Miljöpartiet och verkligheten


Att vara miljöpartist måste vara svårt och lätt på samma gång. Man kan vräka ur sig vad som helst utan att den vänsterstyrda journalistkåren ställer svåra frågor. Å andra sidan är det allt färre som vill rösta och samarbeta med dem.

I en debattartikel i SvD menar nu partitoppen att integration bara är ett svepskäl för att stoppa asyl- och anhöriginvandrare från att komma till Sverige. Att först klara integrationen för de som redan anlänt till Sverige är enligt trion ett argument som faller platt. Att just Miljöpartiet är en bidragande orsak till att integrationen är undermålig, är förstås inget de reflekterar över. Låt nu detta lilla parti förtvina och försvinna ut genom avloppet i september 2022.

SvD


6 responses to “Miljöpartiet och verkligheten

 • karlgunnareriksson

  Den dagen Miljöpartiet tog ett beslut om att acceptera EU , så tog jag beslutet att aldrig mer rösta på detta parti. Detta parti tycks överleva på alarmismen om att endast människan är orsaken till vissa populationer nedgång. Förr var det säldöden , vilket minskade dess population. — Människans utsläpp från fabriker var orsaken , enligt miljöpartister. Men den bevisföringen var klen, då det visade sig att en bakterie härjade i sälstammen. Skogsdöden var också historisk alarmismen. Skogen lyssnade inte på det örat utan växte vidare. I nutid är det alarmismen om isbjörnarna, om att de minskar i antal. Dock tycks statistiken vara den motsatta. Och nutidens alarmismen gällande förhöjd medeltemperatur på jorden är naturligtvis människors fel , vad gäller konsumtion och produktion. Men sedan år 1998 har jordens medeltemp stabiliserats. Trotts att Kina och Indien bygger fler kolkraftverk. Dessutom var det varmare förr på jordklotet. Från år 1000 – 1300talet var det varmare än dagens medeltemp. Alarmismen komma och gå, men vår jord med dess skogar och existenser lär bestå.

  Gillad av 1 person

 • Anders Nilsson

  Intressant är det med reformerat skolval. Jag vill också reformera skolvalet så att alla barn som har föräldrar eller släktingar med miljöpartistisk anknytning bara ska erbjudas en skola befintlig i en NOGO-zon.

  Gilla

 • hllviken

  Mental Pares (MP)

  Gilla

 • Erling

  Men innan de försvinner ska de ställas till svars.

  En opartisk utredning ska fastslå hur mycket de har belastat och kostar vårt samhälle.

  Alla språkrör och medlemmar i partistyrelse och utskott ska dömas till kraftiga böter.

  Om undertecknad fick bestämma!

  Gilla

  • Tony

   Ställas till svars, ja det borde dom, gärna
   tillsammans med den odemokratiska landsförrädaren,
   han som hade det dåliga omdömet inleda samarbete
   med dem, endast av en orsak att straffa folket som
   såg till att SD kom in i riksdagen.

   Gilla

 • Argus

  Vi får hoppas att Muppartiet snart är en historisk parantes. En mycket kostsam parantes dessvärre. Inte bara i reda pengar utan även i mänskliga tragedier. Vi behöver dessutom inte hålla på och fibbla med regler, fimpa bidragen skulle reducera asylansökningarna med 99,9% och öka återvandringen med 1000%.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: