15 thoughts on “Sverige kan räddas

  1. Folk fortsätter rösta på de partier som skapat helvetet våra framtida generationer tvingas leva med.
    Hur kan någon normalt begåvad hoppas på att de ändrar sig, eftersom de bara vill ha makt ännu en period? Man säger en sak men hör tvärt emot.
    Hög tid att vakna ur drömmen och rösta med hjärnan.

  2. Jag är hjärnskadad, röstar inte på SD utan är medlem i och röstar sedan 2018 på AFS men den hjärnskadan går utmärkt att leva med !

  3. Ja nog är det själva fan att Sverige skall bli ett islamsk land där döden och allt jävla lidande som förkommer i muslimska länder ock det kan vi tack främs sossar och hela jävla 7 klöver. Jag bävar för mina barn barns framtid måtte AFS o SD få egen majoritet……

    • Allt hänger naturligtvis på hur många naiva och trygga svenskar som i framtida val vågar och kommer att rösta på AFS och SD !
      Tyvärr så kommer garanterat den landsförädiska och kompisen till Muslimska brödraskapet 7 klövern att sitta kvar i riksdagen efter valet 2022 antingen genom att den trygga majoriteten av den svenska väljarkåren röstar på dessa 7 partier eller via valfusk…..


  4. …synd att människan inte kan kommunicera med myror,
    de skulle kunna ha mycket att lära oss…c:a 3 miljarder
    års visdom ligger bakom deras överlevnad på jorden
    Räknat på en timme, så har myran funnits på jorden 55
    minuter…skapelsens krona människan, under kanske
    1 minut …vistelsen lär knappt bli i stort max mer en 10
    sekunder till…undrat över om det inte är vår art HOMO
    som i storlek, jämfört med MARTIALIS HEUREKA:ans
    (myrans namn både på Latin och Grekiska) är i minst
    1 milj.i volym så stora som du el. jag, mao vi människor
    tar åt helvete för stor plats helt sonika, i förhållande till
    jordens storlek…myran är mer anpassad att överleva
    på de resurser som jorden har att erbjuda, fotsätt.vis

  5. På Greta lyssnar en alldeles för stor del av det unga samt gröna, fastän hon inte ens är myndig, har ingen examen att tala om.
    På Hans Jensevik, nationalekonom och erfaren, lyssnar allt för få, det är nämligen obehagligt att höra sanningar.
    Väljarna slår dövörat till och vi kommer att bli en muslimsk stat utan något annat än ett otal vrålande analfabeter som slåss sinsemellan under överinseende av en tro som inte har en förankring i nuet utan i 800 – hundratalet. Grattis alla ni multikulturella tokfransar som inte såg det komma!

  6. Jag blir ganska säker på att Sverige inte ens kan vänta till nästa val. Svenskarna med oppositionen måste lämna in protester för att regeringen avgår och utlyser nyval. Vuxna människor i Sverige kan inte vara så blinda, så de röstar för fri okontrollerad invandring. Då vet vi också att många av dem, som beskyller kollegor i riksdagen för nazist och rasist endera är kommunister eller är utsatta för lobbying. De har förhandlat med och bearbetats av muslimska brödraskapet för fri invandring. Jag trodde inte den pågående skitpolitiken var så medvetet dysfunktionell. Invandringen av bidragsturister måste stoppas på obestämd tid. Vi behöver nyval med väljare, som insett allvaret.

  7. Sverige räddas ?
    Det som är totalt förlorat går inte att rädda, är min bestämda uppfattning….

Kommentera