Ali Esbati (V) på de kriminellas sida mot polisen…


BROTTSLIGHET. Vi har ett allvarligt samhällsproblem när en riksdagsledamot för vänsterpartiet, iraniern Ali Esbati, påstår att polisen använder övervåld utan att veta vad som hänt. 

I det här fallet satt två grabbar på en moped som saknade registreringsskylt och försökte köra ifrån polisen. Polisen visste inte vilka grabbarna var och det vore tjänstefel att inte stoppa dem, eftersom grovt kriminella ofta använder mopeder vid sina dåd. Vanliga, icke kriminella personer väljer att stanna när polisen begär det.

När ni läser den här typen av artiklar, tänk på att sekretesslagstiftningen gör att polis och åklagare inte FÅR bemöta eventuella felaktiga påståenden även om vi ofta gärna hade velat för att ge en mer korrekt beskrivning av ett händelseförlopp.

Att människor ibland skadas i samband med polisingripanden är oundvikligt utifrån att polisen faktiskt har rätt att bruka proportionerligt våld för att beivra brott. De flesta av dessa skador hade också kunnat undvikas om den drabbade bara följt polisens order.

Ali Esbati vet säkert att det är fritt för vem som helst att i en artikel påstå att ett polisingripande har varit oproportionerligt utan att detta ens behöver vara nära sanningen

Ali Esbati och Aftonbladet – på de kriminellas sida mot polisen. Därmed inte sagt att William och hans kompis är kriminella men de körde olagligt och lydde inte polisens order.

Om Ali Esbati (V) på bloggen…

-Pettersson säger att det värsta i detta fall är nog Williams pappa som försvarar grabben, trots att han körde på en olaglig moped och vägrade stanna när polisen begär det…

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

 • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
 • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


9 responses to “Ali Esbati (V) på de kriminellas sida mot polisen…

 • Ungdomar pistolrånade vid skola – ingen gripen | Petterssons gör Sverige lagom!

  […] -Pettersson säger att det är tur att polisen inte jagar rånarna på den stulna moped så de riskerar att ramla och slå sig för då får de bannor av en riksdagsledamot från vänsterpartiet, Aftonbladet och kanske rånarnas föräl… […]

  Gilla

 • Robert

  Verkar ha förekommit fusk länge på högskoleprovet då denna fejk ”flykting” har skrivit 2.0.
  Komma med korkade uttalanden är väl dock 7klöverns paradgren, så inget nytt där.
  Men varför blir han så arg när någon kritiserar hans eget så kallade jobb? Men kritisera polisen när de utför sina arbetsuppgifter går bra, är ju trots allt en 50årig misskött”flyktingpolitik” som sett till att polisen är överösta med jobb. ”Vi ska stå rustade när jobben kommer”

  Gilla

 • odalkvinnan

  Ali är en modig man. Han startade sin karriär i Stockholmstrakten. De skulle röka ut överklassen så de åkte ut på golfbanan och jagade ut de hemska golfarna som stod för kapitalism och utsugning av de fattiga proletärerna.
  Revolutionen på golfbanan med en golfbil. Jo jag tackar.
  Sedan var det reclaim the city. Man rev ner och sprayade i city. En del var invandrare med sina butiker som de slitit för. Det är smällar man får ta för att genomdriva sin revolution.
  Idag BLM som river och skändar. Varhelst de drar fram sprider de förödelse och skändning av medborgarna.
  Islamister och socialister är en dålig mix.

  Gilla

 • Sea Gull

  Många politiker lever i tron att de besitter kunskap alllt ifrån kalsongresår till hjärnkirurgi🤔

  Gilla

 • SVENSK

  Tokvänstern världen över är fullständigt vansinnig! och samhällsfarlig.

  https://samnytt.se/norsk-flagga-tas-bort-for-lik-sydstatsflaggan/

  Gilla

 • ossie

  William verkar ju vara svensk så det är märkligt att denna kommunist bryr sig fast att angripa polisen ingår ju i hans politik. Men tänk om det varit en neger eller annan blatte då jävlar….

  Gilla

 • Maja 2

  Mopedister utnyttjas av grovt kriminella till olika ändamål. De agerar springpojkar mot betalning, ibland med hot.
  Arkitekterna Lövén och Reinfeldt har lyckats bra med landets utveckling/ avveckliing.

  Gilla

 • hllviken

  Ali Esbati – return to sender!

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: