Petterssons blogg fyller tio år…


VÄRDELÖST VETANDE. Pettersson startade bloggen den 10 juli 2010, och idag är det tio år sedan. Det har blivit 64.000 inlägg, det är drygt 17 om dagen. En del, förhoppningsvis de flesta, är bra, några riktigt bra och en del usla. Majoriteten om invandring, islam och brottslighet men även om mycket annat.

Det har skrivits över 600.000 kommentarer, drygt 160 per dygn och vi har haft en bra bit över 100 miljoner besök. 

Det började med insändare i lokal- och rikspress år 2003 då jag började skriva insändare och protestera mot sakernas tillstånd. År 2009-2010 hände dock något med de etablerade medierna. De nekade införande av invandrings och islamkritiska insändare, alla medier ungefär samtidigt och så småningom tog de även bort möjligheten att kommentera av olika svepskäl. De etablerade medierna bäddade för sin egna problem när de kvävde debatten och det startades många alternativa medier.

Under de gångna tio åren har jag varit på fler än tio rättegångar, jag har blivit fälld i två och betalat vad det kostat, fast jag menar att domarna är felaktiga.

1:a domen var för förtal, trots att jag bara offentliggjorde allmänna handlingar om en sexförbrytare som media kallade Umeå-bo trots att han var pakistanier och pakistansk medborgare. Läs Här.

2:a domen var för att jag ”lånat” en bild på Facebook och publicerat. Dagens Nyheter gjorde detsamma men frikändes. Jag och flera med mig menar att det är en politisk dom. Läs Här.

Utöver alla resor till och från domstolar har jag blivit mordhotat några gånger, när någon ringde till mitt jobb och hotade så polisanmälde jag. Anmälan lades ned omedelbart, spaningsuppslag saknades. Samtalen kom från hemligt nummer och jag hade antecknat 5-6 samtal med klockslagen och frågade om det inte gick att spåra. Polisen svarade att det går men då måste jag betala telebolagen för uppgifterna!

De flesta som säger något ger beröm, medan medierna kallar mig hatbloggare, men jag hatar ingen.

Jag har också lyckats bli avstängd på livstid från Facebook, oklart varför. Innehållet på Facebook var exakt samma som på bloggen.

Ett bra betyg kanske är att vänstern kallar mig nazist och nazisterna kallar mig landsförrädare.

Nåväl, anledningen till att jag håller på är för att det är kul och inte för att tjäna pengar, även om jag är tacksam för de bidrag jag får som hittills har täckt kostnader för böter och bloggen.

Kanske kan jag och de andra som skriver på bloggen, främst Stefan K och Fjärranösternredaktionen som varit

Pettersson tycker Sverige ska bli lagom igen.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

Nedanstående är en insändartext som publicerades i lokaltidningen Södermanlands Nyheter den 2 juli 2010. Det enda som förändrats sedan dess är att nu tar inte tidningarna in mina islamkritiska insändare längre och därför finns Petterssons blogg. 

Sharias ansikte 

Egentligen behövs inte listan nedan, det är bara att titta på facit i de 57 av världens länder som i varierande grad styrs med islamska sharialagar. Inom islam under sharialagar finns:

 • ingen religionsfrihet
 • ingen yttrandefrihet
 • ingen åsiktsfrihet
 • ingen konstnärlig uttrycksfrihet
 • ingen pressfrihet
 • ingen jämlikhet mellan människor – en icke- muslim, en kafir, är aldrig jämlik med en muslim
 • inget jämställt skydd under sharia för olika klasser av människor. Rätten är dualistisk med en uppsättning lagar för muslimska män och särskilda lagar för kvinnor och icke-muslimer
 • inga jämlika rättigheter för kvinnor
 • kvinnor kan pryglas
 • en icke-muslim får inte bära vapen
 • det finns ingen demokrati eftersom demokrati innebär att icke-muslimer är jämställda med muslimer
 • vår författning är skapad av människor och dokument av okunnighet, jahiliya, som ­måste underordna sig sharia
 • icke-muslimer är ­dhimmis, dvs. tredje klassens ­medborgare
 • alla regeringar måste styras av sharia
 • i motsats till allmän lag är sharia varken tolkningsbar eller möjlig att ändra
  det finns ingen ”gyllene regel” (dvs. gör mot andra som du själv vill bli behandlad)

Det absolut viktigaste för oss i väst är begreppet Darura som betyder nödvändighet, det vill säga om det är nödvändigt är det tillåtet att göra sådant som är förbjudet. Om en muslim är hungrig och det inte finns något halalslaktat kött, går det bra att äta annat kött.

Tillåter inte arbete eller annat bön fem gånger om dagen går det bra att be vid annat tillfälle. Om sharialagen inte är genomförd i ett land, går det utmärkt att hantera fläskkött utan att det får några följder i form av straff av Allah.

Vi behöver alltså bara hänvisa till Darura och säga att det här gäller i Sverige och ni kan rätta er efter det utan att Muhammed eller Allah blir griniga.

Islam och demokrati går aldrig att förena och någon moderat islam finns inte.

Tommy Pettersson

***

-Pettersson noterar att trots att åren går och muslimerna flyttar fram sina positioner steg för steg så verkar en stor del av väljarna, journalisterna och politikerna inte fatta vart vi är på väg.

De pratar om mångkultur precis som de inte fattar att islam är precis tvärtemot – islam är en monokultur.

De pratar om att mångkultur är bra, utan att kunna ge några exempel. De muslimska länderna har oljan, men inte ens den har de hittat själva och numera ska vi bli oberoende av oljan så…

Flatheten har inga gränser…trots 1400 års erfarenhet av Jihad, det heliga kriget och Islams självförsvarskrig


59 responses to “Petterssons blogg fyller tio år…

 • compulsoryunion

  Det är ovanligt i socialististiska jurisdiktioner att de som säger sanningen får leva i frid, bl.a. därför bör vi skydda oss genom att ha högre internetsäkerhet, larm och övervakningskameror. Exempel många omskurna superkriminella fångar vill mörda Lars Vilks, och de går på permis var fjortonde dag.

  Gilla

 • Nils

  Grattis till 10 år! Jag har varit med på hela resan… (fast under olika namn)

  Gilla

 • ruben

  Stort grattis! Jag tycker Petterssons blogg är ett nödvändigt andningshål. Media har till stora delar blivit regeringsstyrda. Solidaritet och omsorg för Svenska urbefolkningen har blivit förbjuden. Inom de värsta politiska kretsarna ska svenskarna helst förtalas och de, som vill försvara svenskarnas rättigheter riskerar bli anmälda. Då växer förstås behoven av Petterssons blogg och andra liknande plattformar. Tack för dom 10 åren. Jag hoppas på många fina år framöver!

  Gilla

 • SVENSK

  Bloggen är BRA! och har säkert upplyst och/eller omvänt många under dessa år. Jag skulle aldrig själv kunna hålla en så bra blogg! Och absolut inte så länge!

  Gilla

 • Tanten

  Lite OT men ändå….
  Varför kommer Not secure upp när lag loggar in här men inte någon annanstans??

  Gilla

 • Billy Boy

  Tack Petterson … och Stort Grattis till alla framgångarna under 10 års hårt slit!

  Ingen uppförsbacke kan vara för brant …

  … för att nå toppen när ändamålet är det rätta.

  Bildkälla:

  Gilla

 • Kalle

  Grattis på ditt 10 års Jubileum.
  Det är nog 6 eller 7 år sen jag upptäckte din blogg och är inne på den i stort sett var dag som går. Jag ser den som mer korrekt av nyheter än cencurbladet, sketpressen och stazi tv.
  Så även jag donerade för ett tag sen en slant.
  Keep going on that way, det du gör har betydelse. För det är så många som har skygglappar som inte ser vad som händer med vårat land.
  Take care of yourself and stay healthy.

  Gilla

 • Monica

  Hjärtliga gratulationer till 10-årsdagen. Bättre sent än aldrig att gratulera. Petterssons blogg är välbehövlig både som fristående och komplement till andra alternativa medier.

  Gilla

 • Ivar L

  Grattis.

  Tänkte passa på att tipsa om denna. Vad jag kan finna har INGEN svensk gammelmedia nämnt detta fall. 8-årig svart tjej skjuten i relation till BLM-ockupation av området kring restaurangen där en polis sköt den där svarta killen som sov i bilen. Det verkar alltså vara BLM-relaterade beväpnade styrkor som sköt henne.
  https://nyheteridag.se/plus/far-anklagar-black-lives-matter-efter-att-dotter-skots-ihjal-ni-dodade-ett-attaarigt-barn/
  https://time.com/5863196/atlanta-shooting-secoriea-turner/
  https://edition.cnn.com/2020/07/05/us/atlanta-shootings-secoriea-turner-rayshard-brooks/index.html

  Gilla

 • Anna

  Halloj Pettersson!
  Jag vill säga stort grattis till dig som har nått ut till så många Svenska medborgare
  Och även säga att du Pettersson är en stor förebild för många av oss som vill värna sitt land så länge vi är tillåtna att ha ett.
  Skickar från oss, min familj, far, mor, barn och svärdöttrar, läser och hoppas på en annan utveckling, den kritiska rapportering m.m gör att vi Svenskar ser en nyckter rapportering från dig Pettersson🙋🙂

  Gillad av 1 person

 • Maja 2

  Maja 2 hälsar och tackar !

  Gillad av 1 person

 • Lars

  Vill man vara trovärdig så censurerar man inte vederhäftiga inlägg bara för att man inte delar dess åsikter till fullo.
  Petterson säger sig stå för yttrandefrihet, fakta och journalistisk frihet för var och en.
  Men samtidigt så censererar han i samma omfattning som t.ex. SVT och övrig falsk svensk skräpmedia!
  Pettersons ska naturligtvis dock ha full frihet att censurera inlägg som ex.vis innehåller hot och könsord eller uppmaning till olagligheter.
  Men tyvärr, så är sanningen en helt annan!
  Jag har personligen fått massor av inlägg raderade, trots att de ej innehållit något av det ovan nämnda. Samma sak har tyvärr också hänt många av mina bekanta.
  Däremot så använder Pettersson själv många gånger bl.a. grova könsord i sina inlägg.
  Fortsätt gärna din blogg Petterson, men som jag inledningsvis sa, vill man vara trovärdig så sluta då censurera fakta inlägg!
  MVH
  Lars N.

  Gillad av 1 person

  • Pettersson

   Lars som har olika alias vid varje kommentar. Nu censurerar jag inte vedervärdiga inlägg, detta får stå trots att jag normalt slänger dina idiotiska inlägg i papperskorgen. Läs reglerna och följ dem istället.

   Gillad av 1 person

 • Kenneth Johansson

  Grattis och stor tack för ditt engagemang!

  Gillad av 1 person

 • Hanna

  Grattis Tommy Pettersson, din blogg är bäst alla kategorier för att innehållet backas upp av trovärdiga källor och du uttrycker dig kort och koncist och går inte över gränsen språkligt. Intressant att så mycket riksmedia tydligen också läser här regelbundet, som någon länkade till här nedanför.

  Gilla

 • G Nordström

  Skrev själv en del på lokaltidningens insändare sidor men som tröttnade eftersom allt färre kom med.
  Slutade prenumerera på för 5 år sedan. Med motiveringen när de ringde om erbjudande. Jag vill läsa nyheter inte åsikter.
  Skriver någon gång ibland men då direkt till chefredaktören som är lika vänstervriden som alla andra i tidningsbranschen.

  Gillad av 1 person

 • D Frej

  Grattis och ett STORT Tack! för att du finns och orkar, du behövs verkligen!

  Gilla

 • elon

  Grattis till de 10 åren!
  Jag läser dig varje dag och uppskattar verkligen din site!

  Gillad av 1 person

 • Gunnar Johansson

  Grattis Pettersson till de tio åren! Din gärning är både viktig och berömlig. Dessutom trevligt att du är född på Mörkö. Jag är född alldeles nära Mörkö fast på Hölösidan.

  Dock lämnade jag bygden för snart 30 år sedan efter att ha bott och arbetat i Södertälje.

  Lycka till i fortsättningen!

  GG

  Gillad av 1 person

 • per22

  Grattis till de första 10 åren.
  Ni har blivit en symbol för sanning, trovärdighet, gott omdöme, objektivitet och sunt förnuft. Ett stort tack.

  Gilla

 • Fyllfinnen

  Grattis… Det tål att firas, en bärs tillägnad dig och kippis från mig

  Gilla

 • Stenbock

  Tiden rusar iväg. Redan för 10 år sedan råkade jag läsa några rader på dåvarande ”Soldatmammans blogg” som din dåvarande medarbetare ”Olli R”,hade författat.
  I denna korta info framkom att ”Petterssons blogg” var född.
  Nyfiken tittade jag in eftersom det 2010 fanns väldigt få bloggar,som bekymrade sig om,vårt gamla Sverige.
  Sedan dessa (aug/sept-10) har jag följt Pettersson i vått o. torrt !
  Ett stort tack för allt ditt arbete,och grattis på jubileumsdagen. 😉

  Gillad av 1 person

 • Sten i Gatan

  Grattis på jubileumsdagen!

  Vi beundrar din klara tanke, raka rygg, flinka fingrar, äkta hjärta och starka psyke.

  Du behövs i dagens Sverige!

  Gillad av 1 person

 • Eurozone

  Grattis från Oxelösund Petterson!

  Gillad av 1 person

 • Bosse

  Gratulerar Pettersson till dina tio år för en bra blogg.Fortsätt med detta nödvändiga arbete
  så länge som politiken visar att det behövs.
  Du gör ett mycket viktigt jobb.

  Gilla

 • Peter Skoglund

  Stort grattis till er alla på Petterssons blogg

  10 år som den svenska demokratin har haft nytta av.

  Gilla

 • Lisa.

  Ett stort grattis, håll ut.

  Gilla

 • Nils Dacke

  Grattis Pettersson och tack för alla fina artiklar om det svenska hyckleriet och förfallet. Hoppas du orka fortsätta ända tills utvecklingen vänder. Jag skickar en slant under dagen.

  Gilla

 • Eva-Marie Olsson

  Grattis Pettersson, samt även grattis till Stefan K och Fjärranösternredaktionen 🙂 Så, man behöver ju inte alls undra om varför så många väljer bloggar och andra fria medier likt Petterssons blogg, lögnmedia kliar sig i huvudet och vill inte fatta. Lögnmedia är döden, Petterssons är livet.

  Fortsatt trevlig sommar på er!

  Gilla

 • Vargkvinnan

  Har följt Petterssons blogg från början!! Petterssons blogg är oumbärlig!! Tack för SANNINGEN!!!!!! Trevlig sommar i din vackra miljö!!!! KRAM!!!!!

  Gilla

 • hooverkina

  Grattis Petterssons, enda nyhets flöde jag följer 100%

  Gilla

 • Maya

  Eldsjälar som trots motgångar,smutskastande och motarbetande står upp och inte kastar in handduken är värd all beundran.Pettersson tillhör den exklusiva skaran.Grattis på ” födelsedagen ”.🍸🍰

  Gilla

 • messkalle

  Instämmer med alla gratulanter. Kul att du tycker det är kul att skriva att Lagom är bäst för Sverige. Faktum är att jag som läsare, med ibland någon kommentar, att det är mycket bättre och toligare att läsa din blogg än pk-media

  Gilla

 • gamgubben

  Pettersson, tack och att du inte valde politikerbanan gjorde att din klarsyn bestod. Lycka till med nästa 10 år!

  Gilla

 • Anders

  Du gör mycket nytta med ditt mod .
  Grattis och hoppas du orkar länge till .

  Gilla

 • Majbjörn

  Grattis!
  Skickar en liten slant som gratulation.

  Gilla

 • The proud swede

  Grattis på ”födelsedagen”
  The proud Swede//

  Gilla

  • compulsoryunion

   Petterssonsblogg.se en oas av sanning, omgiven av en öken av tvångsfinansierad socialistisk monopol media, med pixlade vänstervridna fake News, liksom om Sverige vore Palestina. T. o.m. Kunskapsanalen visar mest afroafrikaner och aboriginer som bökar i jorden.

   Gilla

 • Kungen

  Tack för att du orkar. Beundrar dig. 👍👍

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Du är en hjälte och jag har alltid beundrat ditt mod och ditt kunnande!

  Tack så jättemycket!

  Jag har väl snart kommenterat i 10 år och det har blivit några stycken.

  Fantastiskt att du har gjort så att en liten människa som jag kan nå ut med en kommentar. Det känns alltid så overkligt att det jag skriver här kan nå ut till så många!

  Till skillnad från många andra så har jag förstått från början att det finns ingenting som är gratis. Det är alltid någon som ska betala kalaset.

  Förhoppningsvis har man väl kunnat påverka någon åt rätt håll, men framför allt hoppas jag ha bidragit med argument om ni kommer i debatt med någon landsförrädare.

