Muhamedanerna mördar fler3 responses to “Muhamedanerna mördar fler

 • compulsoryunion

  Stockholmsyndromet, att brottsoffret skyddar gärningsmannen som är rånare, kan sammanfatta Utlänningslagen och vårt Palmesocialistiska orättsväsende, tvärt emot vitas intressen, under de senaste 40 åren.

  Gillad av 1 person

 • Pålsjö

  Helig vrede – en psykologs analys av muslimsk mentalitet:
  ”De ser ilska som en styrka…Vrede är därmed ett socialt redskap som man kan använda till att få respekt (inte bara fruktan) och status…en utebliven aggressiv reaktion ses som svaghet. När någon trampar på min heder ska de märka att de gjort fel och kommer att få ångra det.” Dessa rader sammanfattar det intryck som psykologen Nicolai Sennels har av sina muslimska klienter. Sennels menar vidare ”att muslimer alltid ser sig som offer,…att man förtjänar bättre…ska ha mer stöd, mer pengar, mer förståelse, fler rättigheter och så vidare. Den skrämmande verkligheten är att den muslimska kulturen inte passar in i vår västerländska kultur”. Nya Tider recenserar boken ”Helig Vrede” av Nicolai Sennels: https://www.nyatider.nu/helig-vrede-en-psykologs-analys-av-muslimsk-mentalitet/

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: