Morgan Johansson (S) fortsätter vilseleda…

INVANDRING. Sveriges justitie- och migrationsminister, socialdemokraten Morgan Johansson fortsätter med sin vana att inte säga hela sanningen, vinkla, vilseleda och ibland ljuga öppet. Det kanske inte är så konstigt eftersom han varit ledarskribent på den numera insomnade socialdemokratiska tidningen Arbetet i Malmö.

Nåväl, titta nedan på Johanssons tweet, när han talar om invandring nämner han bara asylsökande, inte anhöriginvandring och inte invandring av lågkvalificerad arbetskraft som till stor del handlar om förtäckt asylinvandring, klanmentalitet, fusk och brottslighet. Det vet migrationsministern.

Förra året var antalet asylsökande 16 procent av dem som fick uppehållstillstånd. Det vet Morgan Johansson också, men han är socialdemokrat.

Beviljade uppehållstillstånd

  • 2019 Totalt 119.568 varav asyl 19.201
  • 2018 Totalt 133.025 varav asyl 23.377
  • 2017 Totalt 135.686 varav asyl 36.607
  • 2016 Totalt 150.535 varav asyl 71.571
  • 2015 Totalt 109.235 varav asyl 36.462

Alltså 648.000 uppehållstillstånd sedan Morgan Johansson blev minister hösten 2014 och hittills i år till och med juni 44.597 med stängda gränser. Det är inte så svårt och fullständigt nödvändigt att minska socialdemokraternas och miljöpartiets enorma nivåer.

S lovar att samarbeta med Sveriges Muslimska råd

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

18 thoughts on “Morgan Johansson (S) fortsätter vilseleda…

  1. Hur känns det kära svenskar, när ni ser afrikaner, araber och romer storhandla på stormarknader för dom skattepengar Du betalt in, och fattar till skillnad från statsministern, att de kommer aldrig att bidra med någon skatt.

  2. Klart han ljuger. Hur ska han annars kunna uppnå sina syften, att förinta vårt land Sverige?
    Mogge-mannen är socialist. Den som vill veta mer om Sverigefientliga socialister och deras onda gärningar, var god se Pierre Schori, Sten Andersson, Margot Wallström, Lennart Bodström, Ingvar Carlsson, Jan Guillou, R.Aschberg, Sverker Åström.

    När någon uppvisar ett fanatiskt förakt samt har som mål att förinta någon, drar man sig inte för att varken ljuga eller vilseleda.

    The Morgan Way, the way to destroy a nation.

  3. Verkar osannolikt att han skulle kunnat varit ledarskribent, men man behöver kanske inte ha så mycket förstånd för att bli det om man tittar på andra så kallat ledarskribenter.

    • I normala länder avsätts politiker utan några förmåner !
      I Sverige blir landsförädiska och odemokratiska politiker som missköter sig Ambassadörer, Landshövdingar Generaldirektörer eller får ibland någon välbetald sysselsättning inom Näringslivet…..

  4. Jimmie Åkesson (SD) och Morgan Johansson (S) i debatt om kvotflyktingar mm i SVT Aktuellt. (Publicerades 29 jan. 2020. Speltid 11:29)

  5. Aj aj aj Morgan, vad händer nu med kulturen, skall vi behöva dras med påsk, midsommar och jul i all oändlighet?, vem skall nu rädda våra pensioner, jag hade så smått börjat fundera på att byta bil.?

  6. Hård debatt i Sveriges riksdag mellan …

    Richard Jomshof (SD) ”Låt svenskarna folkomrösta om invandringen”

    … och Morgan Johansson (S), som vid tidskod 17:56 hördes nästan ohört mumla ”För mig spelar det ingen roll”.

    (Videon publicerades 24 oktober 2019. Speltid 21:00)

    • Helt okej, men i så fall ska folkomröstningsresultatet vara bindande för riksdagen och endast personer som fyllt 18 år, är födda i Sverige av föräldrar som i sin tur är födda i Sverige, alternativt i båda fallen födda i ett land som var medlem i EU 1995 eller tidigare. Inga andra ska rösta i en sådan folkmomröstning, då de annars kan så att säga ”rösta in sig själva”!

  7. Drar mig till minnes att vi skulle vara glada att dessa vinstmaskiner valde vårt land att komma till. Dessa analfabeter skulle berika oss och bli lönsamma lite längre fram.
    Slutsats : Om många kommer hit är det positivt för Sverige !
    Nu när verkligheten har kommit ifatt oss och vi befinner oss mitt i ”lite längre fram”, så presenteras en ny filosofi som går helt emot den förra.
    Ny Slutsats : ”Se här vad duktig jag är som bara tar in så få”, ljuger Morgan.
    Att tala emot sig själv och samtidigt slå sig för bröstet trots sitt motsägelsefulla betéende borde vara tillräckligt för att förpassas till hispan.

    • Hispan la de ner för säkerhets skull. Skulle lätt kunna bli Sozzarnas elefantkyrkogård.

  8. Hörde Morgan i morse i ett radioprogram som heter – I lagens namn – P 1. Där svamlade han och stakade sig flera ggr. och det gör man när man inte är sanningsenlig. Mycket duktig intervjuare som ifrågasatte hela tiden.👍

  9. Pettersson
    Så bär sig en åt som tycker att han bara har med idioter att göra .Han förstår inte att alla inte är helt korkade . I senaste valet var det väl bara 27-28 % som visade att dom helt saknar förstånd

  10. Ministern ska givetvis inte vilseleda svenska medborgare med halvsanningar. Dålig attityd mot urbefolkningen. Sverige måste stänga all sorts invandring av bidragsturister så landet kan börja den långa vägen mot lagning och återuppbyggnad.

  11. Alla utanför begåvningsreserven vet att Mytomaner ljuger så tror sig själva !
    Ännu större problem är att mellan 25-35% av det naiva och konflikträdda svenska folket tror på Målgan och Sossepartiet !
    80% av det naiva och konflikträdda svenska folket tror på den landsförädiska 7 klövern, vilket är och inom kort blir det kristna Sveriges slutliga fall….

Kommentera