Vilket år var inte bortkastat för integrationen?


INVANDRING. Idag skriver moderaterna Maria Malmer Stenergard och Tobias Billström en debattartikel i Aftonbladet där de menar att året som gått varit ett bortkastat år för integrationen och att svenska folket vill se kraftigt minskad invandring. 

Sedan skriver de båda moderatern: ”Vi kommer därför fortsätta driva en stram invandringspolitik och är redo att strama åt reglerna så fort vi får chansen”.

-Pettersson undrar över fortsätta driva en stram invandringspolitik. När drev moderaterna en stram invandringspolitik? Var det åren 2006-2016 då statsminister Reinfeldt gjorde upp med miljöpartiet om migrationspolitiken eller 1991 när statsminister Carl Bildt (M) öppnade de gränser som statsminister Ingvar Carlsson (S) hade stängt 1989.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 


7 responses to “Vilket år var inte bortkastat för integrationen?

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: