Extrapris – slavar till salu


SLAVERI. Slaveri har funnits under alla tider i alla kulturer, men det verkar bara vara den transatlantiska slavhandeln av västvärlden som diskuteras. Det är tyst om att det var svarta och araber som fångade slavarna och sålde dem, liksom att det var vita som avskaffade slaveriet. 

Ännu tystare är det om dagens slavhandel i bland annat Libyen, där araber och svarta säljer afrikanska slavar till så lågt pris som 400 dollar, alltså under 4000 svenska kronor och att det enligt islam än idag är tillåtet att hålla slavar.

Länk…

-Pettersson undrar var protesterna är från Black lives matter och deras vänsterextrema följare. Är det inga problem när negrer och muslimer säljer negrer helt öppet?

När ska SVT berätta att slavhandel i Libyen till stor del beror på Obama och Hillary Clintons politik när demokraterna styrde USA?

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168


12 responses to “Extrapris – slavar till salu

 • rune

  ”Extrapris – slavar till salu”

  Blev lite rädd,trodde först att Löven&Co reade ut svenska folket. 😉

  Gilla

  • Maja 2

   Nej nej.Vi jobbar och betalar skatt , försörjer både politiker och våra fripassagerare, vem annars ? Utan oss går Sverige under.

   Gilla

 • Kattsand

  Man ser ibland attityden bland ”höginvandringsförespråkare” att Sverige (underförstått vita invånare, och därmed skyldiga till slavhandeln, och som dessutom hade den ljusaste befolkningen i världen, vilket gör det ännu värre) väntas därför ta emot flyktingar och migranter från mellanöstern, kan någon förklara logiken i detta?

  Gilla

 • Michael Pettersson

  Sålänge det inte är vita som tar, säljer eller köper dessa slavar så är detta en ickefråga. Detta kommer som vanligt begravas av media.

  Gilla

 • Nisse

  Vita människor är rasister, trots att vi i väst ger alla ”nya” samma rättigheter som vi själva har.
  Fri utbildning, fri sjukvård, rätt till hela vårt sociala skyddsnät, lika inför lagen o s v.
  Vi ser öppet hur s k skitländer, behandlar folk från andra länder, andra folkgrupper, andra religioner och ändå reagerar inte pk Vänstern.
  Kraven på vita har blivit helt orimliga. BLM kräver nu positiva särrättigheter men fortsätter ösa hat och förakt över vita.
  Detta är inte rättvisa de söker, utan makt, pengar och kontroll över oss.

  Gilla

 • Fjölet

  Samma länder som förser europa med flyktingsmuggling är samma som säljer slavar, men MP anser ju dom är hjältar??
  Hur går allt fjolleri tänk ihop??
  De blundar för övergrepp och hyllar avarter
  och ger sig på sverige och svenskar som inte har ett skit med sånt här att göra!!
  Så f- f skaka rätt på hjärnkontoren tack, och börja fundera ut hur fan ni kan sänka de som ger och hylla de som tar.!!!!

  Gilla

 • compulsoryunion

  Socialdemokratin kommer förhandla fram ett paketpris på alla afroafrikaner som går att köpa, med våra pengar.

  Gilla

  • Billy Boy

   Röd lapp på en varor i livsmedelsbutiker i Sverige betyder normalt extra LÅGT pris för konsumenten …

   Bildkälla: tjuvlyssnat,se

   Röd lapp på afrikanska slavar kan däremot betyda att de är vänstervridna och skulle därmed kunna betalas till extra HÖGA priser av Sveriges ”Humanitära stormaktsregering” ju fler sådana slavar som kan komma att ingå i köpet.

   Gilla

 • Kenth Andersson

  Pst inte så högt, det får inte komma fram i dagens heliga BLM-värld, är bara vi vita som är otäcka och grymma !
  Märkligt ändå att icke vita accepterar de vita mångkulturälskande vänsterextrema grottmänniskorna som skriker plundrar och förstör.

  Gilla

 • Maja 2

  ”Hembiträden hålls som slavar i Saudiarabien”-rubrik
  Världen De våldtas, tvingas arbeta 18 timmar om dagen utan lön och bestraffas för påstådda förseelser. Slaveri, säger Human Rights Watch om situationen för tusentals utländska hembiträden i Saudiarabien.”
  Sök det här på Göteborgsposten och läs hela artikeln.

  Gilla

 • Kalasbetalaren

  Ja ja, det finns mycket slaveri genom tiderna!

  Men bara ett folk har genom historien förslavat sig frivilligt!

  SVENSKARNA!

  Gilla

 • Maja 2

  Pågår fortfarande i arabländer. Alla asiater, indier , pakistanier med flera som fråntas deras pass så att de kan inte ens besöka sin släkt ,när de har lockats till arbete i Saudi med flera länder. Våldtäkter på afrikanska kvinnor är väldigt vanligt. såg en dokument när en kvinna mördades och en annan hängde på balkongen för att fly , för att slippa misshandeln. och våldtäkten.

  Gilla

Kommentarer granskas inte före publicering. Det innebär att den som skriver en kommentar själv ansvarar för kommentarens innehåll. Den som skriver kommentarer ska följa svensk lag. Kommentera gärna, håll god ton och var artig, hota aldrig, använt sunt förnuft. Tre eller fler länkar innebär att kommentaren ställs i kö och måste vänta på godkännande. Använd bara ett alias, skifta inte.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: