”Grupperingar” slåss i Alingsås

BROTTSLIGHET. Ett storbråk har brutit ut mellan två grupperingar i Alingsås.
Två personer har förts till sjukhus efter ha blivit påkörda med bilar. Vi har inlett en särskild händelse, säger Christer Fuxborg vid Göteborgspolisen.

SD_Otrygg_är_inte_fri
Annons gjort av Thoralf Alfsson

Vid 20.40 larmades polisen till ett stort bråk i Alingsås. – Det är två grupper som av någon anledning råkat i luven på varandra, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid Göteborgspolisen. Han kan inte svara på hur många som är inblandade, men säger att det rör sig om ”många personer”.

Personerna ska ha slagits och kört på varandra med bilar. – De har krockat med varandra, på vilket sätt vet jag inte, säger Christer Fuxborg. Två personer har blivit påkörda, dessa har förts till sjukhus med ambulans. Skadeläget än än så länge oklart.

– Pettersson säger att mångkulturen kostar, även i kaféstaden Alingsås…

Tidigare var det danskar mot svenskar, götar mot svear, folkungar mot sverkerska ätten, dalkarlar mot Vasa, hattar mot mössor, mods mot raggare och så vidare i historien.

Nu kommer medierna trots enorma budgetar och modern teknik inte närmare än att ”grupperingar” slåss i Alingsås…

”De hånskrattar åt oss

Om du kommer från Mellanöstern ser du med förundran på skandinavisk samhällssyn. Du kommer från ett ställe som kännetecknas av blodiga strider mellan en lång rad grupper. Så din utgångspunkt är självbevarelsedriften. Den utgångspunkten tar du med till Skandinavien. Landet som du kommer till ser ut att ligga öppet med en massa fördelar som väntar på att bli utnyttjade. Så uppstår bidragsutnyttjandet, föraktet för det nya landet och synsättet ”det ju bara är svenskarna man lurar”.

Ovanstående rader har skrivits av Thomas Gür, invandrare från Turkiet och journalist.

***

Stöd bloggen

Petterssons blogg drivs ideellt och är reklamfri. Vill du uppmuntra oss och hjälpa till med de kostnader som finns så är du välkommen med ett bidrag!

Sörmlands Sparbank Konto 8257-8 93 341 516-8 (olika banker har olika system), Sparbanken tillhör Swedbank och det femte siffran, 8:an, är speciellt för dem. 

Paypal garanterar att vi eller någon annan obehörig inte kan se dina betalningsuppgifter. Se till höger i datorn och längre ned i mobilen.

Du kan även SWISHA till 0760 858 480 

IBAN: SWEDSESS SE1580000825780933415168

10 thoughts on “”Grupperingar” slåss i Alingsås

 1. Det är mycket som inte polisen vet (eller vill tala om)
  inte ens åldern som annars brukar va det enda kännetecknet?

 2. Polisen verkar tro att det är en gangsterfilm som spelas in i Alingsås centrum och vill inte störa:

  ”– Det har bara börjat, min gissning är att det här kommer att fortsätta hela dagen i morgon (måndag) och att det här ärendet kommer att svälla.”

  Enligt polisen är det två olika grupperingar som har varit inblandade i bråket och dessa är kända av polisen sedan tidigare. Enligt polisen ska grupperna ha kallat in förstärkning allt eftersom.
  https://www.gp.se/nyheter/v%C3%A4stsverige/tv%C3%A5-personer-p%C3%A5k%C3%B6rda-i-alings%C3%A5s-1.30927098

  • Exakt så, när polisen inte talar ur skägget eller gå ut med signalement osv så vet vi att det är gärningsmän ur någon av de stolta yrkesgrupperna, raketforskare, kulturberikare eller pensionsräddare.

 3. Vad chockade och otrygga alla stackars massimporterade lönsamma raketforskare i Allingsås måste vara och känna sig nu när etniska infödda äkta svenskar slåss och är våldsamma !

 4. Varför slösa resurser på dem.Inhängna dom och låt dom ta dö på varandra.Pengar behövs till annat som tex pensioner till svenskfödda fattiga.

 5. ”Konstellationer som härstammar från Alingsås” står det i Expressen. Hur många generationer kan det röra sig om?

Kommentera