Europa: Våldtäktsoffer anklagas för rasism

av Raymond Ibrahim

  • ”Vi slarvar med att adressera de religiösa och rasistiska aspekterna av groominggäng … Det säger till dem att det är okej att hata vita människor.” – ”Ella”, en brittisk kvinna som våldtagits över 100 gånger i sin ungdom av ett pakistanskt sexgroominggäng, YorkshireLive, den 29 april 2020.

  • Råd mot alkohol, droger och vårdslöst beteende skulle vara mer tilltalande om det inte gavs under tvång.
  • Till och med när det gäller våldtäkt, när offret är vit och våldtäktsmannen inte är det så är hon inget offer överhuvudtaget; ännu värre, hon är en ”rasist” och en ”hatare” som om något förtjänar det hon fick och mer därtill. ”Skyll på offret” är tillbaka med råge och sprider sig över hela västvärlden.

En allt mer populär idé är att när det uppstår konflikt mellan två raser så är det bara minoriteten som kan vara offer. Idén är knappast begränsad till den senaste tidens kravaller i USA. Sådana tankesätt uppstår ofta i andra sammanhang.

Brittiska kvinnor, till exempel, inklusive våldtäktsoffer som riktat uppmärksamhet mot ”asiatiska” (pakistanska och sydasiatiska) sexgroominggäng, attackeras också av det ”upplysta” etablissemanget.

Tidigare denna månad i Storbritannien anklagades Sarah Champion, Laborpolitiker och parlamentsledamot för Rotherham (epicentrum för sexgrooming), för att ”elda på det rasistiska hatet” och ”agera som en nyfascistisk mördare”. Hennes brott? Hon hade vågat påstå att ”Storbritannien har ett problem med brittisk-pakistanska män som våldtar och utnyttjar vita flickor”.

Läs vidare

10 thoughts on “Europa: Våldtäktsoffer anklagas för rasism

  1. Det är alla världens Regimmedier och deras censur och propaaganda som bär ett tungt moraliskt ansvar för RASISMEN mot vita!

  2. Storbrittannien har gått om Sverige beträffande PK-kulturen. PK-ismen är ett vidrigt gift som kan omkullkasta hela den sekulära västvärlden och förvandla den till ett kaosartat inferno.

    • Bara att åka till London så ser man att slutet är nära även för Storbritannien !
      Vidrigt att se alla ghetton slummen och uteliggare överallt på gatorna i London, blir något för den okammade Boris att ta tag i nu när Great Britain är fritt…..

  3. Artikeln från Gatestone institute visar att det sedan lång tid pågått politisk aktivitet och propaganda av kriminell natur i Europeiska länder. Den vita urbefolkningen ska fråntas och har delvis fråntagits sina mänskliga rättigheter i sina egna länder för att anpassa sig efter den primitiva brottskulturen med hatbrott mot vita. Ingen kan förklara varför politikerna gör så. Den nya ”globala” hat-kulturen vill inte t.ex. Polen eller Ungern utsätta sina invånare för och är därför hårt kritiserade av övriga EU. Som sagt var, ingen förstår vad politikerna har för syften. FN:s konventioner för mänskliga rättigheter är idag misstolkade. Nu verkar man ge invandrade folkgrupper alla mänskliga rättigheter genom att ta ifrån urbefolkningen både egendom och mänskliga rättigheter. Det krävs ett stopp på all invandring tills hela samhället lagats i sina grundvalar.

  4. BARA EN SUPERIDIOT SKYLLER PÅ BROTTSOFFREN OCH VÄLKOMNAR DETTA SINNESSJUKA SOM SKER !

    Fråga: Är det din 9-åriga dotters fel när hon blir våldtagen av en 40-årig AIDS gubbe !?

    Samhället och de hycklande ynkryggar som inte agerar för ansvar och rättvisa, de är delaktiga i brotten/ våldtäkterna.

    🤬

Kommentera