Malmö allt fattigare på grund av invandringen

EKONOMI & INVANDRING. Det som alla minst normalbegåvade insett i många år har nu även gått upp för tidningen Sydsvenskans redaktion, som tyvärr bakom betalvägg, talar om för oss, enligt journalisterna obildade lågpannade as, att när färre jobbar så blir ekonomin sämre.

Om Sverige i morgon blir som Malmö idag hur blir Sverige då

I Malmös centrala är det en sjunkande andel av invånarna som överhuvudtaget har en lön. ”Allt fler är unga och allt fler har utländsk bakgrund”, säger Martin Nordin, forskare i nationalekonomi vid Lunds universitet.

Martin Nordin har skrivit en rapport om den ekonomiska utvecklingen sedan 1990-talet beroende på befolkningstäthet. Normalt är genomsnittsinkomsten i ett område högre ju mer tätbebyggt det är. Men Malmö, och även Göteborg, sticker ut.

Under perioden man undersökt Malmö har hela staden blivit relativt fattigare. Ingen del av staden utvecklas bättre än riksgenomsnittet.

Centrala Malmö har under de senaste 25 åren legat under den genomsnittliga inkomstnivån för Sverige.

I bland annat Rosengård ligger den disponibla inkomsten ca 20 procent lägre än riksgenomsnittet.

– Malmös svaga utveckling beror främst på förändringar i befolkningens sammansättning. Allt fler är unga och allt fler har utländsk bakgrund. Det är grupper med en låg sysselsättning. När transfereringar som a-kassa och sjukpenning samtidigt sjunker betyder det att disponibel inkomst faller ytterligare, säger Martin Nordin till Sydsvenskan.

-Pettersson säger att den utvecklingen har många sett länge, men de styrande har, påhejade av media försökt lösa problemen med ännu mer invandring…

Malmö lever tack vare drygt 16 miljoner om dagen i socialbidrag fram övriga Sverige och gör inga försök att rätta munnen efter matsäcken.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

  • Från Swedbank eller sparbanken konto 8257-8933415168
  • Från andra banker konto 8257-933415168

Paypal används av miljoner över hela världen för att överföra pengar utan att någon obehörig kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

20 thoughts on “Malmö allt fattigare på grund av invandringen

  1. Socialdemokraternas plan är att fylla på med invandrare till de har 51% av rösterna och makten säkrad. Sen skall övriga 49% försörja allihop för evigt!

  2. Det finns ingen återvändo för Malmö längre, låt skiten gå i konkurs och gå under i ett inferno samt bygg en stor mur kring eländet.

  3. Har återigen sett den norska filmen. Vad ska folk säga, en film som visar vad muslimer gör med sina döttrar när dessa försöker bryta den mer än 1400-åriga förbannelsen. Att den visades av SVT är ett under och var förmodligen en lapsus, den finns fortfarande att ses på öppet arkiv. Se den!

    Att våra politiker tillåter detta att ske är en skymf som drabbar muslimers döttrar och som kommer att fullständigt förgöra Norden.
    Var håller kvinnorörelserna till, var är Metoo? Det borde vara en kvinnorörelse som väckte våra politiker, fast det är svårt för i det närmaste hjärndöda att vakna.

    • Kvinnorörelsen / Metoo bygger på privilegier, har inte en myrskit med jämställdhet att göra, dom dyker bara upp när det vankas PK poäng att inkassera, likt flugorna runt en hängande flugfångare, flockas dom där slöddren där dom kan dunka ryggen på varandra i inbördes beundran. Dom är som BLM, bara vänsterpackets alibi för att ställa till jäkelskap. Den sanna kvinnorörelsen finns inom Sverigerörelsen.

  4. vinsten ”lite längre fram” blir, att i stället för att ha unga arbetslösa med invandrarbakgrund, så kommer vi ha äldre arbetslösa med invandrarbakgrund som ingen någonsin kommer vilja anställa.
    Stefan Löfven vet inte vad en vinst är. Det märks på hans usla förhandling med EU om bidragsmiljarderna som generationer av svenska ska betala till andra länder.

  5. Hur gör en enskild människa som är skuldsatt? Fortsätter
    han och bygger på skulden festar och slår runt och tror
    att andra ska betala hans vidlyftiga kostnader? nej givetvis
    försöker han att ta tag i saken och snåla in och spara för
    att till sist bli skuldfri ! Men inte Malmö kommun inte,
    där fortsätter dårarna på den inslagna vägen med att
    fylla upp staden med oanställningsbara invandrare så
    att skuldbördan bara ökar, och där andra via utjämning
    får vara med att betala deras vidlyftiga och korkade affärer !

    • Nej den svenska ledningen planerar att fråga EU om inte Sverige som varit så duktiga skulle kunna få skuldsanering som Grekland, Portugal m. fl.
      Då utbryter hela och alla parlamentsdelegaterna i världens gapflabb, även de svenske smilar, de starka reser sig och utbrister spontant, vi ”visste ni var dumma men inte att ni var infantila idioter.”
      Vår statsminister rapporterar när han återvänder ”efter svåra förhandlingar har vi fått löfte om att få hjälp lite längre fram.” Pressen skriver ”nu har vår ledares popularitet ökat med 15%.

  6. Låt stan gå under. Eller varför inte införliva Malmö med Danmark som en del skåningar vill. Resten av Sverige börjar tröttna

  7. Hela Sverige är utfattigt på grund av en drygt 40-årig landsförädisk okontrollerad massinvandring och det bara fortsätter !
    Slutet för Folkhemmet är nu mycket nära.

  8. Titta på svensk media vad de skriver om, och hur de skriver !
    Fy fan vad LESS man blir !

    • Less ?
      Själv är jag ursinnig och har numera onda tankar varje dag, vilket man inte ska behöva ha i sitt eget land….

  9. Och då nämner de inte allt djävulskap med rån, skjutningar, mord, våldtäkter, pedofili, bedrägerier, misshandel och att Malmö ses som en krigszon.

    Har du sett Malmö, har du sett hela världen !

    Ps.
    Bara en superidiot gör exakt samma misstag om och om igen, och förväntar sig olika resultat !

    Vill du att Socialdemokraterna ska sköta din ekonomi/dina pengar !?

    • I Abzurdistan är nu dryga 13 % i de yngre åldrarna arbetslösa,och lever på socialhjälp.
      En del av dem bättrar på inkomsterna med knarkhandel och annan kriminalitet. Eftersom Malmö toppar alla listor kan vi utgå från,att en större del av dessa ”arbetslösa” är bosatta i Arabstaden Malmö.
      Även om det finns ett femtiotal andra ghetton,som trycker på….
      Likväl importeras dagligen nya….

Kommentera