  Även om man ibland bara vill ge upp så lovar jag att öka upp inför nästa val! Både här och utanför.

  Stort tack till er alla som har läst det jag har skrivit!

  Mvh Kalasbetalaren

  Gilla

 • Sara från Skåne

  Petterssons djupdykningar blir allt mer citerade i alternativmedia. Imponerande arbete.

  — här är en annan av dagens beska nyheter – ett Sverige där abstrakta fenomen görs ansvariga för mord och död.

  Som ”Bristande språkkunskaper hos personal i äldreomsorgen kan ha bidragit till problem (och med ‘problem’ menar de ‘att döda människor’).

  I en normal situation vore någon namngiven person i verksamheten alltid ansvarig för att skrivna rutiner nogsamt följs samt att personalen har adekvat kompetens för de uppgifter de är satta att sköta.

  ”Bristande språkkunskaper” hos pilot, kirurg, busschaufför, rörläggare mm (han förstod inte bruksanvisningen) gäller aldrig som ansvarsfrihet vid motsvarande vårdslöshet i utövandet av ett yrke.

  Det är media och konsensus-samhället som vägrar lägga ansvaret på den verklige skurken, nämligen DEN som ansvarar för personalen, alt. personalen med bristande språkkunskaper.

  Man kan ju också ifrågasätta om det bara är ”språkkunskaper” som saknas eller om det är en kulturell differens där arbetstagaren brister i FÖRSTÅELSEN för varför instruktionerna är så viktiga samt RESPEKT för att de följs och inte skapar genvägar på grund av lättja och tidsstress

  https://www.hd.se/2020-07-10/svag-svenska-kan-ha-paverkat-covidvard

  Gilla

 • Mm

  Grattis, du är viktig och du har öppnat många ögon, mina åxå

  Gilla

 • Fjölet

  Det är inte många som står pall eller rakryggad för sina komentarer.
  Så från hjärtat
  Du är värd all heder
  Grattis på 10 års dagen🥂

  Gilla

 • Pålsjö

  Stort Grattis till Petterssons blogg, som utan vinstintresse med sitt uthålliga arbete strävar för ett bättre Sverige! Petterssons blogg behövs verkligen som motvikt till etablerad media. PK-media skymfar gärna bloggen med det ena glåpordet efter det andra, men är ändå i sin förljugenhet, märkligt nog väldigt intresserade av vad som skrivs på bloggen! Besökande medier kan ses i MediaCreeper: https://mediacreeper.com/site/petterssonsblogg.se

  Gilla

  • Herka

   Jag har funderat på varför. Troligtvis är de förbannade för de tappar läsare och blir av med arbetet. De kan inte börja skriva som Pettersson heller då 99% har en agenda ämnad att sänka Sverige med man och allt.

   Men, man har ett val när man är arbetslös, det är och ställa allt till rätta och erkänna inför svenska folket att det finns en ”osynlig” agenda,

   Gilla

 • Burre

  Grattis säger även naturligtvis vi i Alvik.

  Gilla

 • jr

  Tack för att du orkar!

  Gilla

 • Ahmed Efendi

  Jag bara undrar varför finns inte fler som du,som vill bevara den gamla trygga Sverige som vi har växt upp i?

  Gilla

 • hllviken

  Bra gjort! 🌸 💐 🌺 🌷 🌹 🌿 🍀

  🌼 🌻 🌼 🌻 🌼 🌻 🌼

  Gillad av 1 person

 • Roger K

  Stort Grattis. Hoppas sidan Petterssons finns i många år framöver. Ni behövs.

  Gilla

 • Gerhard

  Härligt…. vi får hoppas att ljugande MSM snart går på knäna. Jag vet inte om jag har rätt, men verkar som Sverige är ledande med minst 15-20 alternativmedia mot MSM gammelmedia. Jag vet inte statistiken för USA, Tyskland, England och Frankrike. Har vi tur så kanske det felbalancerade skeva hjulet som snurrat åt fel håll i årtionden snart bromsas in och roterar åt rätt håll!

  Gilla

 • Jens Larsson

  Man får Gratulera…

  Gilla

 • Kent

  Många och hjärtliga Grattis petterssonsblogg.se på 10 års dagen.
  Fortsätt så det behövs verkligen.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: