer en muslim till ett land där sharialagarna inte gäller ska muslimerna anpassa sig efter det landets lagar och regler. Det kallas Darura och är inget muslimerna vill kännas vid så vi måste påminna dem…

Böneutropen i Växjö fortsätter…

Förklara för mig vad som är bra med det facit som vi ser varje dag!!! PK-etablissemanget verkar blinda och ser inte islams steg för steg taktik  säger Pettersson som är en stolt islamofob.

Islam handlar om förtryck och kontroll, av kvinnor, av oliktänkande, av kristna, av judar, av muslimer, av alla. Islam är farligt, facit finns.

Iran 1970

Iran idag

Afghanistan

Kairos universitet 1959

Kairos universitet 2004

Amsterdam 1980

 Amsterdam 2011

 Falun 1971

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger. − Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien, framförallt för flickorna.

Året är 1971, det är en solig sommardag utanför Bürens herrekipering i Falun. 22 medlemmar av familjen bin Ladin är på besök i Dalarna, Sverige. Usama bin Ladin är tvåa från höger.
− Pettersson tittar på bilden, ser att flickor och pojkar bär tidstypiska 70-tals kläder, de ser helt enkelt normala ut. Det har gått utför för Saudiarabien.

Borlänge 2010

2015-01-21_1322

Mogadishu 1880

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

1880-talet kom engelsmän och senare italienare.

Mogadishu 1950

2015-01-21_1749

Mogadishu 1960

Somalias blev självständigt 1960

Somalia blev självständigt 1960

Mogadishu 2009

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet.

Muslimer har makten och skyller på att väst och kolonialmakterna har förstört landet. Allvarligt talat så hade nog både muslimerna och vi det bättre under kolonialtiden.

Strand i södra Europa 1970

Beaches 1970

Strand i södra Storbritannien 2016

Brighton_2016

Behövs fler bevis?

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


14 responses to “Nu har islam och muslimerna tagit ännu ett steg mot islamisering…

 • eugenecork

  .

  Judendom, kristendom och islam…samma
  smörja hela skiten, bara olika tolkningar!

  https://www.lararen.se/nyheter/forskning/olika-tro-pa-samma-gud

  Gilla

 • Haha

  skandalernas världsmästare svenskar

  o håller i 1:a platsen lång tid framöver o har gjort

  sverige är det sjukaste landet som finns utan tvekan

  ni som tror SD skall kunna rädda sverige ni är totalt blåsta

  landet är förlorat malmö i alla fall

  nu gäller det för er fega svenskar rädda norrbotten.sthlm,gbg

  hur skall ni kunna göra det

  pizza polis hahahhaha

  ingen militär jo pride militär o nackelnack som skrämmer dom kriminella 🙂

  lycka till i alla fall blir kul för oss åskådare se hur ni skall klara detta

  bye bye sverige nu swearabia

  Gillad av 1 person

 • ponnsan62

  Själv hatar jag muslimer.
  Dom gör ju inget.ber till kalle anka varjedag.
  O min skapare var har du hittat dessa individer.
  Vilken tilllgång .hur många arbetar för Sverige 4 procent tror jag
  Ponnsan
  AFS

  Gilla

 • Inconvenient Observations

  Undrar om alla andra religiösa grupper kommer få möjlighet att ha samlingar/gudstjänst ute också…

  Gilla

 • Fjölet

  Löfven skall uppfostra det svenska folket, det är den agendan som gäller, vi skall hålla käften och bli skinnade för att han ingått en pakt med sina nya väljare.
  kosta vad det vill,bara sossevänstern lyckas förstöra det som är, till sista spillran av ett fungerande samhälle.

  Gilla

 • SVENSK

  Konkret: enda sättet att stoppa islamiseringen är NOLLAD invandring, landsförvisning av samtliga kriminella utlänningar, massåtervandring av minst 90% av de övriga inom ca 20 år och samtidigt indragning av alla privilegier och förturer samt barnbidrag mm! Utlännigar som inte har bott här i minst 36 skötsamma år och betalat skatt ska ej ha några bidrag och förmåner. Och det måste ske nu!

  Gilla

 • centurion

  Ronneby kommun välkomnar slaktarsekten. Trots all jävulskap som dessa parasiter har ställt till med under årens lopp. Islamisternas värdelösa grund tycks vara kompatibel med kommunens värdegrund.
  Man tar sig för pannan när dessa gangsters blir premierade med vad dom än önskar. Denna undfallenhet kommer dom att tolka som en svaghet. Och svagheter måste utnyttjas. Har för mig att det t.o.m. står inskrivet i koranen.

  Gilla

 • Erroll

  På fria tider står att läsa! . Stefan med socialnazisterna utreder om att kunna kriminalisera rasistiska föreningar och organisationer!!.
  Dom kan ju börja med att förbjuda islam. Och mussar!.. att mosker redan finns i vårt land är ju en stor skam och besvikelse. Och skandal…

  Gilla

  • Fjölet

   Löfven skall uppfostra det svenska folket, det är den agendan som gäller, vi skall hålla käften och bli skinnade för att han ingått en pakt med sina nya väljare.
   kosta vad det vill,bara sossevänstern lyckas förstöra det som är, till sista spillran av ett fungerande samhälle.

   Gilla

 • Tanten

  Jag är en gammal svensk tant. Jag vågar knappt gå ut i min stad längre, Det blir värre dag för dag nu!! Araber överallt, butiker, postombud mm. Och dom är jä….ligt otrovliga mot oss gamla tanter kan jag lova!

  Gilla

 • Fjölet

  Har inte dessa redan ett islamiskt center, där kan stå inne och vråla om allt?
  vad skall de få tillåtelse att stå ute i gemensamma parker och vråla, utan ens deras kvinnor får vara med, det är ju helbefängt, hur passar det in i den svenska lagen!!!!
  Hur passar detta då in i svenska samhället, riv en mur, skapa fyra nya, är det så vi fungerar numera, helt utan eftertanke på hur man tar och lyfter bort kvinnans rätt i samhället, med att hylla Islam
  Dum jävlar till komunråd

  Gilla

 • Majbjörn

  Här en kvinna som till slut förstod vad islamideologin betydde.
  Hon konverterade till kristendom och bor nu under skyddat identitet efter att ha blivit dödshotad.

  Gilla

 • Tony

  Ja och Statsmakten och många av deras medlöpare plus
  Svenska kyrkan och dess överhuvud, och stora delar
  av dem som inte tänker själva nickar instämmande och
  klappar Muslimerna på ryggen.. Klart ni ska ta över, det har
  ju folket här valt när man lyft fram individer som beter sig
  som fiender till sitt eget land.

  Ett klassiskt citat är av Stefan Löfven ” har aldrig kritiserat
  Islam, och kommer aldrig att göra det heller ” ??

  Gilla

 • Maggan

  När fan ska allt vansinne i det här landet ta slut? Vi vill inte ha en massa invasiva arter, det enda som deras liv verkar går ut på är att mörda alla som inte tycker som dom, otrevligare folk har jag aldrig skådat, har dom någon kultur? Författare? Musiker? Skådespelare?

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: