7 thoughts on “Sverige som positivt exempel

  1. Vad har Sverige gemensamt med delstaterna i USA och Belgien, Storbritannien, Spanien och Italien men inte med Danmark, Norge och Finland?

    Jo, betydande delar av befolkningen har kronisk D-vitamininsufficiens. Kombinera det med att 40% av personalen på äldreboende och i hemtjänst saknar basala kunskaper eller struntar i basala hygienrutiner och du får någon som i det närmaste liknar folkmord. Som i delstaten och staden med samma namn, New York. Där tvingade man med dekret in smittade på äldreboenden. Jag ska inte gå så långt som att säga att det var en medveten politisk kampanj då äldre är både för erfarna och kloka för att gå på vänsterlögnerna men jag har snuddat vid tanken.

    Tony Heller är inte vem som helst. Se efter själva: https://realclimatescience.com/2019/04/who-is-tony-heller/

  2. Från och med idag inför Österrike landningsförbud för flyg ifrån Sverige.
    Förbud gäller ett antal länder som inte är smickrande sällskap för Sverige som anser sig vara ett av världens bästa länder.
    Tack för det ni odugliga män och kvinnor som ingår i teatersällskapet som utgör Sveriges nuvarande regering.

  3. Svensker er ikke ønsket i naboland og andre land p.g.a. sin håpløse håndtering av coronakrisen.Hellas sendte svenskene hjem.Apropos Hellas:Den forne lepraøya Spinalonga er ubebodd.Der kan anvendes for svenske turister utens mittefare for andre.

  4. Varför har man inte med Norge,Danmark och Finland i den här grafen tror ni, när man har tagit med andra ”stora” länder som San Marino och Andorra som exempel ??

Kommentera