Sverige – käringen mot strömmen


INSÄNDARE. Sveriges energipolitik är helt wattlös.  Effekten uteblir när flödet av ampere stryps till ett stilla sipprande och trycket minskas på ett voltsamt sätt. Likström eller växelström blir ju oväsentligt om man har ledare som inte kopplar utan släcker ner genom att dra ur proppen för gott. Sådan är ju strömningen i Sverige nu. Allt ska göras med elektricitet som vi inte ska producera. Med ett batteri av lögner mörklägger man fakta från mer upplyst folk genom att låta en liten skolflicka hålla i trådarna. Det är närmast stötande.

Rolf Malm

Vi har en livsfarlig ledning! De är visserligen (s)-märkta, men den stämpeln betraktas numera snarare som en säkerhetsrisk i omvärlden. Vår export får istället den nya ce-märkningen. ( corona exposed). Det stryper svensk industri och leder till att vi motståndslöst och kraftlösa faller tillbaka till medeltidens mörker. Alla nationellt viktiga beslut fattas bakom lykta partidörrar. Några få bestämmer var elskåpet ska stå.  Sverige är ju redan mentalt mörklagt, men nu blir det även fysiskt nattsvart. Volvo går på pumpen när alla lastbilar blir eldrivna. Det skulle krävas minst tre stora kärnkraftverk för att de skulle kunna rulla vidare. De borde hellre satsa på gengasdrift. Därför att vi ju nu ska ersätta sedan miljoner år förmultnade träd genom att istället elda med dem som växer nu. Oljan sinar inte, men skövlingen av regnskogarna gör att livet sinar. Vi utrotar inte bara djurlivet utan också oss själva. Den levande grönskan tar ju dessutom hand om den koldioxid som skapas genom detta liv. Det eviga kretsloppet som det kallades förr. Innan vi traskade runt i korttänkthetens sväva cirklar.

Den svenska arbetskraften blir alltmer onödig en tid. I stora delar av Sverige räcker eluttagen inte till för att bygga vare sig bostäder eller arbetsplatser. I Skåne sladdar man rejält efter. Men snart kommer de enkla jobben tillbaka. När datorer, robotar, löpande band, mobiler och elbilar fasas ut av brist på ström. Då måste vi gräva fram välfärden med den gamla handkraften. Det blir en svår kollektiv elchock för att återuppliva Sverige ur nuvarande koma. Vi har ju ingen som helst beredskap för det. Vi sitter i hissen när den stannar mellan då och nu.

När pratkvarnarnas malande om vindsnurrornas överlägsenhet inses som en drift med förståndet i resten av världen, satsar vi huvudlöst på 5000 nya skampålar i naturen. Som om några år ska stå där och peka finger åt den svenska dumheten. I Norge, som förbjudit dessa förödande monster, kan man skratta gott åt nya snurriga Sverigehistorier. Det har man gjort länge i Kina, Indien och på andra håll där man inte gått på blåsningen om jordens snara undergång utan istället med kol, olja och kärnkraft ska göra den drägligare för sina medborgare. Gärna med hjälp av västvärldens skattepengar och dess självmords-benägna miljörörelse. Som lurat skjortan av oss och istället erbjudit oss tagelskjortan att ta på.

Sätter man igång amperemätaren så inser man att allt detta elände på punkt efter punkt kan kopplas till Miljöpartiet och deras kontakter med strömmen av muslimska invandare och deras förlängningssladdar till Kalifatet. De har tömt vårt beredskapsbatteri vilket lett till man släckt ljuset för dem på våra äldreboenden. De har utsläckt all välfärd genom att föra oss bakom ljuset med löften om mångkulturens krafttillskott, de har kopplat ur alla jordfelsbrytare som media borde vara, de har kopplat bort demokratins huvudledning, släckt ner alla gamla ledfyrar som byggdes av våra förfäder, kortslutit alla varningsklockor, satt upp elspår för all världens kriminella, släckt flitens lampa i skolorna och isolerat oss från all verklighet.

Nu kablas bilden av ett förlorat Sverige ut över världen. Vi sladdar i alla internationella listor. Flest självmord, flest våldtäkter, flest fattigpensionärer, flest skjutningar, flest dödsfall i corona, flest bilbränder, flest sprängningar, sämst valuta, minst sjukvårdsplatser, dyraste bensinen, flest arbetslösa, sämsta skolbetygen, minsta försvaret, flest förfalskade pass, flest uppehållstillstånd, flest samordnings- nummer, flest getton, minskande rättsäkerhet, sämst förtroende för politiker, ökande otrygghet, vidgade klyftor, sämsta integrationen…

Rolf Malm

Ps. Det var inte mycket bättre förr. Men man lyckades bättre begrava sanningen om folkhemmet. Jag skriver på boken ”Sverige 2084”. Om de senaste 100 åren av Sveriges förfalskade, politiska historia. Idag har jag skrivit den groteska historien om Stalins sju fångläger i Sverige, vilka han byggde med socialdemokraternas hjälp. Hjärtligt tack för alla tips och allt stöd!

Swish 0722 – 84 70 53. Bankkonto SEB 5005 01 187 30. Kontakt: rolflmalm@gmail.com

Steget Efter


23 responses to “Sverige – käringen mot strömmen

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: