”Vi vet redan hur många Sverige kan ta emot”

INVANDRING. Utred hur många Sverige kan ta emot. Det är olyckligt att migrations­kommittén inte fokuserat alls på integrations­frågorna. Sveriges mottagande bör ordnas genom att först utvärdera vilken kapacitet som finns, skrev Julia Eriksson och John Hultengård, Centerstudenter i SvD den 8 juli

Att utreda vilken kapacitet Sverige har att ta emot och integrera nyanlända skulle vara ett slöseri av tid och resurser. Vi har redan tillräckligt med underlag för att inse att kapaciteten är 0, skriver Tobias Andersson och Felix Byström, Ungsvenskarna, i en replik.

-Pettersson undrar vad det är för fel på centern med flera. De vill fortsätta med samma sak som inte fungerat på 40 år.

Albert Einstein lär ha sagt: En idiot är en person som gör samma sak om och om igen och förväntar sig olika resultat.

Albert Einstein, Wikipedia

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

9 thoughts on “”Vi vet redan hur många Sverige kan ta emot”

 1. När denna människa efterträdde sin föregångare så var hennes vision att C skulle ha 20 – 25 % väljarstöd . Hon jobbar hårt på det . Mvh Sjöström

 2. När man återigen får höra denna naiva flicka så förundras man över att hon nu två barnafödslar senare tydligen är lika barnslig.
  Att ett parti utsett henne till sin ledare visar att de flesta i Centern är lika infantila.

 3. Den världsomspännande kinesiska pandemin har visat en sak tydligt, man kan inte lita på andra länder. SLU kom häromåret fram till att, med nuvarande jordbruksareal, Sverige kan försörja 7,5 miljoner genom egen jordbruksproduktion. 7,5 miljoner är en bra siffra för det är nästan på öret hur många svenskar som bor i Sverige. Med andra ord är det bara att ge respass för de 2,5 miljoner som slunkit in sedan 1980. Samtidigt bör ett förbud införas att ta jordbruksmark i bruk för bostäder och solcellsparker. Jag har personligen inget emot solceller, det finns gott om utrymme för dessa på tak och fasader för den som så önskar.

 4. Jag vet exakt hur många vi kan ta emot de närmaste 20 åren. Noll är siffran. 0000000.
  Dessutom är det minst en halv miljon som ska ut omedelbart. ALLA utlänningar som begått brott här antingen dom sitter i fängelse eller inte ska UUUUT. Samt alla som inte har asylskäl och dessutom ljuger om sin ålder.

 5. SD bygger sin migrationspolitik på den verklighet Sverige befinner sig i. Centerpartiet bygger sin på känslor.
  Vilken av dessa som tjänar både infödda och utrikesfödda invånare bäst får var och en bedöma. Jag vet var jag står och jag står förb…at stadigt på fötterna.

 6. Med en så tokig människa som Annie Lööf som partiledare så kan partiet endast dra till sig komplett vanvettigt personer.
  Den kapacitet Sverige har är med ett minus framför.

Kommentera