8-årig svart flicka mördad under BLM-protester

RASISM. Under en presskonferens på söndags kväll gav Atlantas borgmästare Keisha Lance Bottoms en uppmaning till medborgarna att sluta ”skjuta varandra på våra gator”, detta efter att en 8-årig flicka sköts och dödades den fjärde juli nära ett Wendys snabbmatställe som blivit en mötesplats för protesterna mot polisen av Black Lives Matter (BLM) i staden.

Borgmästare Bottoms som är svart kämpade genom tårarna, när hon talade att nog är nog, BLM gör landet mer skada än polisen någonsin gjort. I helgen var det ett blodbad med 64 personer skadade och 17 dödade i Chicago, inklusive två barn och i New York blev 44 skadade och minst sex dödade.

Fox News

Det händer över världen, svarta mördar svarta och vita, även i Perth, Australien. Medan media är tysta men snart hittar följa  John-gänget något annat att skriva om…

https://twitter.com/ArtValley818/status/1281017582389059584

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

 

5 thoughts on “8-årig svart flicka mördad under BLM-protester

  1. BLM har avskyvärda värderingar och mål med sina organiserade upplopp, de kallar demonstrationer.
    Otrolig feghet och vekhet, hos alla vita, andra grupper och företag som öppet visar sina sympatier för denna hatgrupp.
    De är Quislingar som vill bli populära genom självförakt och låtsas visa sin godhet. Företag som HM, hoppas slippa vandalisering och skövling i deras varuhus.

  2. När ska det gå upp för en mängd idioter inklusive H&Ms VD att BLM består av extremt våldsamma kommunister med målet att skapa en diktatur med de själva som ledarna.

  3. Det är många liv som går till spillo, när BLM ska uppmärksamma ett förspillt liv. Kanske att Danne har några lämpliga armband kvar att bistå med…

  4. Fortfarande så knäböjer spelarna i Premier League för denna vålds och terrororganisation. Såg i går en neger som tom sträckte ut en knuten näve. Hur i helvete kan detta få fortsätta bara för att göra negrerna nöjda. Läste häromdan att flera F1 förare vägrade att utföra denna förnedrande handling de hade ryggrad vilket inte fotbollsspelarna har.

Kommentera