6 thoughts on “Anders Tegnell och Sverige gjorde rätt

  1. Visst gjorde Sverige rätt när Lövén skryter med att vi har gjort en pensionsbesparing på 307 miljoner per år för varje 2000 döda.
    Fantastiskt att läsa sådant av vår landsfader. Så Sverige har sparat gissningsvis ihop ca 15, 350 miljoner(om man inte ljuger antalet döda) till statsbudgeten. Så nu har vi råd att ta hit alla tunisier som trycker i Italien i väntan på transport hit.

  2. Vad Tegnell gör är helt ointressant. Det är vad FHM-myndigheten gör och anser, som är det väsentliga. Tar den myndigheten rätt beslut eller inte?

    Anders Tegnell är bara en ”media -megafon”.

    Jag respekterar Tony Heller i hans åsikter. Där gör han det mycket bra, i bl.a. ”klimatdebatten”.

    Men när han höjer Sverige till skyarna i Covid-19 pandemin. Så har han nog missat en del fakta, om sakfrågan, som vi som bor i Sverige både kan se och uppleva på plats.

    Han förlitar sig på och refererar även till för mycket av ” Sverigebilden”, i denna sakfråga och sitt YouTube inlägg. Den som förmedlas genom en hel del av de ”partiska” journalisterna.

  3. intressant påstående i Sverige har vi nästan 6000 döda i cov 19 en dödlighet på 0.06 % .
    att Sverige kommer att vara värst beror nu på att vaccin och antivirala medel kommer att sättas in i andra stater med högre mental förmåga vilket gör att dödligheten minskar ..
    det gör att Sverige kommermatt sitta med svarteteängnäll.

  4. Tegnell hade och har rätt i mycket, sen kan man fråga sig vilka som givit honom den ”rätten”? Han hade också ”fel” i vissa saker.

    Alldeles rätt! hade varit -inga åtgärder alls!

    CORONA-epedimin är delvis en Psyop (psykologisk operation), till hur stor del får var och en räkna ut själv!

  5. Sverige gjorde rätt säger Tegnell, ja vi vann ju ligan
    över flest avlivade gamla,:Men är det något att va
    stolt över?

  6. Om Sverige gjorde rätt, vad gjorde då våra grannländer upphöjt till 2 eller t.o.m. bättre. Dagens Sverige gör absolut inte rätt i mycket eftersom vi inga ledare har.

Kommentera